Kondomy.velikost

MŮJ.Velikost je německá značka prémiových kondomů. Výrobce: R & S Spotřební zboží GmbH (Mnichov.Německo).

Konomie může říci

Podmínky mé.Velikost je jedinečná v tom, že jejich rozsah velikostí umožňuje vybrat si perfektní kombinaci délky a obvodu speciálně pod penisem. Gumové produkty této značky berou v úvahu všechny anatomické rysy struktury lidského těla.

Všichni lidé mají své vlastní jednotlivé tělesné zařízení, hmotnost, růst, hmotnost. V souladu s tím je velikost genitálního orgánu radikálně odlišná.

Po provedení mnoha anketů pro muže různých zemí vědci zjistili, že spoušť penisu není vždy úměrná délce. Předpokládejme, že muži s kruhem 47 délky mohou být stejné jako muži s kruhem 69 (jak měřit velikost, bude to dole).

Na základě tohoto by neměla být měřena žádná délka, a to obvod mužského genitálního orgánu.

mySizeJednou změnu vašeho postaveného člena, dostanete svou jedinečnou velikost mých kondomů.Velikost.

Pomocí mysli mého.Velikost, budete navždy zapomenout na nepříjemnosti a nepříjemné pocity během pohlavního styku. Často všechny nepříjemné pocity vznikají přesně kvůli velikosti gumy antikoncepce.

Například, příliš malý příjemký může velmi pochopit penis, podržení přílivu krve a tím způsobuje necitlivost, ztráta citlivosti a bolestivých pocitů. Pravděpodobnost je také pravděpodobná, že příliš úzká a pevně sedí u bytu je rozbitý během styku.

A naopak, příliš velký kondom může sklouznout a zůstat v pochvě a nebudete ani všimnout.

Proto je tak důležité zvolit "gumovou ochranu", s ohledem na vaše anatomické funkce.

Jaké jsou výhody kondomů MŮJ.Velikost?

Jak měřit velikost penisu?

V balení je vložka s pravítkem, na kterém se nachází rozsah velikosti. To může být měřeno penisem v postaveném stavu a naučit se přesnou velikost. Ale jak být před nákupem, jak zjistit předem, která velikost je vhodná pro vás?

Všechno je dost jednoduché: šířka uvedená na obalu musí být vynásobena dvěma - bude to úplně obvod vašeho penisu.

Například:

  • Velikost 47 je vhodná pro popadání postaveného penisu 9,5-10 cm
  • Velikost 49 Vhodné pro popadnutí ereginovaného penisu ve velikosti 10-11 cm
  • Velikost 53 Vhodné pro obvod eReginovaného penisu 11-11,5 cm
  • Velikost 57 Vhodné pro popadnutí ereginovaného penisu ve velikosti 11,5-12 cm
  • Velikost 60 je vhodná pro popadání eReginovaného penisu ve velikosti 12-13 cm
  • Velikost 64 vhodná pro obvod eReginovaného penisu ve velikosti 13-14 cm
  • Velikost 69 je vhodná pro popadení eReginovaného penisu ve velikosti 14-15 cm

Pozor: Opatření ne průměr, jmenovitě obvod!

Kde koupit kondomy MŮJ.Velikost?

Řádek gumových výrobků Premium Class může říká, že je považována za elitu a není prodávána v běžných lékárnách a obchodech.

Mohou být objednány na oficiálních stránkách nebo koupit v sexu obchodech.

Uživatelské recenze O Kondomy MŮJ.Velikost:

"Mazivo je velmi kvalitní, lepší než DUSKEXA (s Daissex vždy přidal mazivo, a s nimi a tak je vše v pořádku). Dokonce se cítí příjemnější než dusky. Žádná vůně pryže nebo jiných rušivých faktorů. Také pocity, všechno je v pořádku. Jediný mínus je cena a nepřístupnost ".

"Muži! Když jsem položil první kondom.Velikost, byl jsem dokonce zpočátku v nějakém snadném zmatku. Plná velikost shody. Nevrátil, neublil. Snadno nasadit, bez napětí. Materiál je mnohonásobně příjemnější než soumraky a kontexty spojené společně: Průmysl se praktickým necítil na penisu! S mazivem, také vše, co je v pořádku, na silikonovém základě, bez skvrn listy ".

"Je třeba uvést jako kondom: aplikován na člena a snadno se válcovat na délku a ne napínání obtížným a vrzáním jako běžnými prezidenty. Absolutně necítí gumy a něco v jednom. S mazivem je vše v pořádku: Je to stejně jako by to mělo být. Není v pohlaví roll a scalins. Slim je docela tenký, ale odolný: vrhy 5 litrů v nlizce, a on nevrhal. Tak lilie dále, ale unavená, plivat, nikdy praskla tuto gumu ".