Sex bez kondomů

Sex bez kondomuMiluje bez použití kondomu a bezpečného pohlaví - vzájemně exkluzivní pojmy. Nicméně, navzdory možným důsledkům, mnoho párů praktikuje Sex bez kondomu. Proč lidé jdou do rizika? Co ohrožuje nechráněný sexuální život?

Proč je nutné použít kondom

Kondomy o 97% obhajovat sexuální partnery z pohlavních onemocnění a nežádoucího těhotenství, které vám nemůžete říci o sex sezení bez kondomu. Mnoho lidí, zvláště mladých, nemyslí na to, jak nebezpečné hry jsou plné. Sex fanoušci bez kondomu obětujte jejich bezpečnost a zdraví pro potěšení. Jsou přesvědčeni, že všechny kondomy výrazně snižují citlivost, dokonce způsobují proces bolestivého a nepříjemného. Odborníci tvrdí, že hlavní důvod pro kondom kondomů a vznik takových úsudků je psychologické prostředí. V tuto chvíli existuje mnoho kvalitních kondomů. Použití jejich partnerů mohou získat pocity dostatečně blízko k přirozenému. Kromě toho mají lidé možnost diverzifikovat a posílit potěšení, používat kondomy s různými texturami nebo zejména tenkými kondomy.

Zabezpečení - především

S sexem, partnery v každém případě. A absolutně bez ohledu na to, že používají kondom nebo bez něj. Jediný rozdíl je v tom, že použití kondomu snižuje riziko infekce s pohlavním infekcím na 3% a odmítnutí jeho použití zvyšuje šance na získání až 100%. Kromě toho, i když používáte kondomy, hrozí nebezpečí otěhotnění. Stává se však buď kvůli nízké kvalitě antikoncepce, nebo kvůli jeho prasknutí. Z tohoto důvodu je nutné dodržovat jednoduchá pravidla pro použití kondomu, které jsou uvedeny v pokynech.

Přerušený sexuální zákon

přeranbannyj-polovoj-aktMnoho párů je přesvědčeno, že přerušený pohlavní styk může je chránit před nechtěnými těhotenství. Příznivci nebezpečného pohlaví věří, že každý člověk se může naučit kontrolovat fyziologické procesy a odstranit sexuální člen z pochvy na ejakulaci. Nicméně zapomínají, že žena může otěhotnět nejen z spermií, ale také z mužského penisu přiděleného během sexuálního kontaktu. Je třeba mít na paměti, že mazivo obsahuje dostatečné sperma pro hnojení. To znamená, že přerušený sexuální akt neposkytuje partnery zaručují ochranu proti nechtěným těhotenstvím.

Hlavní pravidla přerušeného sexuálního zákona:

  • tak, že muž udělal všechno možné, aby se ejakulace došlo mimo dívčí vagínu-
  • Na venkovní genitální orgány dívky nedostali semeno člověka-
  • Takže, že v ruce byl vždy speciální spermicid nástroj, který musí být použit, pokud se samčí semeno stále spadne do vagíny-
  • Když se opakuje sexuální akt, je nutné, aby se muž důkladně propláchl jeho penis, aby se vyhnuli spermii na něm v pochvě.

Metoda kalendáře

Kalendarnyj-metodNeefektivní také populární metoda prevence kalendáře. Absence ovulace během určitých dnů nevylučuje pravděpodobnost těhotenství. Totéž platí pro lásku lásky bezprostředně před nebo po menstruaci. Dokonce i sex během menstruace nelze považovat za zcela bezpečný, pokud jde o ochranu proti těhotenství. Kromě toho je nemožné vstoupit do sexuálního kontaktu ihned po ejakulaci: Existuje dost spermií pro hnojení v kanálu mužského člena člověka.

Anální sex bez použití kondomu

Mnoho partnerů se zabývá análním pohlavím bez kondomů, aniž by se domnívali, že riziko infekce s pohlavně infekce v tomto případě je ještě vyšší. Statistiky ukazují, že každý druhý kontakt končí infekcí. Tlustý střevo obsahuje velký počet patogenních bakterií a virů. Z tohoto důvodu, po studiu análního pohlaví v kondomi, by měl být kondom během přechodu na vaginální kontakt.

Kontakty s běžným partnerem

Převažující většina párů je přesvědčena v tom, že můžete milovat s stálým partnerem a bez použití kondomů. Tyto kontakty jsou samozřejmě možné. Ale pouze pokud se lidé věří dovnitř, jsou zcela jisti v nedostatku sexuálních onemocnění a oba lidé jsou připraveni k těhotenství.