Svíčky nonoxynol

Nonoxinol svíčky odkazují na jednoduchou metodu prevence nežádoucího pojetí. Pokud jde o většinu spermicidů, antikoncepční účinek je spíše nízký, což je způsobeno nutností přísně postupovat podle pokynů. Mladé ženy a adolescenti jsou častěji uchýleni k chemické antikoncepci. Pro snížení pravděpodobnosti pojetí může být nonoxynol použit ve spojení s bariérovými metodami, a to s kondomem. Podobné schéma poskytuje nejen vysokou antikoncepci, ale také chrání ženu od většiny Stis.

Svíčky nonoxynol

Výhody a nevýhody antikoncepčních svíček nonoxinol

Recenze žen, pokud jde o spermicid nonoxylone nejednoznačný: někteří absolutně spokojeni s výsledky ochrany, jiní museli přestat používat prostředky v souvislosti s bočními reakcemi nebo neefektivností.

Mezi uživatelské recenze patří následující výhody nonoxilone čípky:

  • Snadné použití;
  • dostupnost metody;
  • krátkodobé akce;
  • neobsahuje hormony, neporušuje přirozený menstruační cyklus;
  • nezpůsobuje systémové nežádoucí účinky;
  • má určitý stupeň ochrany proti stisu.

Nevýhody nonoxilon pro recenze:

  • nízká antikoncepční spolehlivost;
  • Potřeba přerušit zavedení prostředků a čekat na 10-15 minut;
  • Spermicid se cítil oba partnery, což vytváří určité nepohodlí;
  • Vznik podráždění kůže.

Navzdory zdánlivému jednoduchosti významně snižuje ochranu proti nechtěnému těhotenství nedodržení pravidel správy léčiva. Mnoho párů nevydrží čas navržený tak, aby rozpustil čípku v pochvě nebo aplikovat jednu kapsli bez ohledu na počet kombinovaných.

Svíčky nonoxynol

Nonoxinolová kompozice

Hlavní účinnou látku čípky nonoxinol 9. Kromě účinné látky ve složení křížení: Laktát, makrogol. Balení představuje 10 bellyato-transparentní sprapository.

Farmakoterapeutická skupina a vlastnosti

Neoxynone antikoncepční svíčky patří do stupně spermií. Účinek léku je spojen s potlačením mobility spermií. Je důležité zavést nástroj před zahájením pohlavního styku: podporovat aktivní spermie z vulvy do dělohy, je nutné 1,5-2 minuty.

Chemická aktivita je pozorována ve vztahu k některým příčinným činidlům sexuálních infekcí: gonococcus, chlamydia.

Recenze pacientů říkají, že kyselina mléčná v nanocinolu má pozitivní účinek na mikroflóru vagina. Ve skutečnosti, s dlouhodobým použitím, každý spermicid má negativní vliv na flóru.

Svíčky nonoxynol

Indikace a kontraindikace

Nanocinol se používá výhradně s antikoncepčním účelem. Tento lék je nepostradatelný, pokud existují kontraindikace hormonální antikoncepce nebo v případě potřeby přijetí léčiva, které snižuje ochranné vlastnosti hormonální antikoncepce. Recenze pacientů hlásí úspěšné použití během laktace, při přeskakování COC, s nepravidelnými kontakty, v období perimopauzy.

Neoxinolové antikoncepční tablety jsou kontraindikovány v následujících případech:

  • Alergie na hlavní, pomocné složky antikoncepce;
  • cervikální erozi;
  • Zánětlivá onemocnění malé pánve (adnexitida, vaginitida);
  • Anomálie rozvoje genitálních orgánů, které brání normálnímu podávání nanocinolu.

Svíčky nonoxynol

Pokyny pro použití svíček nonoxinol

Spermicidy by měly spadnout do pochvy přísně před pohlavním stykem. Nonoxinol je zaveden tak těsně ve vagíně po dobu 10-15 minut před SOTIMI. Tato doba je nutná k rozpuštění léků a obklopovat maximální možnou oblast dutiny vagina. Je nepraktické používat předpoklady dříve než 60 minut před pohlavním stykem. Neoxinol je zaveden tímto schématem před každým re-kontaktem.

Předpokládá se, že antikoncepční účinek léků trvá asi 2-3 hodiny. Pokyny však obsahují, že použití genitálních orgánů se nedoporučuje pro další 6 hodin, aby se snížila ochrana. Gynekologové nedoporučují nepoužívat mýdlo 2 hodiny před a po zavedení jakéhokoliv spermicidu.

