Antikoncepční s kojením

Důležitým bodem v období po porovnání je použití vhodné antikoncepce. Tato otázka je zvláště důležitá pro ženy, ošetřovatelská prsa. Antikoncepční pilulky s kojením - moderní metoda prevence, která může být použita během celého období laktace.

Antikoncepční s kojením

Vlastnosti antikoncepce během kojení

Paul Life Onderate ne dříve než 6-8 týdnů po dodání. Dlouhodobé doby abstinence je spojena s fyziologickými rysy postpartum, včetně přítomnosti Lohi. Tento termín označuje postpartum výboji, které jsou pozorovány během 4-8 týdnů po dodání.

Obnova schopnosti otěhotnění je individuální a závisí na typu krmení kojence. Je známo, že v průběhu prvních 6 měsíců života dítěte se doporučují výhradně kojení. Potřeba antikoncepce s plným kojením je prakticky nepřítomná. Koncepce v prvních šesti měsících, s výhradou dne a nočních krmiv na vyžádání, nepravděpodobné.

Menstruace může být nepřítomná po celou dobu kojení, nazývá se laktace amenorea. Tento jev se vyskytuje v důsledku zvýšených produktů prolaktinů zodpovědných za výrobu mateřského mléka a blokující ovulace. Tato metoda antikoncepce při kojení je považována za nejpřirozenější.

6 měsíců po doručení menstruačního cyklu navzdory pokračující laktaci. Proto je třeba použít antikoncepci pro kojení.

Výběr prevence zařízení provádí gynekolog a závisí na trvání GW. Antikoncepci pro ženy s kojením musí být bezpečné. Některé léky mohou nepříznivě ovlivnit laktaci a způsobit vedlejší účinky. Antikoncepční léčiva během krmení někdy ovlivňují výrobu mateřského mléka. Existuje možnost pronikání prostředků léků do těla dětí a rozvoj porušování.

Antikoncepční s kojením

Jaký druh antikoncepčních prášků lze přiřazovat při kojení

Na pozadí laktace, bezprostřední imunity, změny hormonálního pozadí a psycho-emocionálního stavu. Těhotenství Během prvních měsíců po dodání se nedoporučuje, protože ženské tělo je vyžadováno pro plné využití vyžaduje nejméně 2 roky.

Ochrana před nechtěným těhotenstvím v období laktace je přirozený problém. Je třeba mít na paměti, že ovulace se vyskytuje před menstruací. Nechráněný pohlavní styk může vést ke pojetí a nedostatku prvního měsíčního.

Antikoncepci během laktace zahrnuje různé metody:

  • bariéra;
  • hormon;
  • intrauterin.

Volba antikoncepčních metod v kojících matkách je splatná nejen historii, ale také pravidelnosti sexuálního života.

Antikoncepční s kojením

Mini pil s kojením

Antikoncepční pilulky po porodu gynekologists patří k povoleným lékům s kojením. Tyto léky se vyznačují vysokou účinností.

Antikoncepční pilulky při laktaci musí vybrat specialistu. Mnoho hormonálních fondů není použito v GUV.

Pozornost! Perorální antikoncepci s estrogenem s GW jsou zakázány v důsledku schopnosti jejich složek proniknout do ženského mléka. Krom Kok negativně ovlivňuje laktaci.

Antikoncepční pilulky při kojení jsou převážně léky obsahující gestagen (progesteron). Vědecký výzkum prokázal bezpečnost těchto léčiv v GW.

Pravidla pro přijetí antikoncepčních tablet v GW

Antikoncepční účinnost antikoncepčních pilulek pro pečovatelské ženy je způsobena dodržováním pravidel jejich recepce. Tablety musí být užívány v čase denně. Pussy Skip zvyšuje možnost těhotenství.

Recepce Mini-Dies start 3-4 týdny po dodání. Nezávisle sníží nebo zvýšit dávkování léků není povoleno. Během prvních týdnů používání antikoncepčních tablet při krmení dítěte byste měli navíc používat bariéra nebo jiné metody antikoncepce. Specialisté doporučují brát mini-barvené před lůžkem, aby se snížily pravděpodobnost nežádoucích účinků.

Důležité! Perorální antikoncepce s kojením může být nahrazeno kapslí, které jsou zadávány subkutánně, stejně jako speciální injekce.

Termín kapsle je až 3-5 let. Antikoncepční injekce musí být prováděny každých 12 týdnů.

Antikoncepční s kojením

Kontraindikace a vedlejší účinky

Ve vzácných případech způsobuje použití antikoncepčních tablet řadu nežádoucích účinků:

  • vzhled akné
  • narušení cyklu;
  • Tvorba cystu na vaječnících;
  • zvýšená citlivost na hrudi;
  • růst vlasů v různých částech těla;
  • zhoršení vidění.

Gynekologové volají následující patologie, ve kterých je převzetí antikoncepčních tablet kontraindikováno:

  • maligní nádory;
  • epilepsie;
  • akutní hepatitida fáze;
  • cirhóza jater;
  • krvácející;
  • Použití antikonvulzivních léků.
Pozornost! V případě nepříznivých reakcí byste měli konzultovat lékaře.

