Jak si vybrat antikoncepční pilulky na fenotypu?

Antikoncepční léky jsou spolehlivě chráněny před nežádoucím těhotenstvím, ale nepatří do kategorie absolutně bezpečných léčiv. Snižte riziko projevu svých vedlejších účinků, pomocí systému, který pomáhá zvolit antikoncepční pilulky podél fenotypu.

Fenotype antikoncepční pilulky, je snadné si vybrat sebe?

Systém selekce antikoncepce

Nejdříve si to musíte pamatovat To je nemožné koupit tento druh léků na radu mámy, přítelkyně nebo, pojďme říkat, sestry, které se zdají být "Pasuje". Ženský organismus má mnoho individuálních funkcí a maximalizovat je, aby zohlednili, musíte jít před trapatním tablety určité lékařské vyšetření.

Zpravidla se gynekolog jmenuje analýzu, aby určil úroveň cukru v krvi, studium ledvin enzymů a hormonálního pozadí.

A také navrhuje projít mamografií, ultrazvukem malých pánevních a hrudních orgánů. Není to špatné kontrolovat a na oculistu, protože antikoncepční léky mohou přispět k rozvoji očních onemocnění.

Při výběru potřebných fondů by měly být zohledněny ústavně biologické fenotypy žen.

Jsou rozděleny do tří typů: estrogen, progesteron a vyvážený nebo smíšený.

Estrogenní fenotyp

Estrogenní fenotyp

Tento typ zahrnuje ženy středního a nízkého růstu. Mají dobře vyvinuté prsa. Pokožky kůže a vlasů suchý, hluboký hlas a ženský. Lobo vlasy - trojúhelníkový tvar. Menstruace trvá z pěti dnů a více, což způsobuje nervozitu a intenzivní emocionální stav. Během tohoto období se mléčné žlázy stávají hustší.

Menstruační cyklus trvá více než 28 dní.

Těhotenství probíhá od nich ve skutečnosti bez příznaků, ale výběr bílého hojného. Obecně mají zástupci tohoto fenotypu křehká fyzická data.

Vykazují farmaceutické činidla obsahující zvýšenou částku Gestagen - Microgenon, Miniziston a Regimidon.

Progesteron typu

Progesteron typu

Venkovské ženy s chlapcovou postavou a poměrně nízkým mutačním hlasem patří do progesteronu fenotypu.

Oni mají slabě vyvinuté malá prsa, pubic vlasy se nachází "muž" v podobě rhombus.

Menstruace se nerozlišuje zvláštním množstvím, trvá méně než pět dní, ale zároveň doprovázena depresí, bolestí v oblasti spodní části zad a dolních končetin.

Menstruační cyklus - kratší než tradiční 28 dní. Bílé meagerové alokace. Během těhotenství se může objevit nevolnost a zvracení, je také vyloučen silný přírůstek hmotnosti. Tukové vlasy. Stejný typ zahrnuje kůži, která může mít různé vyrážky - akné, seborrhea.

Přejděte lépe pro léky, které mají Antandrogenic Efekt - Behara, Clayra, Diana, Jes, Chloe, Yarina, Midiane, Zhanin.

Smíšený nebo vyvážený fenotyp

Smíšený fenotyp

Zástupci tohoto fenotypu - střední výška mající ženský hlas a postava. Jejich prsa mají střední velikosti, ale zároveň dobře vyvinuté. Menstruační cyklus Posledních 28 dní, menstruace nepřesahuje 5 dní a projde skutečně asymptomatický. Bílý výběr - Mírný. Těhotenství, které nosí dobře. Vlasy a kůže - normální. Lobo vlasy jsou umístěny na typu žen.

Je pravděpodobné, že přijdou nová, Logest, Mersilon, Lindetin - 20 a 30, femoden, pravidelné, tři milosrdenství.

Výběr antikoncepčních léčiv je nutné také vzít v úvahu věkové ukazatele.

  • Takže mladí nepříjemní dívky a zralé dámy pozdního věku porodu jsou předepsány především léky skupiny tří milosrdenství.
  • A mini-zemře, na které jsou extuton, kontinuadu, vesla, mikrony a fuber, doporučují porodit ženám, ošetřovatelské matky a zralejší dámy.

Adaptační období pro příjem nového léku musí být jistě předat pod dohledem lékaře. Situace může upravit pouze zkušený specialista, vzhledem k celému seznamu zvládajících příznaků a povaze stížností.

Vlastnosti recepce drog

Puchýře s antikoncepčními přípravky obsahují od 21 do 28 tablet. Přijmout recepci je nutná v první den menstruace, dodržování těchto pravidel:

  • Box je lepší dát do prominentního místa pro vstup do očí, připomněla potřebu každodenní recepce farmaceutických činidel.
  • Bojovat proti antikoncepčním pilulkám zároveň.
  • Vzpomínka na zmeškaný den, musíte situaci okamžitě opravit, ale zároveň je nutné použít kondomy během sexuálního zákona.
  • Pokud se v polovině menstruačního cyklu zobrazí krevní výboj, neměl by odmítnout léky. Tyto příznaky jsou charakteristické pro první tři měsíce recepce.
  • Po zvracení způsobené antikoncepční tabletou musíte vzít další.
  • Den zdravotnického potratu je vhodný pro začátek recepce antikoncepce. Pokud je tentokrát vynechán, měli byste počkat na menstruaci.
  • Ne všechny léky jsou kompatibilní s těmito léky.

Nastavit možnosti příjmu může pouze lékař - gynekolog.

Při výběru farmakologických fondů musíte mít na paměti, že neexistují žádné špatné ani dobré přípravky. Existují pouze ty, které vyhovují specifické ženě a těch, které jsou kategoricky kontraindikovány nebo neurčují v jeho případě.

Známky správné volby drog

Vyberte si antikoncepční pilulky na fenotypu jen dost. Vzhledem k tomu, že jednotlivé vlastnosti těla vždy provádějí vlastní úpravy, pro větší přesvědčivost je třeba vzít v úvahu několik důležitých kritérií.

Lék lze považovat za tak, že je vhodný, pokud po adaptačních třech měsících je krev zcela zastavena uprostřed menstruačního cyklu.

Bytost ženy musí přijít normálně v průběhu času, ale také zlepšit. Podle odborníků, "Jeho" Antikoncepční léčivo může sloužit jako prevence tvorby cysty a dokonce benigní nádory. Také známé případy zlepšování stavu kůže a vlasů.