Farmatex antikoncepční svíčky: cena, návod k použití

Antikoncepční nástroje jsou reprezentovány různými přípravky, s přihlédnutím k historii pacienta. Farmatex antikoncepční svíčky mají řadu výhod, které určují jejich popularitu a časté používání žen různými věkovými skupinami.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Složení a forma uvolnění

Lék se vztahuje na vaginální antikoncepci a je odlišen spermicidním působením. Tento lék se vyrábí v následujících formách:

  • Vaginální kapsle. Mají nažloutlý odstín a obsahují bílou emulzi. Je povoleno více oddělení léčiva. Každá kapsle zahrnuje účinnou látku - chlorid benzalconium (18).9 mg) a pomocné složky: dimethikon, hyprolóza, oxid křemičitý. Shell se skládá z želatiny a glycerolu. V balení 1 nebo 2 puchýřů 6 kapslí.
  • Vaginální tablety. Různé s bílou barvou a zaoblenou formou. Neexistuje žádný charakteristický zápach. Tablety obsahují bancalconiumchlorid (20 mg) jako účinnou látku a následující pomocné složky: hydrogenuhličitan sodný, oxid hydrátu křemíku, stearát hořečnatý, bezvodý kyselina citrónová, laktóza. Každá kartonová balení obsahuje 12 tablet.
  • Vaginální čípky. Mají bílou barvu a válcový tvar s koncem ve tvaru kužele a charakteristickým zápachem. Jeden čípek obsahuje chlorid benzalconium (18).9 mg). Mezi pomocnými složkami, tuky pevné a hyprolózy. Balení zahrnuje 1 nebo 2 puchýře (5 čípky).
  • Vaginální krém (1,2%). Má homogenní složení a je odlišena vůní levandule. Chloridový obsah benzalconium dosahuje 1.2 G. Kyselina citronu, hydrofosforečnan sodný, levandulový olej přítomné pomocné složky přípravku. Lék se vyrábí v trubkách s dávkovačem.
Důležité! PharmateX antikoncepční gel není produkován farmaceutickou společností.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Farmakoterapeutická skupina a vlastnosti

Farmatex antikoncepční svíčky - to je vaginální antikoncepce s spermicidním účinkem na membrány mužských pohlavních buněk. Vzhledem k porážce příchutí a hlavy spermií, nemožnosti hnojení. Antikoncepční účinek je pozorován 10 minut po okamžitém podání farmakonu v pochvě.

FarmateX svíčky jsou účinné proti patogenům:

  • Chlamydie;
  • Herpesvirus infekce;
  • Staphylococcus;
  • Trichomoniasis;
  • kapavka.
Důležité! Lék nechrání před infekcí s mykoplazmózou, garardnellózou, kandidózou a syfilisem. Svíčky nemají vliv na menstruační cyklus a intimní mikroflóru.

Léčivá látka není absorbována vaginální sliznicí. Odstranění léčiva se vyskytuje pomocí fyziologického výboje a promytí vodou.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Indikace a kontraindikace

Svíčky pharmatexu používají ženy s cílem antikoncepce v reprodukčním cyklu:

  • před nástupem menopauzy;
  • v případě epizodické prevence;
  • V rozporu s pravidly pro používání COC;
  • po potratu a porodu;
  • Při kojení.
Důležité! Farmacex je také znázorněn v nesnášenlivosti perorálních antikoncepce. Je možné použít svíčky jako prostředek k další antikoncepci při použití intrauterinní helix nebo vaginální membrány.

Gynekologové volají následující kontraindikace k použití antikoncepčních svíček PharmateX:

  • individuální citlivost na složky léčiva;
  • Zánětlivé procesy a podráždění vagíny;
  • cervikální erozi.

Farmatex antikoncepční svíčky se doporučují používat po konzultaci s gynekologem.

Pokyny pro antikoncepční svíčky PharmateX

Léčivo v jakékoliv dávkové formě je určen pro intravaginální použití v horizontální poloze.

Způsob použití a dávky

Antikoncepční svíčky musí být podávány v pochvě 5 minut před sexuálním kontaktem. Aktivní složka zachovává svou aktivitu po dobu 4 hodin (před spermií vagina hit). S každým pohlavním stykem by měla být použita nová antikoncepce.

Některé ženy raději aplikují krémovou přípravu, jehož jedna trubka je navržena pro 25-30 recepcí. Masti vstřikovaná do vagíny pomocí dávkovače (5 g) před každým sexuálním činem.

Musíte pečlivě prozkoumat pokyny pro antikoncepční pilulky. Použití antikoncepčních vaginálních tablet vyžaduje pre-smáčení vodou. Po 10 minutách úvodu.

odkaz! PharmateX mast lze použít ve spojení s antikoncepční houbou. Antikoncepce je platná 24 hodin.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Specialisté věnují pozornost, že lék v jakékoliv dávkové formě by měl být zaveden hluboko do vagíny v poloze. Nástroj začíná působit za 5-10 minut. Po intimní blízkosti je možné prát bez použití mýdla v důsledku rizika zničení účinné látky. Udělejte si koupel nebo plavat ve vodních útvarech a bazén se nedoporučuje z důvodu poklesu antikoncepčního účinku.

Důležité! Svíčky PharmateX se nevztahují na onemocnění pochvy a léčby vaginálními léky.

Vedlejší efekty

Lék má mimořádně lokální dopad. Svíčkové komponenty neproniknou krevním oběhem. Proto farmacex nemá vliv na všechny systémy a organismus orgány. Výjimky jsou osoby, které mají zvýšenou citlivost na antikoncepční účinnou látku.

