Patenttex oval - účinné prostředky neoronální antikoncepce

Pěnové svíčky patenttex ovál

Antikoncepční svíčky řeší problém ochrany proti nechtěné těhotenství v případě, že žena nemůže nebo nechce používat hormonální antikoncepce. Současný materiál je věnován stručnému přehledu jedné z nejoblíbenějších léků této skupiny - pěnící svíčky PatentTex Oval. Podíváme se na funkce použití, efektivity a kontraindikace.

PatentTex oválný N (PATENTX OVAL N) - Jedná se o non-membránové pěnící vazby místních aplikací, jejichž hlavní účinnou látku je nonoxynol 9. Tento lék má dvojí akční mechanismus: v důsledku spermií v prostředku snižuje aktivitu spermií, a přítomnost pěny tvoří bariéru v pochvě, která zabraňuje spermatu v děloze. Produkuje svíčky Německá společnost Merz Pharma.

Klinické studie prokázaly, že účinnost PATENTEX OVAL H je 98.4-99.7% za rok.

Svíčka patentect oválná fotografie

Na rozdíl od ústních kontraceptives, pěnící svíčky patenttex oválné h. Také látky v prostředku poskytují další mazání schopné posílit pocity během styku. Náprava lze použít během kojení.

Pro zvýšení antikoncepčního účinku je PatentTex oválný H kombinován s kondomy, přičemž téměř 100% ochranu.

Kontraindikace pro použití PatentTex Oval

  • zvýšená citlivost na složky (jeden nebo více) léčiva;
  • anomálie rozvoje genitálních orgánů;
  • cervikální erozi.

Vedlejší účinky jsou vzácné, ale pokud po používání nástroje je pociťován položkou nebo hořícími orgány genitálií alespoň jedním z partnerů, odborníci doporučují upomínat svíčky a odvolání na poradenství lékaře.

Funkce aplikace

PATENTTEX OVAL N je třeba zavést do vagíny 10 minut před pohlavním stykem. Tentokrát stačí, aby se roztavil pod vlivem tělesné teploty a stal se aktivní. S každým pohlavním stykem je zapotřebí zavedení nové svíčky, i když je málo času. Podrobné informace o aplikačních funkcích naleznete v pokynech.