Jaký druh bsmsm?

Jaký druh bSMSM?

Bdsm - je jedním z typů psychosexuálních subkultur, hlavní myšlenkou je podání a nadvlády.

Bdsm - co je to

Máte-li zájem vědět, jaký druh šelmy je, pak je tento článek jen pro vás.
Téma vzniklo v zemích západní Evropy a Ameriky asi 60 let XX století během sexuální revoluce. Bans na rozhovorech o sexu šli do minulosti. Nejen zdarma diskutovat o těchto zakázaných věcech, ale také mít sex na sex, který má sex, který se stal způsob života, zejména to bylo přijato v hippie. Dětské květiny se daly vůli, ukazovaly jejich svobodu a samo-zlepšení tímto způsobem. Filmy příslušných subjektů se začaly objevovat, například "Emmanuel". Sexuální vztahy se začaly rozvíjet v různých směrech a jeden z takových směrů byl proud Bdsm.

Jaký druh bSMSM?

Začněme, objasnit, co tato angličtina zkratka znamená.
Otroctví & Disciplína - otroctví a disciplína, výchova - na mysli existují ponížení, podřízenost, trest, limit mobility - Bd.
Nadvláda & Podání - znamená podání plus domoroda, to je předem stanovenou nerovností zúčastněných osob - DS.
Sadismus & Masochismus - bolest, její příčina a přijetí, masochismus a sadismus - CM

Jaký druh bSMSM?

Zjistěme, že lidé, kteří jsou daleko od tohoto tématu, často způsobují zmatek. Existují tři kategorie lidí, kteří se zabývají podobnými věcmi. Ty jsou poslušné, které se nazývá Sub, Sabmissive, dno (z anglického submisivního a Buttom), spodní, nižší, otrok / otrok a podřízených, jsou obvyklé Dominant, domov / domina, top, top, horní / top, paní / pan, hostitele / milenka. Ti, kteří se někdy dějí v obou rolích, se nazývají Svish, z angličtiny Přepínač.

Co to vypadá, základní principy

Synonymum Bdsm je téma, vždy s velkým písmenem. Špatné vztahy chování se nazývají vanilka, slovo se stalo od amerického konceptu vanilkové zmrzliny, stejně jako naše obvyklá krémová zmrzlina (to je bez přísad), střední vztahy mezi lidmi. Tematické manželství nebo společné ubytování zvané LifeFile, LS (LS, Lifestyle).
Nejdůležitější principy tématu jsou tři zásady - bezpečnost, racionalita, dobrovolnost, v angličtině to zní SSC - bezpečný, rozumný, konsensuální. To je hlavní, co se vztahuje vztah. Vrchol musí být velmi pozorný při držení relace (tematické setkání), dodržovat bezpečnostní vybavení a neplatit nižší nenapravitelnou škodu jeho zdraví, a nedodržení se dává rukou dobrovolně. Samozřejmě, všechny postupy jsou předem sjednány.

Jaký druh bSMSM?

Symbol Bdsm je Trixel (Triskel, trisselion) - znamení, poněkud podobně jako Dao nebo Inynan, ale skládající se ze tří částí, což znamená tři zásady Bdr a tři prvky - Bd, DS, SM. Také číslo tři znamená vrcholy, dolní a spínače. Zakřivené čáry symbolizují obrazovky a kulatý formulář znamená soběstačnost a zavírání tématu. Existuje spousta podobných šperků, přívěsky, kroužků, náramků, které často nosí účastníky Sado Mazo. Téma fanoušci často dělají tetování ve formě tohoto znaku, který slouží a dekorace a identifikace znamení pro "jejich".

Mimochodem, sex není povinný v tematických sezeních, a zákon s dominou je vyloučen, vzácné výjimky (tematické manželství). Muži homosexuální orientace raději být nižší. V povaze slabých pohlaví zpočátku položil touhu poslouchat muže, které budou přísné, ale spravedlivé, proto většina žen v předmětu si vybere roli práva a ráda poslouchá milovaného pana. Paní jsou připraveni na roli ne více než 10-12% dámy, takže jsou tak oceňovány.