Jména antikoncepčních prášků s kojením

Seznam antikoncepčních pilulek s kojením obsahuje několik hlavních přípravků obsahujících progesteron jako platnou složku. Gynekologové zdůrazňují jejich nedostatečnou schopnost blokovat proces zrání a výstupy vajec.

Antikoncepční s kojením

Mechanismus účinku je založen na zvýšení viskozity krčního hlenu, snižuje kontraktilní aktivitu děložních trubek. Tyto faktory přispívají ke zhoršení mobility mužských genitálních buněk. Existuje změna struktury vnitřní vrstvy dělohy. Endometrium získává známky reverzibilní atrofie, která zabraňuje implantaci oplodněných spermií vejce.

Obvykle se proti pozadí kojení, ženy se doporučují vzít laktinet nebo charokette, což jsou analogové přípravky. Vezměte mini-pil můžete po dodání 6 týdnů. Léky nemají vliv na složení mateřského mléka.

Důležité! Mini-pily jsou povoleny ženám s křečovými stěnami a patologiemi srdce. Léky zvyšují pravděpodobnost ektopického těhotenství a cyst v vaječnících.

Další metody antikoncepce během laktace

Antikoncepční pilulky nejsou jediným možným způsobem, jak chránit před neplánovaným těhotenstvím. Často často ženy používají bariéry a spermicidní činidla.

Antikoncepční s kojením

Antikoncepční svíčky s kojením

Čípky odkazují na jednu z nejčastějších metod prevence. Mezi pozitivními stranami fondů této skupiny je možné volat snadnost použití, absence hormonálních složek, další hydratační účinek. Svíčky mají místní dopad, prakticky ne absorbují v celkovém průtoku krve. Časté používání čípků však může vést k porušení vaginální mikroflóry.

S kojením lze aplikovat následující antikoncepční svíčky:

  • BENATEX;
  • PATENTTEX OVAL;
  • PharmateX.
Pozornost! Mýdlo ničí spermie obsažené ve svíčce. Gigien Genitální orgány by měly být prováděny hodinu před kontaktem. Po sexy intimitě je možné promytí mýdlem za 2 hodiny.

Antikoncepční s kojením

Svíčky jsou podávány podle pokynů, po dobu 5 nebo 15 minut před pohlavním stykem. Před každým kontaktem musíte použít nový čípek.

Intrauterine spirála s kojením

Námořnictvo patří k ochraně spolehlivých způsobů. Spirála je nastavena až 5 let. Výrobek je charakterizován bezpečnost v důsledku nesystémové, ale místní expozice.

Intrauterine spirála snižuje dobu trvání kritických dnů a intenzitu krvavých výbojů. Před zavedením námořnictva se zkouška provádí za účelem vyloučení antikoncepce pro použití antikoncepce.

Pozornost! Convinační koncepce je obnovena během několika měsíců po úpravě.

Bariérová antikoncepce s GUV

Mezi metody tzv. Bariéra antikoncepce patří:

  • membrána;
  • houby;
  • čepice;
  • Kondomy.

Tato metoda ochrany se zobrazí při kojení, protože antikoncepci jsou považovány za bezpečné pro zdraví matky a dítěte. Účinnost produktu je 99%.

Optimální velikost houbů, čepic a membrána zvedne gynekolog. Kromě toho je možné použít spermcries.

Závěr

Antikoncepční pilulky s kojením jsou považovány za účinný způsob ochrany. Jsou bezpečné, protože složky léků neproniknuty mateřského mléka.

Podle názoru Dokáže

Moderní farmaceutický průmysl nabízí různé prostředky antikoncepce, které se používají pro GUV. Odborníci věnují pozornost výběru drog by měl provádět lékař.

S pravidelným sexuálním životem a absencí kontraindikace se doporučuje instalace námořnictva nebo použití mini pily. Vysoká účinnost antikoncepce je dosažena během ochrany prostřednictvím kondomů a jiných bariérových výrobků. Jejich sdílení je povoleno v některých případech.

Antikoncepční s kojením

Recenze antikoncepčních pilulek s kojením

Recenze pacientů, kteří absolvovali antikoncepční pilulky naznačují jejich výhody a nevýhody.

Julia Vladimirovna Sivtsova, 34 let, Vladivostok
Po porodu navrhl lékař uvedení spirála. Mám chronický adnexit v historii, od použití námořnictva musela odmítnout. Někdy jsme použili kondomy, a pak se rozhodl vyzkoušet mini pil. Kromě toho jsou kompatibilní s GW. Výrazné vedlejší účinky si nevšimly. Když přestanu kojit, plánuji jít do Koke.
Marina Valerianovna Druzhinina, 29 let, Saratov
6 týdnů po narození, gynekolog jmenoval charkoette jako antikoncepci. Přijal lék jen 1 měsíc. Na pozadí používání byla neustálá nevolnost. Sexuální přitažlivost se výrazně snížila. Nepřišel jsem se spolu.