Co je antikoncepční svíčky, jejich použití, žebříček to nejlepší

Co je antikoncepční svíčky, jejich použití, žebříček to nejlepší

Antikoncepční svíčky jsou spermicidní antikoncepce, které působí asi 30-40 minut po zavedení pochvy. Nejoblíbenější antikoncepční svíčky: "Benateks", "patenttex", "Erotex", "PharmateX", "Gynecotex".

Co je to antikoncepční svíčky

Antikoncepce Svíčky - to jsou spermicidní prostředky antikoncepce. Princip jejich činností je rychlý zničení skořepiny cerematoOid. Komponenty léku vstupují do interakce se spermiemi, zničit jejich skořápky, oddělené hlavy z ocasu a pak zbavují schopnost pohybovat se. Ale zároveň se velmi silná spermie může stále dostat na cílové vejce, hnojte ho nakonec. Antikoncepční svíčky se neliší nejvyšší antikoncepční účinností. Podle statistik, přibližně 15 žen ze 100 jsou během roku těhotné, pokud se používají antikoncepční svíčky.

Takové svíčky jsou považovány za velmi pohodlnou volbu pro antikoncepci pro ženy, které mají velmi vzácný sex. Jako další antikoncepční činidlo svíčky v zásadě ideální. Nepochybně plus data svíček je, že nemají systémovou expozici tělu, a také neovlivňují intimní pocity.

Antikoncepční svíčky mají své vlastní druhy v závislosti na účinné látce (nenufalon nebo chlorid benzalonium). Nenufalon má paralytický účinek na spermie. Cervix pod působením této látky začíná vyrábět velmi velké množství hlenu. Výsledkem je, že spermie nemá možnost dostat se do děložní dutiny. Je tedy dobrá ochrana proti nežádoucímu těhotenství. Pokud jde o chlorid benzalconium, má také podobný princip akce. Je schopen zničit cerematoozoid shell. Když se druhý spadl do děložních trubek, jsou již zničeny, což znamená, že nemohou hnojit vejce.

Specialisté se nedoporučují používat antikoncepční svíčky těchto žen, které mají velmi aktivní sexuální život. Ve svém názoru jsou svíčky vhodnější pro jednorázové sexy kontakty, nebo když je nemožné dát speciální spirála, vzít hormonální pilulky.

Aplikace antikoncepčních svíček

Než začnete používat antikoncepční svíčky, je nutné se seznámit s jejich pokyny a všechny pravidla aplikace. Je nutné vědět, že tyto svíčky mají určité kontraindikace. Takže s velkou péčí musí být používán v eroze děložního čípku. Koneckonců, v důsledku toho může být tento proces zhoršen. Může se objevit různé poškození sliznice, stejně jako jiné nepříjemné následky.

Co je antikoncepční svíčky, jejich použití, žebříček to nejlepší

Je zakázáno používat antikoncepční čípky ihned po provedení hygienických postupů. Koneckonců, účinek léku může zcela neutralizovat. Při použití antikoncepčních svíček se nedoporučuje používat mýdlo 2 hodiny před pohlavním stykem a po dobu 2 hodin po něm. Koneckonců, mýdlo může zničit aktivní složku antikoncepčních svíček.

Svíčka je vložena hluboko do vaginy přibližně 10 minut před pohlavním stykem. Během této doby, glycerinová základna svíček má čas roztavit a účinná látka léku začíná jednat. Pokud používáte svíčky již pofactum, nebude mít žádnou ochranu proti nechtěnému těhotenství. Kvůli této svíčky není možné aplikovat jako nouzová antikoncepce. Svíčky po blízkosti může chránit před mimozemskými bakteriemi a některými genitálními infekcemi. V průměru je gigování svíčky pokračuje přibližně 40 minut. Ačkoli někteří výrobci ukazují, že svíčky jsou platné do 4 hodin. V každém případě je lepší vložit svíčku před přípravou na sexuální akt. Pro každý certifikát re-sexu je nutné představit další antikoncepci.

