Výhody a nevýhody neuronálních antikoncepce

Non-imogonální antikoncepční léky

S kompetentním výběrem gynekologa, moderní hormonální antikoncepci jsou téměř neškodné, ale mnoho žen se těmto prostředkem vyhýbají strachem z vedlejších účinků a dávají přednost alternativním lékům - neorporní antikoncepční pilulky. Je čas vypořádat se se zvláštnostmi, výhodami a nevýhodami tohoto způsobu ochrany proti nechtěnému těhotenství.

Non-jednotné antikoncepční pilulky jsou antikoncepční léky související se skupinou spermií, které se používají pro místní ochranu proti nechtěnému těhotenství bezprostředně před pohlavním stykem. Po kontaktu se účinná látka spermií (chlorid benzalconium, nonoxynol nebo jiné) během několika sekund ničí spermie, aby se zabránilo jeho pronikání do dělohy.

Také spermicidy mají protizánětlivé a antimikrobiální účinky: schopné chránit tělo ženy z houby a některých pohlavně přenosných onemocnění. Proto je antikoncepce se spermicidy považována za jednu z nejlepších způsobů, pokud jsou jiné prostředky kontraindikovány.

Mělo by být zřejmé, že ne-plamen antikoncepce nejsou prášky v plném smyslu slova, to znamená, že jim nepijí. Fondy jsou dodávány ve formě svíček, houbů, pěny nebo tablet, které jsou injikovány do vagíny přímo před sexem.

Výhody non-koronální antikoncepce:

  • Absence kontraindikací (vhodné pro ženy jakéhokoliv věku, může být chráněna v gynekologických onemocněních a pro postpartum antikoncepci);
  • nepoškozujte zdraví;
  • Není třeba pít každý den;
  • Snižte riziko infekce se sexuálně přenosnými infekcemi;
  • Dobrá volba pro ženy vedoucí nepravidelný intimní život (zvyšuje ochranné vlastnosti kondomu).

Nevýhody:

  • Bezprostředně před sexuálním činem;
  • Je nemožné se po určitou dobu osprchovat (pro každý lék je interval jiný);
  • Ve vzácných případech jsou pozorovány vedlejší účinky (alergie na spermicidy a podráždění kůže);
  • Není vhodný pro každodenní použití (s velmi častým použitím způsobuje porušení mikroflóry a vaginální dysbiózy).

Jména non-koronálních antikoncepčních pilulek

jeden. PatentTex Oval (patentexoval) - je zaveden za 10 minut před sexuálním činem, účinná látka nonoxinol je dobře tolerována tělem, vyskytují se alergické reakce zřídka.
Patenttex
2. PHARMATEX (PARENSEX) - lze dodat ve formě vaginálních svíček, krémů, tamponů a tablet. Lék je založen na chloridovém benzalconiu, aplikuje se 10 minut na intimní blízkosti a provozuje 3-4 hodiny. Dobře chrání před Chlamydia, herpes, houby, trichomoniasis, gonococcci. Podle pokynů, pokyny neovlivňují normální mikroflónu vagina.
PharmateX
3. Gynecotex (Gynecotex) - dostupný ve tvaru vaginálních tablet, účinná látka je chlorid benzalconium. Kromě antikoncepčního účinku má široký antibakteriální rozsah účinku. Vstupuje do 5 minut do pohlavního styku a pracuje 4 hodiny. Ginotex nemůže být použit v případě zánětu vagíny.
Gynekotex
čtyři. Conceptrol Conceptrol - Používá se 10 minut před intimním blízkostí, aktivní účinná látka je nonoxynol, přichází ve formě vaginálních svíček. Po použití se fond nedoporučuje osprchovat 6 hodin.
Constol
Pět. BENATEX (BENATEX) - Přípravek bez plamene distribuované ve formě gelů a tablet. Nedoporučuje se při podráždění sliznicí membrány vagina a kolpitu.
BENATEX

Výstup: Antikoncepční non-koronální prostředky nelze používat každý den, protože je plná vaginální dysbióza. Takové léky jsou považovány za nejlepší volbu pro ženy vedoucí nepravidelný sexuální život, který se chtějí chránit před nechtěným těhotenstvím a pohlavím infekcí, zesílení ochranných vlastností kondomů.