Jak používat svíčky od nežádoucího těhotenství?

Dokonce i dlouho očekávané a plánované těhotenství způsobuje vzrušení z jakékoli ženy. Co mluvit o situaci, kdy není důvod pro radost? Zprávy o příšerném těhotenství na nejvíce inopportune moment se stává nepříjemným překvapením. Situace je zhoršena, když žena zůstane sama se svým problémem, a je pro ni těžké udělat správnou volbu.

Aby se výskyt těhotenství nestal překvapením, měli byste se postarat o efektivní způsob, jak tomu zabránit. Jeden z účinných prostředků antikoncepce je svíčky od nežádoucího těhotenství, které obsahují spermicidní látky, které brání procesu hnojení.

Výhody místní antikoncepce

Farmaceutický trh poskytuje širokou škálu místních antikoncepčních, univerzálních a pohodlných aplikací. Mít speciální dovednosti, každá žena může samostatně aplikovat antikoncepce během pohlavního styku podle svého uvážení. Důvěra v absolutní ochranu před neplánovaným těhotenstvím nezpůsobuje strach a sníží libido v okamžiku intimní blízkosti.

Hormonální antikoncepce ve formě systémových léků je vykázána jako nejúčinnější způsob těhotenství těhotenství. Existují však okolnosti, kdy je plánované použití syntetických hormonů kontraindikováno nebo nepřijatelné pro ženu.

Otázka, jak být chráněno před nežádoucím těhotenstvím, je vhodné projednat s gynekologem, aby se minimalizovalo účinek vedlejších účinků antikoncepce na tělo. Po přečtení historie pacienta historie, lékař vysvětlí, co je lepší.

Studium způsobů, jak chránit před nechtěným těhotenstvím, vaše volba může být zastavena na vaginálních svíček. Jedná se o všestranný závod pro prevenci, široce používaná ženami různého věku během pohlaví.

Výhoda vaginálních svíček jsou takové vlastnosti:

  • Snadné použití v požadovaném čase;
  • Nejsou vyžadovány žádné speciální dovednosti;
  • Procento pronikání účinné látky v systémovém krevním řečišti je minimální;
  • neporušuje přírodní hormonální pozadí;
  • Svíčky jsou ukázány v přítomnosti onemocnění závislých na hormonu;
  • vysoký efekt pod podmínkou řádného použití;
  • racionálně aplikovat s nepravidelným sexuálním životem a během premanisty;
  • další antiseptický účinek;
  • Příjemná aroma;
  • Další hydratační v době pohlavního styku;
  • Vždy po ruce;
  • lze použít během období laktace, po dodání (po 6 týdnech) nebo potratu (po 2-4 týdnech);
  • nezpůsobují nepříjemné pocity v době pohlaví;
  • další prostředky ochrany proti nechtěnému těhotenství při výměně antikoncepce;
  • Slušná alternativa k prostředku tradiční medicíny.

Akce lokální antikoncepce je založena na změně fyziologického složení vaginálního tajemství, způsobené působením chemické látky (chlorid benzalconium, non-oxylon-9, oxinol, menphagola, fenyluntové acetát).

Seznam populární antikoncepce

Top 10 nejoblíbenějších antikoncepce ve formě svíček a vaginálních tablet používaných během pohlaví zahrnují drogy:

Jméno lékuVydání formulářeAktivní látkaZpůsob aplikaceTrvání akce
Erotex Čípky s růžovým aroma, vanilky, citronChlorid benzalconium5 minut před pohlavním stykem je každý čípek určen pro jednorázovýPro 1 styk
PharmateX Aromatizované vaginální svíčky a tabletyChlorid benzalconium

5-10 minut před Sociem

3-4 hodiny nebo před spermií v pochvě
BENATEXVaginální svíčky a tabletyHydrobromidový alkibenzildeimethylamoniumchlorid
Neo-Sampun Vaginální svíčky a tabletyMenfegol10-15 minut před intimitou pohlaví

Pro 1 styk

DELPHINČípkyNon-oxilon-95-15 minut před pohlavním stykem
Constol ČípkyNejpozději do 10 minut před sexemDo 6 hodin nebo pronikání spermií v pochvě
AlpagelVaginální svíčky a kapsleChlorid benzalconium

5-10 minut před Sociem

Ne více než 3-4 hodiny nebo před vstupem do ejakulátu v pochvě

NorformVaginální svíčky a tabletyFenyltertut acetát
PatentTex OvalČípkyNon-oxilon-9Nejpozději do 10 minut před Sociem
Orto ginolČípkyOktoxinol

