Antikoncepční ubrousky

Čínské antikoncepční ubrousky patří k nejnovějším ženským antikoncepci. Představují film, který se rychle rozpouští při zavádění do vaginy. Čínské pruhy se používají bezprostředně před sexuálním aktem.

Antikoncepční ubrousky

Zpočátku měl droga jinou jmenování - boj proti sexuálním infekcím. Díky dlouhému výzkumu se však ukázalo, že takové pásy kromě spolehlivé ochrany proti infekcím jsou dobrým způsobem antikoncepce. Dlouho, mnoho žen Číny je využívají jako prostředek ochrany proti nechtěnému těhotenství. Nyní jsou antikoncepční ubrousky populární nejen v Číně, ale i v zemích SNS.

Jak jednat

Antikoncepci je založena na nonoxynolové látce. Kontakt se semenem kapalinou, nonoxynol zcela ničí spermie. Kromě skutečnosti, že ubrousky mají ochranný účinek, nástroj má antifungální účinek, bojuje se společnými sexuálními infekcemi. Zabraňuje mléko a jiným pohlavně přenosným onemocněním.

Antikoncepční ubrousky

Výhody a nevýhody

Stejně jako antikoncepce, čínské antikoncepční pásy mají klady a nevýhody při použití. Mezi výhodami patří:

  • pohodlí a snadné použití;
  • Okamžitá účinnost (akce čínského léku pochází z prvních minut po použití);
  • Kompatibilita s různými antikoncepce (tablety, kondomy, svíčky);
  • Spolehlivá ochrana proti sexuálním infekcím;
  • Přijatelná cena (od 60 rublů. pro balení);
  • možné akvizice v jakékoli lékárně;

Kromě toho jsou pásy nepostradatelné pro ty, kteří nemají pravidelný sex a stálý partner. Je obzvláště důležité, aby jim bylo povoleno ošetřovatelství žen, které nejsou tak snadné vybrat antikoncepci, který neublíží dítě. A pro ty, kteří nemají schopnost podniknout další metody ochrany - takové pásy budou jednoduše spásy.

Varování! Nemyslete si, že čínské antikoncepční pásy mají 100% ochranu.

Možná je jediná nevýhoda nízká účinnost, a to je asi 70%. Z tohoto důvodu se antikoncepční léčivo doporučuje být použita v kombinaci s jinými prostředky antikoncepce. Ale protože proužky se dobře používají dobře, kombinují je s ostatními, tento způsob ochrany je velmi pohodlný. Stojí také za zmínku, že pro každodenní použití nebudou fit. S častým použitím může nonoxynol narušit vaginální mikroflóru.

Kontraindikace k použití

Jakékoli prostředky mají kontraindikace. Ignorovat je nestojí za to, protože zdraví žen závisí na tom. Pokud existují nemoci, jako je eroze děložního čípku nebo nádorů rakoviny - použití čínské antikoncepce by mělo být odloženo.

Důležité! V tomto případě je nutné aplikovat na lékař, aby jmenoval vhodnou metodu ochrany proti nežádoucímu těhotenství.

Také lék se nedoporučuje ženám, které:

  • mít vaginitidu, kolpit;
  • Citlivá na působící látku - nonoxynol.

Jak používat antikoncepční ubrousky

Pokyny pro použití čínských antikoncepčních ubrousků je velmi jednoduché:

  1. Před použitím proužků si důkladně umyjte ruce.
  2. 15 minut před pohlavním stykem je nutné získat jeden ubrousek z obalu, zcela odstranit ochranný skořápku.
  3. Úhledně otočte ubrousek s trubkou a vložte do vaginy.
  4. Při použití diskospmipů by nemělo být. Světlo, ale krátkodobé spalování.
  5. O úplném rozpuštění antikoncepce, přibližně 10-15 minut.

Antikoncepční ubrousky

Důležité! V případě následných sexuálních aktů je nutné použít nový čínský antikoncepce ubrousek.

I když se vyskytuje za pár minut, účinnost předchozího fondu je již nulová.

Aby se snížila působení čínských antikoncepčních ubrousků, je důležité po nanesení proužků ne malování a ne lázně pomocí mýdla nebo gelu pro intimní hygienu. Alkálie zcela zničí prostředky, což významně snižuje, a někdy dokonce snižuje působení nonoxynolu. Výrobci doporučují tyto prostředky používat nejméně 6 hodin. Vydejte se sprchu bez gelu nebo mýdlo může být ihned po pohlavním styku.

Náklady

Cena čínských antikoncepčních ubrousků z 60 rublů. pro balení. V jednom balení je 10 balení filmů. Tento lék si může dovolit naprosto ženu. Můžete si ho koupit jak na internetu, tak ve všech lékárnách.

Recenze čínských antikoncepčních ubrousků

Mironova Larisa Egorovna, 28 let, g. Tula
Mám rád čínské ubrousky. Je to jen lepší použít je s nepravidelnými sexuálními aktů, jinak můžete narušit vaginální mikroflóru. A pro prevenci 1-2 krát týdně vzroste. Nikdy nepustil, velmi pohodlný.
Alexsenko Irina Anatolyevna, 35 let, g. Penza
Dlouhodobě používám, ale ne jako hlavní metoda prevence. Přijímám paralelně s tablety. Velmi se bojím otěhotnět, tak zajištění.
Khodchenkova Valentina Vladimirovna, 31 let, g. Krasnojarsk
Přítelkyně mi doporučila tyto pásy ne jako antikoncepce, ale jako antifungální agent. Po celou dobu, a to je více než 3 roky, nikdy nenechte. Také a nechtěné těhotenství také nepřišel.

Závěr

Čínské antikoncepční ubrousky jsou nová generace antikoncepce. Používá velmi pohodlný a kompaktní. Rozpustte se za pouhých 15 minut, dejte mírnou účinnost. 100% ochrana není v hodnotě doufejme, že jakkoliv antikoncepci nemůže lék dát vysokou záruku.

Použití takových pásů jako pomocné prostředky bude tou nejlepší volbou pro ženu. Použití kondomu nebo perorálních antikoncepce navíc poskytne maximální účinek, stejně jako poskytování ochrany proti pohlavím infekcím.