11 Chyb při použití kondomu

11 chyb při použití kondomuNěkteří tolerují nemohou kondomy. Ale dnes je to nejspolehlivější prostředek ochrany proti infekcím, je důležité pouze použít.

Přinášíme vaši pozornost základním chybám, kdy Použijte kondom:

jeden. Nenoste kondom uprostřed pohlavního styku. Podle průzkumů, přibližně 44% žen dává přednost na kondom po vstupu do penisu v pochvě a myslet si, že jim poskytují bezpečný sex. A v důsledku toho bude přijata neplánovaná těhotenství a sexuální onemocnění.

2. Neskladujte kondomy v kapsách a peněženkách. Tam je teplá a mokrá atmosféra, která je kazí. Nejlepší je skladovat kondomy v suchém, chladném místě, například v nočním stole.

3. Nepoužívejte kondom re. Ukazuje se, že mnoho použití kondomů re- a dokonce i jeden kondom pro několik ejakulace (obvykle, pokud je přestávka mezi pohlavním stykem malá). Vysvětlete to jen - "Nemá smysl utratit peníze, je gumy". A význam je tam, pokud nechcete překvapení ve formě vředů nebo těhotenství. Zabraňte pravidlo - jeden kondom na jednom sexuálním jednání.

čtyři. Věnujte pozornost trvanlivosti kondomu. Několik upozornění na datum výroby na obalu kondomů, což je velmi špatné. V opinovaných výrobcích se mohou objevit neviditelné pro praskliny očí, z toho ztrácí ochranné vlastnosti.

Pět. Neotevírejte balení s kondomy s nůžkami. Stejně jako zuby, nehty a všechny druhy řezných předmětů. Prsty můžete otevřít pouze na speciálně označené čáry, jen proto, že produkt nevykazujete.

6. Odstraňte kondom bezprostředně po pohlavním styku. Po ejakulaci se penis začne klesat a spermie se může rozlit z kondomu. Takže to se nestane, ihned po sexuálním jednání musíte extrahovat penis z pochvy, drží kondom s prsty, takže to nevyskokuje.

7. Použijte tuk s kondomem. Kondom se může zlomit, i když přijde správně. Tak, že se nestane, použijte speciální vodní mazivo nebo kondomy s mazáním.

osm Kondomy živočišných kůží z pohlavních onemocnění nechrání. Lépe není používat. A pokud je alergie k latexovým kondomům, můžete zkusit polyuretan.

devět. Nepoužívejte maziva obsahující olej a tuk. Mezi ně patří vazelína, krémy, lotiony atd. Z nich je kondom poškozen, může se v něm rozbít nebo otvory. Můžete použít pouze speciální vodní mazivo.

10. Neřekvejte kondom před uvedením do. Poté to může být bezpečně hozeno do koše. A také nemůžete použít více než jeden produkt, a současně nemůžete používat muže a ženské kondomy, protože se mohou držet a skočit.

jedenáct. Co dělat s použitými kondomy. Obvykle jsou spojeny s uzlem a hodit do koše. Ale v záchodě házet kondomy nemůže být v žádném případě, protože mohou získat trubky, dostat se do nádrže.

Souhlasím, pravidla pro používání kondomů jsou docela jednoduché. Dodržujte je a zaručujete spolehlivou ochranu proti nechtěným těhotenství a pohlavním onemocněním.