Kondom pro ultrazvuk

Kondom pro ultrazvuk

Kondomy Pro ultrazvuk jsou prezentovány domácí i zahraniční výrobci. Náklady na kondom ruské výroby Azri je asi 5 rublů. Cena do kondomu pro ultrazvuk německého výrobce Amor makeup 5-8 rublů.

Ve kterých studiích jsou používány kondomy pro ultrazvuk

Dnes Ultrazvuk - Je to téměř jedna z nejoblíbenějších diagnostických studií. Ultrazvuk je velmi informativní, za cenu není drahé. S tím můžete zvážit téměř všechny vnitřní orgány. Samozřejmě, pro některé studie jsou zapotřebí speciální senzory, které jsou zavedeny hluboko do konečníku nebo v vagíně. Pokud je ultrazvuk prováděn takovými senzory, jsou obvykle požádány, aby přivedly speciální kondom ultrazvuku.

Mnoho těhotných žen během první ultrazvukové diagnostiky čelí skutečnosti, že jsou žádáni, aby přivedli kondomy. Někdo je na prvním může způsobit zmatek. Koneckonců, není snadné okamžitě odhadnout, proč na ultrazvuku potřebují speciální kondomy. Někdo se ani bojí nebo se plachý, aby se zeptal svého lékaře, proč takové kondomy potřebují. V praxi, mnoho lidí je při slyšení velmi překvapen kondomy pro ultrazvuk. Jak si je vybrat? Kde může koupit? Co jsou? V tomto článku podrobně zvážíme všechny tyto otázky.

Kondom pro ultrazvuk

V tuto chvíli doporučují všichni lékaři používat speciální kondomy pro ultrazvuky přesně jako ochrana proti těmto onemocněním, které mohou být sexuálně přenosné. Každá osoba přichází na postupy se speciální mikroflórou. Různé bakterie a viry mohou zůstat na senzoru a pak rozděleny mezi všemi návštěvníky kabinetu ultrazvukového výzkumu. Proto se doporučuje použít takové kondomy pro ochranu pacientů. Koneckonců, je možné nakazit od těch lidí, kteří předešli průzkum. Samotný kondom je umístěn na speciální senzor ultrazvukového vyšetření. V zásadě mohou být pro tyto manipulace přiblíženy zvláštní i běžné provedení. Samozřejmě je lepší použít speciální kondomy. Jsou prezentovány v sortimentu všech výrobců. Můžete si je koupit v jakékoli lékárně. Kromě toho jsou levnější než obyčejné.

Obvykle kondomy pro ultrazvukové použití během výzkumu Gynekologické onemocnění, Stejně jako s včasnou diagnózou Těhotenství, Ve studii patologie močového měchýře. Co se týče transrektální metody, zkoumá prostata žlázy a osiva bubliny u mužů.

Kondom pro ultrazvuk

Rozdíly obyčejných kondomů a kondomů pro ultrazvuk

Jak již bylo řečeno dříve, to je teoreticky pro ultrazvuk aplikovat obvyklé kondomy, které se používají pro antikoncepci. V tomto případě bude však lepší, kdo bude kupovat přesně speciální ochranná agenta, která mají řadu výhod. Dělají je jako vhodný pro realizaci tohoto typu výzkumu. Samozřejmě existuje významný rozdíl mezi obyčejnými kondomy a kondomy pro ultrazvuk. Za prvé, Zvláštní kondomy pro ultrazvukové studie mají hypoalergenní kompozici. V podstatě jsou vždy vyrobeny z přírodního latexu. Jsou ideální pro ty lidi, kteří trpí alergiemi k obyčejným budovám.

Kondom pro ultrazvuk

Za druhé, kondomy pro ultrazvuk speciální formy, která poskytuje jen stejné dokonalé přizpůsobení senzoru. Takové kondomy již než standard. Kromě toho nemají reliéfní a spermatu, speciální vesty. Během výzkumu nebudou takové kondomy vylézány z senzoru, se nezmizí v záhybech. To vše nebude zasahovat do normálního průchodu signálu.

