Ne-imunitní antikoncepční tablety

Volba antikoncepce je skvělá, některé preferují hormonální agenti, jiní si zvolí spirály a jiné zastavují jejich volbu na neoronální antikoncepci.

Ne-imunitní antikoncepční tablety

Přečtěte si o jiných metodách antikoncepce.

Ale jakou metodu bude moci chránit před nechtěným těhotenstvím a nebude mít vedlejší účinky?

Ne-plamen antikoncepční pilulky - nejlepší alternativa k jiným způsobům antikoncepce.

Za prvé, je třeba poznamenat, že non-koronální antikoncepční pilulky nejsou přijaty perorálně, všechny prostředky jsou určeny pro zavedení vagíny.

Léčivá látka takových prostředků, zpravidla je Nonoxynol, Oktoxinol a Chlorid benzalconium.

Mechanismus působení těchto látek je založen na jejich schopnosti zničit spermie za několik sekund. Kromě toho, nekoronální antikoncepci jsou chráněny před některými onemocněními, mikroby jsou zabiti, a oni berou zánět.

Top 4 neoronální antikoncepce.

Constol

Constrol - antikoncepce bez hormonů

Koncept pojmů zahrnuje Nonoxolin. Zničí spermie, zmírňuje zánět, zabíjí bakterie, viry a houby. Obrázek ukazuje, že koncept je malé injekční stříkačky (čípky) 150 mg. Je nutné využít léku deset minut před začátkem pohlaví. Před dalším aktem musíte postup opakovat.

PharmateX

PharmateX - Metoda ne-membránové antikoncepce

Látka, která farmacemá má vynikající antikoncepční chlorid benzalonium. Lék je vyroben ve formě vaginálních čípků (injekční stříkačky), masti a tablety. Čas svíček - čtyři hodina, tablety - 3 hodiny.

Kromě antikoncepčních vlastností pomáhá lék chránit před určitým pohlavně přenosným onemocněním. To zahrnuje Chlamydia, herpes, různé druhy hub.

To vše je možné, protože farmatex zabíjí mikroby.

Mnoho dívek má alergie na hormonální antikoncepci. Kromě toho mnozí zvažují hormonální antikoncepci škodlivého. Proto non-imunitní antikoncepční pilulky pro mnoho - velký výstup.

Gynekotex

Gynekotex neobsahuje hormony

Účinná látka tohoto fondu - Chlorid benzalconium. Gynekotex vytváří ve formě tablet, čípek (vaginální injekční stříkačky) a masti. Svíčka je zavedena do pochvy do pohlavního styku (za 5 minut) a působí 4 hodiny, tableta za 10 minut (do 3 hodin) a masti je zavedena speciálním dávkovačem aplikátoru, a to okamžitě působí (okamžitě působí ( Až 10 hodin).

PatentTex Oval

PATENTTEX OVAL bez hormonů

Zařízení zahrnuje Nonoxolin. PatentTex Oval se vyrábí ve formě vaginálního čípku. Lék zabíjí parazity, mikroby a houby. 10 minut před pohlavním stykem, vstup do léku v pochvě před každým novým zákonem, je nutné tento postup znovu provést.

Jak zjistit, hormonální, ať už lék nebo non-koronální?

Opatrně přečtěte popis léku. Následující prvky ve složení uvádějí, že před vámi jsou ne-plamen antikoncepční pilulky:

  • Chlorid benzalconium
  • Nonoxolin
  • Oktoxinol
  • Peav
  • Menfegol

Ne-hořlavé antikoncepce závisí na formě problému, směnného kurzu měny a příspěvku na obchod.

Jakékoliv antikoncepce pracují různými způsoby a poskytovat různé rysy těla ženy. Proto před volbou metody antikoncepce musíte být schopni konzultovat s gynekologem, který pomůže zvolit neorporní antikoncepce a poskytne doporučení o jejich použití doporučení.