Hodnocení nejlepších antikoncepčních svíček

V lékárnách nyní obrovský výběr antikoncepce, včetně svíček. Existují však určité typy, které byly obrovské s velkou popularitou a poptávkou mezi kupujícími po dlouhou dobu. Na fórech najdete také spoustu pozitivního zpětné vazby na svíčkách.

Svíčky Benatex, Možná, můžete zavolat jeden z nejoblíbenějších v žebříčku antikoncepčních svíček. Tyto svíčky vyžadují nějaký čas, aby se rozpustili, takže nemusíte trávit spoustu času na předběžné očekávání před sexem. Benatex svíčky mají také velmi příjemný mazací účinek, který je vždy mimochodem během pohlavního styku.

Svíčky "Patentex" jsou považovány za nejhorší lék, pokud jde o mnoho gynekologů. Dokonce i s velmi dlouhým a pravidelným používáním patenttexu nemá destruktivní účinek na vaginu mikroflóru. Tyto svíčky se rozpouští téměř několik sekund. Mohou být také použity pro prevenci, protože zabraňují onkologických onemocnění, zánětlivých procesech, endometrióze.

Svíčky "Erotex" - Také si vychutnat velkou popularitu. Kromě antikoncepce mají další důležitý bonus: antiseptický a antibakteriální účinek. Použití "Erotex", nemusíte se bát infekčních infekcí. Výrobce označuje, že tyto svíčky jsou platné asi 4 hodiny. Mohou být použity v menstruačních dnech a během těhotenství.

"PharmateX" - Velmi kontroverzní lék. Mnoho lidí mu dává preferenci a mnoho se snaží obejít. Někteří nemají rádi velmi specifický zápach, který se objeví během rozpouštění glycerinové základny. Může to velmi zkazit intimní atmosféru. "PharmateX" je asi dvě hodiny.

Svíčky "Gynekotex" Velmi podobný "PharmateX". Ale v ceně jsou asi 3 krát levnější než "FarmText". Některé ženy používající gynekotex všimněte si, že tyto svíčky jsou trochu horší rozpuštěny v pochvě a také dávají více pěny. V zásadě však nejsou drahé, chrání před infekcemi a nezpůsobují nepříjemné pocity.

Co je antikoncepční svíčky, jejich použití, žebříček to nejlepší

Co ovlivňuje účinnost antikoncepčních svíček

Použití antikoncepce, mnoho snů o nejvyšší účinku. Samozřejmě, že antikoncepční svíčky poskytují maximální efekt, musíte dodržovat všechna pravidla, která mají být použita a přísně dodržovat pokyny. Je důležité vědět, že hygienické výrobky jsou velmi silně ovlivněny účinností těchto čípků. Samotné svíčky jsou považovány za složité kyseliny, jsou velmi bojí alkalis. Z tohoto důvodu musí být ženy velmi opatrné Na výběr finančních prostředků pro intimní hygienu. Pokud je v přední části pohlaví nějaký mýdlo, pak se zbytky vstoupí do aktivní chemické reakce se svíčkami. Činnost čípků bude velmi moc. Jako výsledek, nechtěné těhotenství může přijít.

Pokud žena používá antikoncepční svíčky, musí si pamatovat Pravidlo "30 minut". To znamená, že cokoliv, co využívá hygienické nářadí, měli byste vždy odolat období 30 minut mezi izolací a použitím antikoncepčního čípku. Během této doby budou všechny zbytky detergentu z vagíny neutralizovány.

Také nemusí zapomenout na takový důležitý faktor jako Trvání sexuálního zákona. Antikoncepční svíčky mají určitou dobu. Obvykle to není více než 30-40 minut. Proto vždy potřebujete správně počítat včas. S opakovaným sexuálním kontaktem musíte znovu zadat svíčku. Koneckonců, jedna antikoncepční svíčka chybí pro dva plnohodnotné sexuální akty.