Jaký druh bSMSM?

Jaké praktici jsou aplikováni na sezení? Seznam akcí, které používají schůzky předmětu, je velmi velký. Zde je některé z nich:
Způsobující bolest je nejen fyzická, ale i morální. Chcete-li to provést, používá se k tomu, aby se slz tím, jen slovní dopady, můžete použít dno jako nábytek jako popelník nebo jako toaletu, výsadbu do buňky, vedl na vodítku v límci, k vynucení pohybu pouze na všechny čtyři, přilepená nebo vázat na dlouhou dobu, ne dovolit orgasmu nebo uvíznutí hmotnosti jiných ponižujících způsobů.
Můžete omezit svobodu pomocí límců, svorek, podložek, můžete vázat stuhy, řetězy nebo pověsit. Nedávno je japonský typ vazby velmi populární - Shibari nebo Sibari, Kluby této směrnosti existují v mnoha městech.
Někdy nižší je pevně pevně upevněn, aniž by se dala příležitost pohybovat, zatímco omezuje schopnost přijímat informace z vnějšího prostředí pomocí gaggingu, vzít, oční obvazy (Senzorická deprivace). Podobná metoda fixace Když je Niza pevně zabalena ve filmu mummifikace. S takovými postupy musí být vrchol velmi pozorný, protože mumifikované může být v panice a poškodit se.
Painfacials zahrnují bití a výprask. Mohou být také rozděleny do několika typů v závislosti na použitých zařízeních a částech těla, pro které jsou aplikovány stávky. Vyvolané flexibilní zařízení Vlajka, a tvrdý - Slučák. Tahy na chodidlech nohou - Bastianovo. Bolbasting - stávky na muže genitálií, stále existuje Kuntbusting, Už je to pro dívky.
Někdy předměty používají ještě nebezpečnější expozici, použijte roztavený vosk nebo otevřené plameny (Vosková hra a oheň hra). Existují hry pomocí nastavitelného elektrického proudu, které ovlivňují nejkrásnější části těla. Existují hry s krví (Krevní hra), jedná se o různé řezy, použití jehel a naostřených háčků.

Jaký druh bSMSM?

Existují hraní her, služebník a hostitele, násilník a obětování, šéfa a skromný podřízený, lékařský typ lékařského typu, když top líčí lékař a odhaluje nižší pseudomedicinové manipulace. stalo se to Petplay, Když dno zobrazuje jakékoli zvíře, koně nebo pes. Ve sexuálních obchodech, obrovské množství kostýmů hraní rolí, bílé župany, lékařské nástroje, stejně jako masky různých zvířat, anální trubky se psem a koňmi, a dokonce i sedla pro milovníky pochopily.
Mezi nižšími velmi populárními a FOOFETISH (FOODFETISH, FF) - to jsou hry s nohama vrcholu, obvykle dámy, lízání, masáže. Poddruh Ff je odrazový můstek, když dominantní chodí podél dna nebo stojí na něm. Boutfetche Je povolán, aby se radost z boty z vrcholu a od jejího zápachu. Tam jsou stále milovníci toaletních her, zbožňoval, když je vrchol močení - Zlatý déšť, ZD, zlatá sprcha nebo defecate (Coprofilia).
Často horní dámy používají strapon (Popruh, Přeložené prostředky "Na pásu") - Toto je dildo připojený k řemenům nebo kalhotám.
Od všech těchto vlivů účastníků Bdsm Zasedání dostávají duševní nebo fyziologické potěšení, zatímco to není nutně sexuální. Zvláštní radost může být docela možné, což dělá něco, co by mělo být obecně přijímány morální normy, něco vnějšího standardu a zákonů.