Antikoncepční gel

Aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství, není nutné pít perorální antikoncepce nebo používat kondomy. Mnoho za účelem ochrany kontraceptive krém. Jedná se o spermicidní lék, který, když kontaktování spermií zničí jejich shell. Kromě krému na prodej najdete antikoncepci ve formě gelu, sprejů, vaginálních tablet nebo čípků.

Výhody a krémové krémy pro antikoncepci

Spermicides patří k chemickým metodám zabránění nežádoucímu těhotenství. Musí být zavedeny do pochvy 15 minut před pohlavním stykem. Některé krémy kromě antikoncepčního poskytování antimikrobiálních a antivirů.

Hlavní výhody finančních prostředků zahrnují:

  • jednoduchost a snadnost použití;
  • Snižování rizika infekce onemocnění, které jsou přenášeny sexuálními prostředky;
  • možnost použití během období kojení;
  • Hydratační genitální trakt (zejména relevantní s nedostatkem přírodního mazání).

Antikoncepční krém lze použít i v případech, kdy jiné antikoncepční metody jsou kontraindikovány. Nemají vliv na dobu trvání menstruačního cyklu a hormonálního pozadí.

Antikoncepční gel

Nevýhody antikoncepčních krémů:

  • relativně nízká účinnost (asi 70-85%);
  • Vážení akční období, někdy je vyžadováno opětovné správy.

Pro 1 hodinu po sexuálním kontaktu, výrobci nedoporučují osprchovat, koupel, plavat v bazénu. Lék bude neúčinný, pokud jej použijete, když máte sex ve vodě.

Složení a princip antikoncepční krém

Můžete najít různé spermicidy, které jsou vyráběny ve formě smetany, gelu nebo sprejů. Jsou vyrobeny na základě:

  • Chloridový benzalconium;
  • non-oxyllone-9;
  • Oktoxinola.

Nejoblíbenější jsou léky, jejichž výroba se používá chloridem benzalconium.

Pozornost! Účinnost bude záviset na vlastnostech ženského organismu, vybrané formy výstupu a přenositelnosti účinné látky.

Princip provozu antikoncepčních krémů a gelů je založen na skutečnosti, že zničí spermie za několik sekund. Spermicidy nejprve poškozují membrány postroje, a pak hlavy spermií. Také benzalconiumchlorid zahušťuje hlenu klec. Díky tomu je vytvořena bariéra, která zabraňuje pronikání kapavka kapavky, Staphylococcus, herpes, Chlamydia, kandidóza v děloze.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Je nemožné používat antikoncepční krém na ženy, kteří mají:

  • Zvýšená citlivost na složky prostředků (vznikají alergické reakce, zdá se podráždění);
  • vaginitis;
  • Vředy, podráždění na sliznici, Cervix.

Antikoncepční gel

Pravděpodobnost vývoje vedlejších účinků při použití spermicidálních antikoncepčních nástrojů je minimální. Pacienti se zvýšenou citlivostí na složky léčiv mohou dojít k dermatitidě, alergické. Ženy i muži se mohou objevit:

  • pocity hořící, brnění;
  • svědění;
  • bolestivé pocity při močení.

V případě stanovených vedlejších účinků z použití antikoncepčního krému je lepší odmítnout.

Jaký druh antikoncepčních gelů si můžete vybrat

Mezi místními prostředky, bránící těhotenství, smetany, svíčky jsou nejčastěji používány. Seznam gelů pro antikoncepci je malý, pokud je to nutné, může být bezpečně nahrazen krémem.

Na základě chloridu benzalconium produkuje Alpagel, zjistil, že na prodej v lékárnách je obtížné. Volby Gynol II Gel používá popularitu, ale musí být objednáno v zahraničních místech. Hlavní provozní složkou možností Gynol II je nonoxynol.

Můžete si vybrat nejlepší antikoncepční gel pouze podle zkušeností. To je jediný způsob, jak se ujistit, že při použití nejsou žádné vedlejší účinky.

Pravidla pro použití antikoncepčních maziv

Aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství a infekci s infekcemi, je nutné se vypořádat s vlastnostmi použití spermicidů. Musíte je zadat hluboko do pochvy 10 minut před pohlavním stykem. Udělej to lépe v lhaní pozici s pomocí speciálního aplikátoru, který přichází v soupravě se smetanou. Přípravy v této formě verze provádějí nejen roli antikoncepce, ale také maziv.

Antikoncepční gel

Před opakováním pohlaví musíte zadat další dávku finančních prostředků. Před a po intimním kontaktu je povoleno provádět pouze hygienickou toaletu s jednoduchou vodou, používat mýdla zakázané. Každý klesající ihned po pohlavním styku snižuje lokální nástroje.

Seznam antikoncepčních krémů a gelů

Vyberte spermicid nástroj lépe s gynekologem, ale můžete si koupit podobnou verzi v lékárně. Ženy, které si vybraly na antikoncepčním krémovi:

  • PharmateX;
  • BENATEX;
  • Možnosti Gynol II.
Důležité! Většina pacientů zastaví volbu na farmatecse. Tento lék lze nalézt téměř v žádné lékárně.

Kolik stojí antikoncepční masti

Nejoblíbenějším farmacexem může být zakoupen pro 486 rublů. Tato nákladová trubka s kapacitou 72 g.

Benatex ve formě vaginálních čípků, které mohou nahradit masti, bude stát 384 rublů. Možnosti Gynol II je dražší, balení smetany bez zohlednění nákladů na dodávky bude stát 806 rublů.

Najít spreje antikoncepce v Rusku tvrdě. Pokud je to žádoucí, můžete si objednávat z Ukrajiny prosinec. Cena 1 láhev a aerosolu je 340 rublů.

Antikoncepční gel

Závěr

Antikoncepční krém je považován za dobrou antikoncepci. Je možné zvýšit jeho účinnost, pokud se používá v kombinaci s jinými metodami navrženými pro boj proti nechtěné těhotenství a infekce. Použijte smetanu a gel v prvních týdnech po zahájení příjmu perorálních antikoncepce. Můžete kombinovat jejich použití s ​​kondomy.

Recenze Contraceptive Gel

Victoria Pakhomova, 37 let, Magadan
Po svatbě se svým manželem se rozhodl čekat s dětmi, ale nechtěli pít antikoncepční tablety nebo používat kondomy. PharmAtex zastavil svou volbu. Pro 2 roky pravidelného používání problémů nevznikly.
Marina Puzko, 21 let, Lipetsk
Po přečtení recenzí o kontraceptive krém jsem se rozhodl také použít jako prostředek pro těhotenství a infekce. Používám to jen tehdy, když sex s trvalým chlapem.
Julia Skvělé, 28 let, Saratov
Antikoncepční krém se stal oblíbeným způsobem ochrany. Když je zaveden další mazání, díky tomu se staly intimním vztahem.