Funkce aplikace

Takže Svíčky pro antikoncepci jsou bezpečně chráněny, pokud jsou používány, musíte dodržovat doporučení výrobce uvedená v pokynech:

  • Dobrý antikoncepční účinek svíčky je poskytován pouze pro jeden pohlavní styk;
  • hygienické postupy by měly být prováděny až do intimity pohlaví;
  • Po sociii je nutné zdržet zavlažování vagíny s vodou nebo používáním kosmetických hygienických výrobků;
  • Použití jódu a jiných agresivních antiseptik negativně ovlivňuje účinnost léčiva;
  • Navzdory antiseptickým vlastnostem, vaginální svíčky nechrání ženu zcela před pohlavními onemocněními;
  • Použití některých léků (antibiotika, analgetika a antifungální léky) snižuje terapeutický účinek svíček;
  • Vaginální čípky nejsou považovány za lék pro léčbu pohlavně přenosných onemocnění;
  • Přítomnost jakéhokoliv zranění, trhlin, erozí, zánětu v oblasti vaginy a vulvy je kontraindikací pro použití čípků;
  • Maximální účinnost vaginálních svíček je pozorována při použití více metod ochrany (kondom, cervikální víčko, membrána, hormonální kroužek nebo náplast);
  • Vaginální čípky mohou způsobit alergickou reakci, která vyžaduje zrušení léčiva;
  • Dlouhodobá aplikace svíček narušuje přírodní flóru pochvy, což způsobuje dysbakteriózu.

Finanční prostředky tradiční medicíny

Studium preventivních metod, některé ženy mají svou volbu na lidových léků z nežádoucího těhotenství. Nicméně, pokud jsou účinné, a je možné dělat bez antikoncepce ve skutečnosti? Chcete-li se naučit chránit před nechtěným těhotenstvím bez použití syntetických přípravků, je nejlepší navštívit gynekolog, který bude indikovat na "úskalí" tradiční medicíny.

  1. Přerušený sexuální akt - nejběžnější populární metoda antikoncepce, ale jeho účinnost je pod velkými pochybnostmi. Dokonce před zahájením ejakulace je malé množství spermií obsaženo v sekreci tajemství v době intimní blízkosti. Kromě toho není člověk vždy schopen reagovat a prevence ejakulace. Pravděpodobnost otěhotnění v tomto případě je 30%.
  2. Metoda kalendáře - ne méně častý typ antikoncepce, když bezpečný je období od 20 do 26-32 dnů menstruačního cyklu. Skutečně, šance na otěhotnění v tomto případě jsou minimální, ale pro to musíte mít konstantní hormonální pozadí, stabilní menstruační cyklus. Nepříjemný překvapení může být později náhodná chyba při počítání. Pro zvýšení účinnosti se doporučuje používat metodu kalendáře v kombinaci s jinými metodami (vyhodnocení cervikálního hlenu, cervikální polohy). Takový přístup se nazývá metoda pro rozpoznání ovoce.
  3. Lidové prostředky také zahrnují zavedení okyselené (s pomocí octa, citronové šťávy) nebo alkalického (z ekonomického mýdla) řešení, které zabraňují aktivitě spermií. Aclest Medium porušuje Mobilita spermií, ale nezničí je. Kromě toho riziko popálení a ran s tímto způsobem antikoncepce se občas zvyšuje. Změna přírodní flóry vaginy vyvolává vzhled dysbiózy.
  4. Infuze z lilie lilie, hypericum, drcené kůry Elm, Viburnum a dalších rostlin. Byly chráněny během pohlaví v bývalých časech. Některé procento žen a dnes doufá, že zázrak nápravy pro náboženské, morální nebo jiné důvody, popírání interference v přírodním hormonálním pozadí. V tomto případě se svíčky aplikované od nežádoucího těhotenství stávají hodnou alternativou k pochybným metodám antikoncepce.

Lidové prostředky pro prevenci těhotenství nezaručují spolehlivý antikoncepční účinek a nechrání ženu před infekčními onemocněním močové sféry.

O opatřeních prevence zaměřených na prevenci nežádoucího těhotenství, musíte se postarat předem. Jakékoliv pochybnosti lze odstranit návštěvou gynekologa. Každý lékař potvrdí teorii, že kombinace několika metod antikoncepce je občas zvyšuje antikoncepční účinek. Výběr ve prospěch vaginálních svíček můžete nejen zabránit nadměrnému vzrušení v okamžiku intimní blízkosti, ale také diverzifikovat sexuální život.