Tvrdý kondom

Opakovaně použitelný kondom je silikonový produkt určený k ochraně před nežádoucím těhotenstvím a pohlavím. To je považováno za dobré alternativa k klasickým metodám antikoncepce. Hlavní výrazný prvek - možnost dlouhodobého používání.

Výhody a nevýhody tvrdých kondomů

Opakovaně použitelný kondom se vyznačuje pružností a zvýšenou pevností. Jeho tloušťka se liší od 1,5 do 3 mm. Souprava obsahuje čistící kartáč a antiseptický roztok. Některé odrůdy produktu zvyšují objem mužského genitálního orgánu. Jiné jsou vybaveny vibračním, reliéfním povrchem nebo kníry, které umožňují další stimulaci. Stringing kondomy jsou k dispozici ve 3 velikostech:

  • Č. 1 - od 6 do 8 cm;
  • Č. 2 - od 8 do 11 cm;
  • № 3 - více než 11 cm.
Komentář! Opakovatelné kondomy byly v poptávce ve starověkém Egyptě, byly vyrobeny z lnu a umyto se ve speciálních řešeních.

Tvrdý kondom

Vzhledem ke schopnosti natáhnout silikonový kondom nemá pevnou velikost. Je zcela upraveno pro parametry genitálního orgánu. Na rozdíl od konvenčních kondomů, opakovaně použitelné použití až 100 krát. Po likvidaci se neodrážejí na životní prostředí v důsledku jejich biologické rozložitelnosti. Díky pevnému, ale tenkému materiálu, produkt nemá vliv na kvalitu intimní blízkosti. Mezi jeho výhodami patří:

  • Hotovostní úspory;
  • získání dalších pocitů zvýšením délky členu;
  • vysoký stupeň ochrany;
  • stimulace erekce;
  • zachování citlivosti během pohlavního styku;
  • Příprava prostatitis.

Tvrdý kondom

Nevýhody produktu zahrnují vysoké náklady. Někteří muži si všimli, že silikon je pozoruhodný po 3-4 použití. Takže se to nestane, musíte si koupit přesvědčené prodejce. Vzhled alergické reakce na silikon. V tomto případě je zakázáno použití opakovaně použitelných výrobků.

Na rozdíl od jednorázových kondomů vyžaduje opakovaně pečlivé péči a správné skladování. Doporučuje se umístit produkty do cínové nádrže nebo značkového balení. Je důležité se vyhnout vlhkosti a slunečních paprsků. Špatné skladování a čištění Snižte hygienu produktu.

Tvrdý kondom

Jak používat opakovaně použitelný kondom

Po každé aplikaci by měl být opakovaně použitelný kondom purifikován antiseptickým roztokem. Algoritmus:

  1. Před sexuálním aktem je výrobek položen na člen ve stavu erekce.
  2. Téměř mazivo se na něj aplikuje, což zlepšuje proces posuvného.
  3. Po absolvování sexuálního kontaktu se kondom okamžitě odstraňuje. V opačném případě vysychá semenná kapalina, která vyvolá deformaci produktu.
  4. Opláchnutí s kondomem následuje teplou vodu s mýdlem.
  5. Po antiseptickém zpracování by mělo být odstraněno v krabici.
  6. Aby se zabránilo lepení silikonových stěn, je nutné plavit produkt s mastkem.
Pozornost! Pro zlepšení kluzného účinku je přísně zakázáno používat vazelínu - ničí silikonový povrch.

Tvrdý kondom

Kolik je a kde koupit

Opakovatelný antikoncepční produkty jsou považovány za drahé ochrany. Ale plně zdůvodňují svou cenu. Můžete si je koupit v sexu obchodech, lékárnách a internetových stránkách čínského původu. Doporučuje se nakupovat produkty výhradně ve zdravotnických institucích. Cena se liší od 700 do 1500 rublů za kus. Záleží na kvalitě zboží, výrobce a územní poloze obchodního místa.

Důležité! Pokud je tvrdá strana prodána za nízkou cenu, doporučuje se odmítnout koupit.

Závěr

S řádným použitím, opakovaně použitelný kondom pomůže ušetřit peníze a vyhnout se nežádoucímu těhotenství. Kopie s reliéfním povrchem zlepší kvalitu intimního života.

Recenze v opakovaně použitelných kondomech

Bogdanov Alexey Gennadyevich, 35 let, g. Novosibirsk
Nákup opakovaně použitelného kondomu zpočátku se zdála nehodě. Ale rozhodl jsem se riskovat. Ukázalo se, že věc opravdu šetří peníze. Hlavní věc je zajistit řádnou péči.
Nesterenko vera Mikhailovna, 28 let, g. Samara
Dlouhá doba byla chráněna antikoncepčními tablety. Lékařské svědectví je muselo zrušit. Nabídl svého manžela, aby vyzkoušel opakovaně použitelné silikonové kondomy. Pocity nejsou jako dříve. Ale pokud porováte s obyčejnými kondomy, ne horší. Rozhodl se přebývat na tuto metodu prevence.
Stepanov Sergey Andreevich, 26 let, g. Penza
Koupil jsem si první kondom na čínském místě. Neposlouchal a týdny. Příště jsem nedělal stejnou chybu, provedl nákup v lékárně. Došlo k více než měsíce aktivního vykořisťování a nic se mu nestalo.