Typy kondomů

Typy kondomůPokud se chystáte správně používat kondomy, mnoho vědělo dobře, pak problém volby zůstává relevantní pro všechny. Před dnes Druhy kondomů Je tu skvělá sada. Všechny mají různé funkce a vlastnosti. Spotřebitel je často ztracen a neví, co stojí za jeho pozornost. Co, koneckonců, výhody některých Druhy kondomů Před ostatními? Zda jsou potřebné další možnosti nebo je to nebezpečný experiment? Studoval nejčastější Typy kondomů, Vyrobeno nejznámějším značkám, řekneme vám, jak je vhodné použít v různých situacích. Začněme.

Kondomy Classic

Název produktu říká sám. Jedná se o klasické standardní formy kondomů z latexu. Mají hladký povrch, vybavený nádrží pro sekundu kapaliny na špičce. Zpravidla taková Typy kondomů Mazané silikonové gely, které zabraňují nadměrnému tření a zvyšují ochranný účinek. Různé kondomy mění průměr, tloušťku a délku výrobků. Tyto ukazatele jsou uvedeny průměrné údaje a zaručují řádné ochranné vlastnosti.

Kondomy tohoto druhu budou vyhovovat případnému případu, který vyžaduje ochranu bariéry. Díky nim, partneři získávají pocity velmi blízko přírodního. Klasické kondomy by však neměly používat lidi, kteří mají alergie na komponenty, které jsou součástí silikonových maziv nebo latexu.

Kondomy anatomic

Podle svých základních vlastností se podobají klasické kondomy, ale poněkud odlišné od nich. Za prvé, zvláštnost tohoto Pohled na kondomy V důkladně modelované formě, která odpovídá anatomické struktuře penisu. Pouze dostatečně se hodí k mužskému penisu a nejsou nakloněny unikat podél okraje a měřítko. Pocity v těchto kondomech jsou obzvláště přírodní.

Pokud však existují individuální charakteristiky struktury penisu, může kondom být náchylnější k pokožce hlavy nebo nespojitosti, ale tento jev je poměrně vzácný.

Kondomy spermicid / prodloužený

Tyto kondomy se liší pouze pouze typem mazání, díky kterým jsou kondomy obdařeny nejrůznějšími vlastnostmi. Kondomy obsahující spermicidové přísady, zvýšení antikoncepce v případě prasknutí produktu nebo úniku spermií. Druhý Pohled na kondom Vybaven mazivem s místními anestetikami. Díky tomu je předčasná ejakulace varována a proto je sexuální pohlavní styk vydrží déle.

Je třeba poznamenat, že spermicidní kondomy nejsou vhodné pro trvalé použití, protože jsou schopni způsobit dysbiózu vagíny nebo vyvolaných alergií. Totéž platí pro kondomy s anestetikou.

Žebrované / tečkované

Rozlišovací schopnost Pohled na kondomy leží v rafinovaném povrchu, který může být reprezentován ve formě bodů, proužků nebo jejich kombinaci. Hlavním účelem kondomů je posílení potěšení získaného při styku. Kromě toho jsou tyto kondomy trochu tlustší klasika, a proto silnější.

Kondomy s variací latexové délky a tloušťky

Tloušťka stěn kondů - světlo. Tyto kondomy jsou tenčí klasika, díky kterým jsou partneři během sexuálního kontaktu nejvíce přirozenější pocity. V tomto případě zůstává stupeň ochrany beze změny. Existují také silnější kondomy, čelo, které mnohokrát snižují riziko prasknutí produktů i s nedostatečným množstvím mazání. Citlivost trpí nepravidelně.

Zpravidla jsou kondomy s rozšířenou délkou ve většině výrobců označovány jako XXL. Jsou vhodné pro větší rozměry, pro které jsou kondomy standardní délky blízko nebo malé.

Kondomy Barva a aroma

Název kondomů charakterizuje samotné produkty: jsou buď barvy nebo ochucené. Je nutné, aby se sex jasnější a emocionální. Tam jsou také kondomy, které současně kombinují tyto vlastnosti. Zbytek jejich vlastností odpovídá klasickému.