Polyuretanové kondomy

Polyuretanové kondomy

Polyuretanové kondomy jsou vyrobeny z materiálu, který nezpůsobuje alergie. Necítí a mohou být používány s žádnými mazivy, dokonce i na vodní, i na silikonu, dokonce i na bázi ropy. Cena od 200 rublů pro 2 ks.

Polyuretanový Kondomy

Antikoncepce je důležitým tématem, zejména v našem století, kdy riziko získání STD je velmi velký, a nežádoucí těhotenství bude zkazit život. Nejvíce páry, zejména mezi mladými lidmi, se používá jako ochranné kondomy. Ale co dělat, pokud jsou běžné podmínky zakoupené v lékárně způsobit alergie?
Především je nutné vzít si v ruce a navštívit alergik, který bude říkat, než je reakce způsobena: materiál výrobku nebo jeho mazivo nebo jiné vlastnosti. Pokud je celá věc v přísadách ve formě maziva - můžete snadno zvolit produkty jiné značky, kde tyto přísady nebudou. A pokud je alergie způsobena latexem? A tady je cesta ven - polyuretanové kondomy.

Polyuretanové kondomy

Co je to polyuretanové kondomy

Takové polyuretanové kondomy a jak je odlišit od ostatních? Vypadají jako podobná rukavice. Na boxu a balení je okamžitě jasné, že to není běžné produkty. Box, často plochý. A je zde malý počet malých kontejnerů, jako u porcí krém, ve kterém jsou produkty umístěny. Skladování v takovém spolehlivém balení pomáhá po dlouhou dobu pro ukládání kondomů, Až 5 let a před použitím neroztrhávejte.
Před použitím potřebujete číst pokyny, jak používat polyuretanové kondomy správně, dokonce i zkušené muži se s tímto úkolem neustále nevyrovnávají. Někdy je první opotřebení lepší důvěřovat dívce, zejména pokud má zkušenosti s tímto problémem s konvenčními produkty. Je důležité, aby erekce je maximální a stabilní, a pár spočíval v důvěřivých vztazích a malý závěs nezaměňoval nikoho z partnerů.

Vlastnosti polyuretanových kondomů

Polyuretanové kondomy jsou vyrobeny z materiálu, který nezpůsobuje alergie. Necítí a mohou být používány s žádnými mazivy, dokonce i na vodní, i na silikonu, dokonce i na bázi ropy. Vlastnosti polyuretanových kondomů také v tom, že jsou tenčí než jejich latexové analogy. Pravda, riziko lámání produktů mnohem více. Kromě toho jsou littlelastic, jsou obtížné nosit a musí používat instrukce, aby neklidli kondom.
Mnoho výrobců vytváří polyuretanové perorální kondomy přidáním aromatizování. Vůně a chuť obyčejných kondomů se necítíte a skluz bude jednodušší. Vzhledem k malé tloušťce kondomů pocitů pro muže bude docela jasná. Polyuretanové kondomy se používají pro anální sex, ale doporučuje se získat další maziva, protože jsou trochu a nestačí pro měkké pronikání.

Z nichž se polyuretanové kondomy skládají

Jak je uvedeno v názvu produktu, na které se jedná o polyuretanové kondomy, můžete bezpečně odpovědět - od polyuretanu. Tento materiál se děje různé typy a různé kvality, samozřejmě pouze nejmodernější a nejodolnější. Kromě toho kompozice zahrnuje mazivo, obvykle silikon a bez zápachu.

Kde koupit polyuretanové kondomy

S rozvojem trhu antikoncepce odpověď na otázku, kde koupit polyuretanové kondomy je snadnější. Ano, jsou stále prodávány ne tak často jako latex, ale velké lékárny a obchody pro dospělé jsou připraveni nabídnout takovou raritu svým zákazníkům. Obvykle se jedná o vizit nano-tech nebo sagami originální 001.
Kolik polyuretanových kondomů stojí? Jejich cena je vyšší než latexová, například pro VIZIT Nano-Tech, v krabici, z nichž pouze 2 produkty, prodávající požádá od 200 rublů, Sagami je ještě dražší.
Je třeba poznamenat, že jejich kvalita a ostrost pocitů při použití peněz strávených, ale je nepravděpodobné, že mnozí budou připraveni je používat každý den. Vzhledem k tomu, že tyto kondomy jsou nízko elastické, budou špatné zůstat na sexuálním členovi malé velikosti, bude těžké je vytáhnout na velkou velikost.

Takže musíte přemýšlet o tom, jak si vybrat pravé polyuretanové kondomy, přečtěte si pokyny a rozměry, které jsou schopny zakrytí.

Co říkají specialisté na polyuretanové kondomy

Lékaři podporují iniciativu k vytvoření polyuretanových kondomů, protože pro alergie je to cesta ven. Ale odborníci doporučují používat další způsoby, jak chránit před nechtěným těhotenstvím paralelně s kondomy, protože jsou snazší spěchat, sklouznout na nejvyšším nevhodném okamžiku a dát menší záruku na ochranu. I když se toto dodatečné opatření stane metodou kalendáře nebo PPA, ochrana se bude zvyšovat. To také nestojí za použití polyuretanových kondomů s novým partnerem, který nezpůsobuje důvěru. Kromě toho, s dlouhodobým pohlavním stykem nebo pokud potřebujete změnit pozici, bude výrobek vyměněn, aby byl příliš často vyměněn, protože je v tomto okamžiku oslabení erekce a produkt je létat.
Params se týkaly takové pravděpodobnosti, to stojí za to obeznámit s informacemi o tom, co dělat, pokud kondom zůstane uvnitř ženy nebo zlomil, a poté, aby byl připraven na důsledky, pokračujte do sexuálního zákona.

Polyuretanové kondomy

Stojí za to užívat polyuretanové kondomy

Pro určení volby a vědět, koupit nebo ne tyto nové produkty, musíte se podívat na všechny výhody a nevýhody polyuretanových kondomů.
Výhody:
- Dávají vynikající přenos tepla a partneři se cítí-
- alergie se nic nebrat, protože jsou v bezpečí-
- Skladování je velké a balení je spolehlivý-
- minimální tloušťka, která přispívá k rychlým nebo dokonce současným orgasmu.
Nevýhody:
- Vysoká cena-
- obtíže při zjištění při nákupu-
- riziko uklouznutí a lámání.