Antikoncepční pilulky pro rozbité

Moderní mládež brzy začíná vést aktivní sexuální život. Dospívající dívky z raného věku mohou mít stálý sexuální partner. Ale daleko od každého si myslí, jak chránit, doufat, že "Purcher".

Není nutné tento problém léčit tak náročný, protože první potrat je plný vážných následků.

V tomto ohledu, jak si vybrat správné antikoncepční pilulky pro otřesení - to je aktuální otázka naší doby.

Každá dívka by měla být zodpovědná za výběr antikoncepce, protože její zdraví a další život závisí na. Aby bylo možné správně vybrat tablet prevence, obraťte se na gynekologa.

Výhody antikoncepčních pilulek pro bombardování

Pozitivní strany na antikoncepčních tabletách pro dospívající dívky hodně.

Zvažte nejoblíbenější:

  • Obnovení pravidelnosti menstruačního cyklu
  • ovlivnit, jak bolest proti bolesti pro menstruaci
  • Přijato v léčbě akné a akné
  • pomoc při léčbě polycystic
  • Snižte riziko anémie
  • Snižuje riziko nádorů rakoviny

Mladé dívky a jejich rodiče před přijetím antikoncepčních pilulek se zajímají o velký počet složitých problémů. Zkusme to přijít na to.

Nejoblíbenější otázky týkající se antikoncepčních pilulek pro bombardování

Odpovědi na populární otázky týkající se antikoncepčních tablet pro mladé dívky

Odpovědět na nejčastější otázky mladých dívek, které si přejí vybrat antikoncepční pilulky a neplánují si děti.

Jsou rakovina antikoncepčních pilulek?

Jak bylo uvedeno výše, snižují riziko rakovinových nádorů, proto je třeba poznamenat, že ženy, které mají antikoncepci ve formě tablet, méně pravděpodobné, že diagnostikovat rakovinu děložny nebo vaječníky.

Existuje riziko problémů s kardiovaskulárním systémem?

Ne, taková rizika nejsou označena, ale pokud dívka kouří, je lepší přestat kouřit. Je možné vytvořit drobné tromby v nohách, ale toto riziko je minimální ve srovnání s těhotenstvím, je obecně redukováno na nulu.

Existují nějaké problémy, jak otěhotnět po užívání antikoncepčních tablet?

Ne, žádné problémy a překážky. Pokud měla dívka běžný cyklus a ovulaci, rychle se zotaví po skončení recepce antikoncepčních pilulek. Ale například kvůli nějakým problémům, Polycyzstróza, Dívka měla nepravidelnou menstruaci, bylo by docela možné po skončení příjmu bude nepravidelná.

Proto se ujistěte, že přestanu přijímat antikoncepci, musíte se poradit s gynekologem.

Přečtěte si podrobnou odpověď na tuto otázku v samostatném tématu.

Dlouhý příjem antikoncepce, pokud jde o nebezpečné?

Mladá dívka může mít antikoncepci po mnoho let. Hlavní věc je vybrat tablet pilulku. Žádný rozdíl, pro který je dívka vezme: Pro léčbu bolesti při menstruaci nebo pro ochranu těhotenství.

Musím přestat brát tělo k odpočinku?

Neexistují žádné intervaly a odpočinek. Ale pokud vám něco nebude vyhovovat nebo chcete změnit nějaké pilulky ostatním, musíte se poradit se svým lékařem.

Hrozí nebezpečí obnovení během recepce?

Je nepravděpodobné, že ta dívka zvedne v hmotnosti během recepce antikoncepčních tablet. Ale všichni teenageři jsou také jiní a organismy. Doktor musí převzít kontrolu nad vaší váhou. Pokud začnete vyzvednout nebo zhubnout, musíte přehodnotit typ tablet, které přijímáte a dáváte. Možná, že tyto pilulky nejsou vhodné pro vás. Ale je vhodné držet se diety a jíst zdravé jídlo. Diverzifikovat svou stravu s ovocem, zeleninou a bobulemi. A také zradit tělo fyzickou námahou.

Ovlivňují rauty růst dívky?

Samozřejmě že ne. Antikoncepční pilulky neinterferují s dívkou růst. V době, kdy začne přijímat léky, cyklus již byl vytvořen a 95% již rostl na růst, který je položen, a v budoucnu bude růst pomaleji.

Zda tablety budou pomáhat se silnými bolestmi během menstruace?

Ano, antikoncepční pilulky jsou schopny zmírnit bolest. Vzhledem k tomu, že potlačují ovulaci a v tomto období vznikají bolest.

Tablety pomáhají obnovit pravidelný menstruační cyklus?

Ano, antikoncepční drogy jsou schopny pomoci regulovat cyklus každých 28 dní. Je také možné změnit povahu výběru a jejich trvání.

Pokud je během recepce měsíčně normální?

Zpravidla není nic strašného. Vzhledem k tomu, že koncentrace hormonů v drogách je nízká, meagerový výběr není odchylkou. Ale pokud po 3 měsících, měsíční vzácný, jděte do gynekologa.

Pomůže vám tablety zbavit akné a akné?

Téměř všechny druhy antikoncepčních pilulek pomáhají bojovat proti akné a akné. Jsou schopni zastavit vývoj a tvorbu nových formací. Ale vidět první výsledek, musíte být trpěliví. Můžete vidět zlepšení v jednom měsíci.

Jak pomoci pilulky pro polycystic?

Polyystóza je charakterizována narušením menstruačního cyklu, akné a vysoké chlupatosti. Přípravky pomáhají obnovit cyklus, v důsledku toho zmizí akné. Také antikoncepční přípravky pomáhají zabránit rozvoji rakoviny endometria tkáně.

Je možné vzít tablety v endometrióze?

Ano, recepce antikoncepčních léčiv během endometriózy je možný, ale potřebujete vědět, že oni nemají chorobu, ale pomáhají snižovat projev agresivních příznaků, které je dívka narušena.

Je možné mít sex, pokud jsou pilulky užívány v léčivých účelech, například v léčbě akné?

To vše záleží na samotné dívce, ale pokud si vezme pilulky, aby se zbavili akné, je nepravděpodobné, že si myslí, že o sexu. Ale přesto, pokud ano, pak musíte konzultovat se svým lékařem, protože dávkování recepce pro ochranu se může lišit.

Jaké další výhody?

Antikoncepční pilulky jsou dobře pomáhají s bohatou menstruací, pak riziko získání anémia má minimální dívku.

Mladé dívky, nezapomeňte, že ochrana proti nechtěné těhotenství je první věc, kterou byste měli myslet, když začnete žít sexuální život. Obraťte se na svého lékaře, který vám vybere vhodné antikoncepční pilulky, s ohledem na svědectví o jejich recepci.