Jaký druh antikoncepčních pilulek lze zakoupit bez receptu

Jaký druh antikoncepčních pilulek lze zakoupit bez receptu

Teď bez receptu si můžete koupit antikoncepce Tablety: Logest, Jes, Novinet, Zhernom, Yarina, Diana, Femoden, Miniziston, Mersilon, Chloy, Riguevidon, Regyl. Předpis prodává vysoce sedící antikoncepční tablety: trizistone, tříletý, non-ozon.

Vlastnosti antikoncepčních tablet

Antikoncepční pilulky - Je téměř jeden z nejúčinnějších způsobů, jak chránit před nechtěným těhotenstvím. Jeho účinnost dosahuje 99% s řádným použitím. Contairted Contraceptives má rozdíly v jejich složení a mechanismu akcí. Rozlišují se dvě velké skupiny antikoncepčních pilulek: "Mini pila" a KUCHAŘ (Kombinované perorální antikoncepce). Mini-pila Ve své kompozici existuje pouze jedna hormonální složka zvaná progestin. Vytváří nepříznivé podmínky pro koncepci. Pokud jde o tablety COC, jsou založeny na kombinaci dvou herců (analogy ženských hormonů estrogenů a progestogenu). Tyto látky mohou být v různých kombinacích a v různých dávkách. Kombinovaná perorální kontraceptives blokovat ovulace v důsledku dopadu na hypofýzu. Hypophysus produkuje gonadotropní hormony FSH a LH. Tyto hormony jsou zodpovědné za růst folikulů, jakož i pro výstup vejce pro další hnojení. Kromě potlačování ovulace způsobuje, že kok způsobuje železné regrese endometriální, zahuštění hlenu cervikálního kanálu.

Jaký druh antikoncepčních pilulek lze zakoupit bez receptu

KUCHAŘ (Kombinované perorální antikoncepce) může být mikrodosted, snížené, vysoce obydlené. Mikrodosted COC se doporučují pro použití jako první způsob antikoncepce pro dívky do 25 let. Ty mohou být takové pilulky: zatížení, Jess, Mersilon, nový, Miniziston. Tablety s nízkým objemem jsou předepsány ženy středního věku, které již pryč a mají zvýšenou úroveň pánských hormonů. Mnoho takových tablet má antagandrogenní činnost. Nejoblíbenější nízkoobjemové antikoncepční pilulky jsou: Yarina, Zhanin, Diana, Chloye, Riguevidon, Regulon, Femozen. Vysoce zakončené COCS jsou předepsány různými hormonálními poruchami, stejně jako terapie u některých ženských onemocnění. Mezi nimi stojí za to zvýraznit takové pilulky: Triziston, non-Ovlon, tři regrol.

Nákup antikoncepčních tablet bez předpisu

Předpokládá se, že antikoncepční pilulky by měly být prodány nutně pro lékařský předpis. Ale ve skutečnosti se všechno děje zcela odlišné. Téměř všechny slavné antikoncepční pilulky mohou být koupeny v lékárně, i když žena nemá recept. Každá z desítek léků prezentovaných na policích lékáren farmacie jsou uvolněny bez receptu. Proč se tohle děje? A je to správné? Nyní bez lékařského předpisu si můžete koupit takové antikoncepční pilulky: Logest, Jes, Novineset, Zhanin, Yarina, Diana, Femoden, Miniziston, Mersille, Chloe, Riguevidon, Regyl. Na předpis Prodaný Velmi vidí antikoncepční pilulky: Triciston, tři regrol, non-ovlon.

Jaký druh antikoncepčních pilulek lze zakoupit bez receptu

Mnoho specialistů si jistý, že antikoncepční pilulky nemohou koupit nama. Musí rozhodně vybrat gynekologa po důkladné kontrole a zkoušce. Koupit dobré koki, nemusíte následovat radu svých přítelkyně nebo lékárníků. V zásadě jsou všechny moderní léky velmi účinné a prakticky neškodné. Pro různé ženy (ženy různých věku, historie, životního stylu) jsou potřebné různé antikoncepční pilulky. Příjem nesprávné (nevhodné) antikoncepční tablety Může vyvolat velmi Mnoho problémů (například děložní krvácení, vážné vedlejší účinky, hormonální pozadí). Téměř nemožné je možné zvolit správně výběr perorálních antikoncepce bez návštěvy gynekologa. Pouze on může pečlivě shromažďovat informace o všech přenesených a současných onemocnění, stejně jako hodnotit rodinnou historii žen. Gynekolog dělá inspekci a také přiřadí povinné analýzy. Lékař bere v úvahu mnoho faktorů při výběru jedné nebo jiné antikoncepce pro dívku. Věk pacienta, poměr hmotnosti a růstu, přítomnost známek hyperandrogenace, hladiny krevního tlaku, tabakoku, pravidelnosti a povahy měsíčních výbojů (menstruace). Také gynekolog nutně drží palpu prsu, gynekologické vyšetření, předepisuje ultrazvuk, testy pro cukr, hormony, na srážení krve, na jaterní enzymy. Také podle svědectví, tam jsou konzultace s jinými specializovanými specialisty (flebologist, oftalmolog, endokrinologa). Na základě těchto získaných údajů, gynekologa a určuje, které zvolilo antikoncepční tablety pro konkrétní ženu.