Správná volba velikosti a typu kondomu

Vyberte opovržení správné velikosti

Špatná volba kondomu může otočit pohlavní styk do noční můry se smutnými následky. Podle výzkumu britskými vědci se 45% mužů přinejmenším v jejich životě načrtla při vybavení nebo pomocí produktu. Pak se dostaneme na to, jak si vybrat kondom v závislosti na šířce a typu.

Nejprve se musíte zaměřit na funkční cíl. V závislosti na typu pohlaví jsou kondomy:

  • Pro anální sex - tlustý a hladký na dotek, balíček musí být jeden z následujících nápisů: síla, extra pevnost nebo silný. Jsou to takové produkty, které nebudou nudit v anální díře, což je mnohem již pochva.
  • Pro orální sex - to jsou kondomy obvyklé nebo minimální tloušťky s aromatickými přísadami čokolády, jahod, vanilky, které umožňují ženám získat více legrace orálního sexu. Nákup takových výrobků může být svěřeno dívce, aby si vybrala nejpříjemnější chuť.
  • Pro tradiční sex - kondomy běžné tloušťky pro obvyklý vaginální styk. Hlavní věc není hádat s velikostí. Také nezapomeňte, že s tradičním sexem, schopnost používat kondom je velmi důležitá. Například nemůžete nosit dva produkty přímo nebo použít mazivo, které není určeno pro latexu.
  • Neobvyklé kondomy - Potřeba diverzifikovat pohlavní styk. Existují s knírkem, zářící v temné nebo více extravagantní. Tyto produkty se doporučují koupit pouze pohlavně zkušené lidi, kteří chtějí překvapit své partnery.

Vyberte velikost kondomu

To je okamžik, kdy je to pro muže nejtěžší. První věc, kterou lze doporučit, není věřit velikosti produktu uvedeného na obalu. Faktem je, že mnoho výrobců pro reklamu a zvýšení prodeje aplikují nepřesné velikosti.

Štítky často splňují následující označení:

  • S - Basic;
  • M - střední;
  • L - velký;
  • Xxxl, extra velký - velmi velký.
Na výběr kondomů a průměr produktu
Hlavní věc je vybrat průměr

Podle GOST Ruska musí mít všechny kondomy délku nejméně 180 mm a šířka kruhu od 104 mm do 108 mm. Nedávné obrázky odpovídají průměru 3,3 cm a 3,5 cm. Rozdíl ve dvou milimetrech se jeví jako bezvýznamný, ale je to ona, která se může stát rozhodujícím způsobem, pokud jde o citlivé a měřítko.

Velikost kondomu pro tradiční a anální sex by měla jen vyzvednout muže na základě velikosti penisu. V tomto případě se délka mužské důstojnosti nezáleží. Je třeba věnovat pozornost šířce člena (průměr), který lze měřit, a pak hledat kondomy s vhodným průměrem uvedeným na obalu. Existuje další možnost - koupit několik různých kondomů jedné značky a vyzkoušet si každý.

Jak vidíte, že správná volba kondomu záleží především na zkušenostech, jen zažil několik značek a velikostí, člověk najde produkt, který bude spolehlivým ochranou a nebude zbavovat potěšení. Dívky mohou nabíjet výběr kondomů pouze pro orální sex.