Kromě toho jsou speciální konstrukce pro ultrazvuk spolehlivější. Jsou vyrobeny z latexu, což zaručuje ochranu proti všem infekcím. Takové kondomy nemají také žádné mazivo. Všichni víme, že se jedná o povinnou složku každého obyčejného kondomu. Velmi často může tento mazivo způsobit různé alergie. A při provádění ultrazvuku používají speciální hypoalergenní gel. Před postupem je aplikován z výše uvedeného kondomu. Jaké další výhody mají kondomy pro ultrazvuk? Obvykle mají nízkou cenu. Existují takové kondomy levnější než jakákoliv kvalitní antikoncepce.

Samozřejmě, pokud je to nutné, můžete nahradit speciální kondom ultrazvuku na jednoduchém kondomu. Ale je třeba si pamatovat, že není snadné si vybrat takový výrobek. Nejlepší není riziko, protože špatná volba může způsobit nepřesnosti v diagnostice nebo příčině jiných obtíží.

Jak si vybrat kondom ultrazvuku?

Nyní trh představuje velký počet kondomů pro použití během výzkumu ultrazvuků. Samozřejmě všichni mají podobné vlastnosti. Obvykle lidé nevznikávají velké problémy s výběrem takových kondomů. Někdy se však můžete zaměnit ve velkém sortimentu. Podívejme se podrobněji všechny vlastnosti těchto produktů.

Kondom pro ultrazvuk

Nejprve, jako pravidlo, podobné kondomy mají délku 18-20 centimetrů. Tloušťka stěny je asi 0,065 mm. Průměr není velký - 2,8 centimetrů. Všechny tyto velikosti odpovídají vlastnostem ultrazvukových senzorů.

Pokud jde o kvalitu kondomů různých výrobců, liší se ne. Pokud si přejete, můžete si vybrat libovolný a ne moc jít do všech podrobností. V naší zemi jsou tyto značky kondomů v současné době považovány za nejoblíbenější pro ultrazvuk:

  • Medus (Čína)
  • Azri (Rusko)
  • Viva (Malajsie)
  • Amor (Německo)
  • Vizit (Německo).

Držme se na některé z těchto kondomů, které jsou u pacientů s velkou poptávkou.

Kondom pro ultrazvuk

Latexové kondomy Azri Jsme určen pro téměř jakýkoliv senzor ultrazvukového zařízení. Jsou vyrobeny z přírodního průhledného latexu. Mají hladký povrch, nemají maziva a pohony. Kromě toho recepty latexových směsí těchto kondomů povolují zdravotní orgány Ruské federace. Kvalita a bezpečnost těchto kondomů je potvrzena různými certifikáty o shodě. Rozměry tohoto kondomu: průměr 28 mm, délka nejméně 190 mm. Všechny typy těchto kondomů rozhodně podstoupí kontrolu integrity. Cena za jeden kondom tohoto výrobce je přibližně 4-5 rublů.

Kondom pro ultrazvuk

Jako pro kondomy Amor Německá výroba, pak jsou vyrobeny z přírodního latexu a mají vysokou elasticitu. V zásadě se doporučují pro použití se všemi typy senzorů ultrazvukových zařízení. Ve své formě a úrovni transparentnosti rozhodně odpovídají senzoru a nespadají, netvoří žádné záhyby. Tyto kondomy mohou být použity pro ultrazvukové senzory radiálního skenování o průměru 20-34 mm všech výrobců. Náklady na Amor Condoms pro ultrazvuk je Od 5 do 8 rublů.

Existují i ​​další výrobci, jsou však v prodeji méně často. Nejlepší je koupit specifikované kondomy v lékárnách. Neboj se o kvalitu. Koneckonců, všechny kondomy, které prodávají v naší zemi, jsou pečlivé inspekce pomocí speciálních zařízení. Jsou povoleny k prodeji a používání. Obecně platí, že volba kondomu téměř zcela závisí na finančních schopnostech, stejně jako subjektivní preference samotného kupujícího.