Zdravé ženy nemají žádné nežádoucí účinky na lék. V některých případech je pozorována alergie, která je prezentována:

  • svědění a spalování sliznice nebo penisu;
  • Kontaktní dermatitida;
  • Bolestivé moč.
Důležité! Výskyt alergických reakcí vyžaduje okamžité zrušení farmacexu a odvolání na specialistu.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Těhotenství a laktace

Protože antikoncepční svíčky nemají systémovou expozici, jejich účel se doporučuje při laktaci. Složky léčiva nepronikávají do mateřského mléka.

Antikoncepční prostředky jsou nevhodné používat během těhotenství. Podle výzkumu, koncepce na pozadí aplikace Farmacex není spojen s rizikem vzniku anomálií embrya a plodu.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Podmínky skladování

Svíčky pharmateXu - necitlivé prostředky antikoncepce, které by měly být skladovány při teplotě nepřesahující 25 ° C. Životnost závisí na dávkové formě a je:

  • 2 roky - kapsle a pilulky;
  • 3 roky - svíčky a smetana.
Důležité! Lék by měl být obsažen mimo dosah dětí.

PharmateX Contraceptives Cena

Náklady na antikoncepci závisí na formě vydání.

PharmateX antikoncepční svíčky cena

Čípky mohou být zakoupeny v lékárně pro 432-695 rublů.

Cena za Farmatex antikoncepční tablety

Vaginální pilulky stojí přibližně 400 rublů.

PharmateX Contraceptive Cream Cena

Často se ženy zajímají o cenu Contrudept FarmateX Gel. Tento lék se vyrábí ve formě smetany, kapslí, tablet a svíček. Náklady na krém se liší v rozsahu 295-550 rublů. Průměrná cena je 427 rublů.

Závěr

Farmatex antikoncepční svíčky jsou poněkud účinnou antikoncepci. Před použitím léku by měly být zohledněny kontraindikace a riziko vzniku nežádoucích účinků.

Recenze Contracept PharmateX

Recenze žen, které používaly čípky, se rozlišují nekonzistentností.

Recenze antikoncepčních svíček PharmateX

Irina Vasilyevna Silkova, 29 let, g. Zander.da
Tyto svíčky jsou nejlepší antikoncepční lék, který jsem kdy použil. A nejen kvůli nedostatku neplánovaného těhotenství. Čípky jsou snadno použitelné a nezpůsobují nežádoucí účinky. S suchem v pochvě mají hydratační účinek. Svíčky neférují a nemají nepříjemný zápach.
Elena Anatolyevna Doroshenko, 33 let, G. Tula
Na pozadí používání svíček došlo k neplánovanému těhotenství. Již po porodu se nacházely napříč informacím, které jsou antikoncepční čípky chráněny před pojetím pouze 50-70%. Nebudu je aplikovat.
Ksenia Alkeevna Nikolaichuk, 27 let, G. Sochi
Domnívám se, že tento způsob antikoncepce je vhodný pouze v neustálém sexuálním partnerovi, protože agent nebude chránit před infekcemi. Používám svíčky po dobu 7 měsíců. V nebezpečných dnech pro spolehlivost, praktikování přerušeného sexuálního zákona. Tak daleko je v pořádku.

Recenze antikoncepčních vaginálních tablet

Olešya Sergeevna Markevich, 29 let, G. Stavropol
Obvykle používám čípky pro antikoncepci. Po přečtení recenzí o antikoncepčních tabletách Farmatexu jsem se rozhodl koupit novou formu léku, než opustíte moře. Svíčky, které potřebujete pro skladování v chladničce. Tablety mě neuskutečnily. Nikdy jsem takový spalování nezažil. Užíval lék, jak bylo napsáno v pokynech. Nepohodlí bylo prostě nesnesitelné. Můj manžel také zažil nepříjemný pocit ve formě svědění a pálení.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Angela Igorevna Lotyšská, 31 let, G. Samara
Tablety mě nezpůsobují naprosto důvěry. V této souvislosti je používám pouze v "bezpečných" dnech. Vedlejší účinky nevšimlo. Je nepohodlné, že tableta musí být zavedena do pochvy za 10 minut. Četl jsem, že některé ženy píná lék a následuje. Nemám takovou reakci.
Veronica Vyacheslavovna Reshetnik, 22 let, Vladikaavkaz
Používám tablety po celý rok, nikdy mě nenechte. Souhlasím s tím, že v prvních dnech použití je mírný pocit spalování, který postupně přechází. Hlavní věcí je, že s jeho hlavním úkolem lék plně kopíruje.

Recenze O Ceme Ceme Contravot PharmateX

Galina Alexandrovna Kleenitskaya, 31 let, g. Tambov
Několik let bylo chráněno antikoncepčními ústními prášky. Rozhodl jsem se zkusit místní antikoncepci ve formě mastí. Není to velmi vhodná forma pro použití v důsledku dávkovače. A o ústních pohlazení můžete zapomenout.

Farmatex antikoncepční svíčky: Cena, návod k použití

Victoria Andreevna Makharchik, 43 let, G. Petrohrad
Lék je vhodný pro nepravidelný sexuální život a nízkou pravděpodobnost pojetí, například na pozadí hormonálních poruch. Nemyslím si, že mast bude chránit před nechtěným těhotenstvím, když se používá v nebezpečných dnech. Ale tento lék je v tuto chvíli naprosto spokojený.
Inna Pavlovna Simonchik, 19 let, g. Maikop
Odtoky začaly používat nedávno, jak se Coc bál. Po úvodu je pálivý pocit, který rychle prochází. O kvalitě pohlavního styku neovlivňuje.