Důležité! Nonoxinol antikoncepční svíčky jsou vloženy přísně podle pokynů. Nedodržení pravidel použití významně snižuje antikoncepční vlastnosti léčiva.

Svíčky nonoxynol

Vedlejší efekty

Nežádoucí necellinolové efekty zahrnují kožní reakce obou partnerů: svědění, spalování, vyrážka. Obvykle po skončení léku, vedlejší účinky, posuzování recenzemi, zmizí. Někdy je nutné strávit toaletu genitálií.

Zvláštní pokyny a opatření

V případě silných nežádoucích účinků se musí zastavit kontaktní krvácení nonoxylového. Kromě používání čípků se zvyšuje četnost vývoje nežádoucích jevů. Pro zvýšení antikoncepce je možné současně používat kondom.

Svíčky nonoxynol

Těhotenství a laktace

Při zadávání této antikoncepce se neplatí. V období laktace jsou svíčky antikoncepční nečlenění non axynol, jsou přípustné použití. Nicméně, recenze farmakologických společností argumentují, že malé množství nonoxylonu mohou proniknout do mateřského mléka. Dosud nebylo studie studovány na vlivu látky na dítě, proto je použití prostředků vhodné v případě, kdy jiné metody antikoncepce nejsou k dispozici nebo kontraindikovány.

Podmínky skladování

Uložené čípky v nepřístupném místě pro děti, při teplotě nejvýše 25 ° C. Pravidla pro osobní úložiště Nonoxilone je vhodný pro použití 3 roky. Po uplynutí stanovené lhůty a v rozporu s integritou balení látka ztrácí antikoncepci.

Cena neoxynolových svíček

Náklady na antikoncepční čípky nonoxinol kolísá od 315 do 370 rublů.

Svíčky nonoxynol

Nonoxinolové analogy

Dámské recenze jsou hlášeny na následujících levných analogech nonoxynol:

  • PharmateX;
  • Prosinec;
  • Erotex;
  • BENATEX.

NONOXYNOL NEBO PHARMATEX: Co je lepší

Farmacex má jinou aktivní složku. Oba spermicidy mají podobný paralyzující účinek na spermiea, zabraňují propagaci mužských pohlavních buněk do dělohy. Účinnost do značné míry závisí na souladu s pravidly využívání finančních prostředků. FarmaceX je náchylnější k negativním účinkům mýdlových roztoků, které jsou zcela blokovány antikoncepčním účinkem. Celní přezkum Zpráva častější nežádoucí účinky, spalování při používání PharmAxe. Nonoxinol je považován za vysoce kvalitní analog.

Svíčky nonoxynol

Svíčka recenze nonoxinol

Nonoxinolové efektivity hodnocení mezi ženami různorodé. Stejně jako jakékoli antikoncepční prostředky, předpoklady musí být plně blíží obou partnerům.

Recenze žen nonoxinol svíčka

Prikhodko Maria Antonovna, 34 let, g. Ufa
Po porodu se bála spustit hormonální antikoncepci, recenze, o kterých jsou velmi nejednoznačné: krvácení, přírůstek hmotnosti, blokování vaječníků, neplodnost po zrušení. Neměl jsem vážné problémy u ženy, takže nonoxilone začal radit gynekologa. Líbilo se mi tobolky, to je zavedeno pohodlné, nezničí tukové stopy. Popsané strany, svědění, spalování, žádné nepohodlí. Přísně dodržovat pokyny pro použití, po dobu 1,5 roku těhotenství nebylo.
Nikolenko Evgenia Anatolyevna, 23 let, G. Aldan
Koupil jsem svíčky nonoxilone, čtení hodně pozitivní zpětné vazby. Pečlivě studoval pokyny, zavedené a pokračující 15 minut. Svíčka se dobře vedla. Po zahájení pohlavního styku začal silný svědění vagíně, přemýšlel. Ale za pár minut, partner vyskočil a běžel do koupelny. Ukázalo se, že byl velmi pečený. Později se objevila malá vyrážka, ukázala se, že je nakloněn k alergiím. Mám čas v době příznaků.

Recenze lékařů o Candlelight Nonoxynol

Specialisté doporučují používat spermicidy na dvojí metodu, spolu s kondomem a přísně dodržovat pokyny pro zvýšení antikoncepce.

Svíčky nonoxynol

Závěr

Nonoxinol svíčky jsou jednou z metod pro prevenci nežádoucího těhotenství. Nicméně, čípky vyžadují speciální péči o použití od obou partnerů, aby snížily požadovaný účinek.