Panenství `vloženo do kondomu

Panenství vložil do kondomuPodvádět muži se stali jednodušší. Shahra, Sharan Orano vynalezl multifunkční kondom, který kromě běžných rysů také provádí psychologické. V některých případech může tento produkt dokonce pomoci ženě vytvořit rodinu.

Ale věc je, že při sexu v takovém kondomu, člověk zažije stejné pocity jako s pannou.

Konstrukce kondomu je jednoduchý a génius, vypadá to jako krabička s dvojitým dnem. První dno, které vedle sexuálního členu je umístěn pod úhlem a je nezbytné pro způsobení nepříjemných pocitů člověka. Během pohlavního styku se zdálo, že penis být opilý v rohu. Tato membrána na spisovatele je "panenské formy".

Pak by měla být malá prázdná komora tenkého, pohybující se z několika ostrých latexových trysek, ve kterých je houba implikovaná s konzervovanou krví skrytou. Muž, zažívá nepříjemnosti z první membrány kondomu, se bude snažit proniknout hlouběji do pochvy, z tohoto tenkého latexu se rozpadne a proudí krve z vnitřní komory.

Podle Shahrama, tento kondom je nepostradatelný v první svatební noci. A nosit to tak, aby člověk neměl podezřívat nic, každá zkušená "panna" bude schopen.