Správné použití kondomů pro anální sex

Výběr análních kondomů

Pokud se pár rozhodl praktikovat anální sex, pak první věc, kterou má udělat, se postará o svou vlastní bezpečnost a hygienu. Skutečnost je, že s nechráněným análním pohlavím, riziko infekce se sexuálními infekcemi je mnohem vyšší než když vaginální. V tomto případě je jediná souhrnná antikoncepce anální kondom. Dále budeme diskutovat o vlastnostech volby a využití těchto fondů.

Rozdíl. Kondomy pro anální sex se liší od běžných zahuštěných stěn a naprosto hladký povrch. Spolehlivost přijde do popředí, protože ruptura výrobku je plná velkým problémem. Za prvé, to je riziko infekce HIV a jiných infekčních onemocnění, stejně jako poškození anus a penisu.

Při výběru kondomu pro anální sex, věnujte pozornost balení, na kterém "silný", "síla" nebo "extra síla" musí být nápis. Téměř všechny známé společnosti, například dyerex a kontext, mají tento druh v sortimentu.

Pokud nejsou žádné speciální kondomy, pak pro anální sex můžete vzít obyčejný, ale měli byste se stydět, protože kvůli malému průměru análního otvoru, riziko prasknutí produktu několikrát stoupá.

Vlastnosti použití análních kondomů

  1. Pouze vodní mazivo bez spermicidů (slin a voda je nevhodná);
  2. Před sexuálním činem by měl být aplikován malé množství maziva uvnitř řiť a na oblečený kondom.
  3. Pokud se během pohlaví stalo sfinkter komprese, muž by měl jen minutu přerušit, sfinctery se uvolní.
  4. V žádném případě nelze najednou umístit na dva kondomy, protože tření latexových povrchů povede k prasknutí.
  5. Muž musí pamatovat, že s příliš intenzivním análním sexem existuje riziko poškození člena (kříže a uzdu).
  6. Chcete-li zachránit integritu kondomu, doporučuje se vybrat pozici vhodné pro ženu.
  7. Po análním sexu by měl člověk pomalu a pečlivě odstranit člena, aby nedošlo k poškození řiti svého partnera.

Předpokládá se, že pokud jde o nežádoucí těhotenství, anální sex je naprosto bezpečný, ale v některých případech může spermie proudit z análního otvoru v pochvě, což způsobuje hnojení vejce. To je další argument ve prospěch kondomů pro anální sex, je vždy lepší být omezen a být jistý v plné ochraně.