Jmenování a výběr kondomů pro transvaginální ultrazvuk

Kondom pro ultrazvuk

Obvykle před první ultrazvukovou diagnostikou je těhotná žena požádána, aby získala kondomy. Zpočátku to způsobuje zmatek, protože ne každý může okamžitě odhadnout, proč potřebujete kondomy na ultrazvuku a zeptejte se na tento lékař plachý. Dále budeme hovořit o správné volbě pryžového produktu pro ultrazvukový výzkum, mimochodem, musí také koupit a během průzkumu rektální (rektální diagnostiky).

Lékaři doporučují používat kondomy pro ultrazvuk jako ochrana proti pohlavně přenosným onemocněním. Můžete se infikovat z pacientů, kteří zjišťovali dříve. Kondom je kladen na senzor ultrazvuku.

Vhodné obyčejné i speciální kondomy. Ale je vždy lepší použít druhý typ. Kondomy pro ultrazvuk jsou v sortimentu téměř všech výrobců, prodávaných na jakékoli lékárně a dokonce stojí levnější.

Fotografie Proč na ultrazvukovém kondomu

Rozdíly kondomů pro ultrazvuk od běžných:

  • Alergie nejsou způsobeny z přírodního latexu a bezpečné pro zdraví;
  • Žádný lubrikant - v ultrazvukovém zařízení se používá jeho vodivý mazivo, takže není možné použít odděleně;
  • Žádný výplň - Vzhledem k absenci plniva, kondom pevně zapadá do senzoru ultrazvukového zařízení, poskytuje pohodlí a vysoký stupeň ochrany;
  • Žádné interference ve výzkumu - Speciální kondomy nemají záhyby, takže narušují obrázky získané zařízením.

Výstup: Před ultrazvukovou vaginální diagnostikou musí být žena zakoupena kondom pro ultrazvuk, v extrémních případech, obyčejný. Tato ochrana před nebezpečnými infekčními onemocněním, jejichž nosiče mohou ostatní pacienti.