Ne-imunitní antikoncepční tablety

Ne-imunitní antikoncepční tablety

Nehořlavé antikoncepční pilulky - to je prostředek pro antikoncepci, která nemá hormony ve svém složení.

Existují dva hlavní typy non-koronální antikoncepce:

  • Vaginální.
  • Přijatý Po sexu.

Vaginální antikoncepci patří do spermicidové skupiny. Tablety se používají bezprostředně před pohlavním stykem.

Účinná látka drogového nástroje porušuje životně důležitou aktivitu spermií, čímž se hnojivo téměř nemožné.

Neamogální pilulky, které berou po sexuálním styku, tvoří korvový hlen, který zabraňuje hnojení.

Mnoho žen není vyřešeno na recepci hormonálních tablet v důsledku strachu z získání nadváhy, stejně jako v důsledku řady závažných vedlejších účinků. V tomto případě se neomezené léky stávají alternativní volbou.

V našem článku zvážíme tyto antikoncepce čtěte více.

Vaginální ne-plamen antikoncepce

Mnoho žen se zajímá o to, jak efektivní použití neuronů antikoncepčních pilulek? Pro výpočet účinnosti je obvyklé používat perlový index. Tato metoda ukazuje, kolik žen z 100 těhotných po obdržení dat antikoncepce, tím nižší je počet na tomto indexu, tím menší šance na otěhotnění.

V tomto případě se perlový index zobrazuje od 6 do 14. Lze konstatovat, že toto antikoncepční prostředky není dostatečně účinné.

Ženy, které používají neuronální pilulky, by měly aplikovat další prostředky k ochraně před nežádoucím těhotenstvím. Zvažte seznam non-koronálních tablet nové generace:

Non-jednotné pilulky na bázi glarida benzalconium

Jméno lékuCharakteristickýKolik zákonůNáklady
CottakMístní antikoncepci, který má antifungální a antiprotozoický efekt. Uvolněte formulář - vaginální svíčky. Představte hluboko do pochvy 5 minut před pohlavním stykem.Do 4 hodin130 rublů
ErotexSmluvní droga pro místní cíl. Poskytuje antiseptické a antimikrobiální účinky. Vstoupit do pochvy nejméně 5 minut před pohlavním stykem.3 hodiny120 rublů
BenotexAntikoncepční nástroje pro místní antikoncepci. Má antifungální, antiprotozoický a antiseptický účinek. Vaginální svíčka zavedená do pochvy 5 minut před pohlavním stykem.3 hodiny370 rublů
PharmateXAntikoncepční prostředky místního účelu jsou vyráběny ve formě čípků a vaginálních tablet. Čípky musí být podávány 5 minut do pohlavního styku a tablety - pro 10.Do 4 hodin400 rublů
GynekotexNeoronální antikoncepce má antivirový, antibakteriální a antiprotozoický účinek. Zadejte hluboko do pochvy 5 minut před pohlavním stykem.Do 4 hodin170 rublů

Neoxenolové ne-membalové tablety

Jméno lékuCharakteristikaKolik zákonůNáklady
PatentTex OvalZaveden do vagíny za 10 minut před pohlavním stykem. Pokud sex trvá delší než 1 hodinu, je nutné opakovaně podávat lék. Lék má antifungální a antibakteriální účinek.1 hodina370 rublů

Kuželné pilulky na bázi draselného

Jméno lékuCharakteristikaKolik zákonůNáklady
SledováníMístní antikoncepce zavedla do vagína 10 minut před začátkem sexuálního zákona. Tato antikoncepce chrání před možnými chorobami, které jsou přenášeny pohlavím.3 hodiny240 rublů

Výše uvedené způsoby antikoncepce musí být použity po konzultaci s gynekologem. Příjem non-koronálních tablet je relevantní v následujících faktorech:

  • Sexuální pohlavní styk zřídka.
  • Myom Uterus.
  • Alergické reakce na jiné prostředky antikoncepce.
  • Přírodní krmení baby.
  • Když se menstruace stane nepravidelným (po 35 letech).
  • Diabetes cukru nebo endokrinní poruchy.

Výhody a nevýhody non-koronálních antikoncepce

Učinit závěr, který antikoncepce je lepší, hormonální nebo non-koronální? Je nutné se seznámit s výhodami a nevýhodami neformátorských kontraceptiv:

Profesionálové:

  • Riziko vzniku ženských onemocnění je výrazně sníženo.
  • Chybí závažné vedlejší účinky.
  • Ne-plamenové pilulky nemají kontraindikace.
  • Neexistují žádné kontraindikace určité věkové skupiny.
  • Použití non-koronálních léků přináší další hydratační účinek (mazivo).
  • Pohodlná multiplicita recepce (používaná bezprostředně před pohlavním stykem).
  • V případě, že žena zapomněla pít perorální antikoncepci nebo během sexu kondom rozbitý, můžete použít non-imunitní antikoncepční pilulky po pohlavním styku.
  • Ochrana proti Std.

Minusy:

  • Nedoporučuje se pro ženy, které aktivně chovají sex.
  • Před zahájením sexuálního zákona je nutné čekat určitý čas.
  • Alergická může dojít k aktivní složce.

Je třeba poznamenat, že non-koronální léky nemají kontraindikace, s výjimkou alergických reakcí.

Použití neoronálních antikoncepce

V případě endometriózy se doporučují odborníci poskytnout preferenci hormonálních léků. Důvodem je skutečnost, že non-koronální pilulky nebudou přinést lékové akce, na rozdíl od hormonálního.

Pro porodu, s Momy dělohy, pro teenagery, pro mladé rozbité dívky nebo kojení, můžete použít některou z výše uvedených přípravků. Co je lepší vybrat ženu, může samostatně řešit.

Bohužel, non-koronální léky pro muže neexistují. Pro vysokou účinnost z nežádoucího těhotenství používá žena neportální činidlo, a ten muž zase používá kondom.

Nouzová non-koronální antikoncepce

Nouzové neformátní antoristické tablety zahrnují přípravky na bázi drog. Díky působící látce se oplodnění stane nemožným. Zvažte nejúčinnější levné drogy:

Jméno lékuCharakteristikaJak dlouho je nutné vzítNáklady
HynepristonLék je určen pro postcoaltal antikoncepci. Po nechráněném pohlavním styku. Pro jakoukoliv fázi menstruace.Do 72 hodin380 rublů
ŽenevaAnti-vyškolený přípravek na požití. Aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství. Použijte 1 tabletu pro zadaný čas. Výhodně za 2 hodiny antikoncepceDo 72 hodin300 rublů
AgestaAntikoncepční činidlo se používá po nechráněném styku 2 hodiny před jídlem.Do 72 hodin280 rublů

Tyto prostředky antikoncepce jsou používány ústně. (Mnoho žen nevědí, ústně - je to jako? Ústní příjem léků znamená příjem.

Odborníci zpětné vazby

Lékaři se pozitivně vztahují na neorporační antikoncepce, ale nepovažují tento nástroj poměrně efektivní. Z tohoto důvodu, ženy v porovnávání (až 30 let) během pohlavního styku důrazně doporučují používat další ochranná opatření (kondom).

Hodnocení žen

Na základě zpětné vazby na internetu můžeme dospět k závěru, že ženy po 40 letech používají tímto způsobem antikoncepce. Tvrdí, že dobré non-koronální antikoncepční pilulky jsou snadno použitelné a mají nízkou cenu.