Čínské antikoncepční ubrousky - nový způsob samice antikoncepce

Kitiai antikoncepční ubrousky

Zpočátku byly vytvořeny antikoncepční ubrousky jako prostředek k boji proti sexuálním infekcím. Ale pak se ukázalo, že mají antikoncepční účinek, takže čínské ženy začaly používat specifický film, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství. Nedávno mohou být tyto ubrousky zakoupeny v Rusku.

Antikoncepční ubrousky (Nonoxinol pellem) je ženská antikoncepce nové uctívání, je tenký rozpustný fólie o velikosti 5x10 cm, který je zaveden do vagíny před sexem zákona. Účinná látka nonoxynol se aplikuje na povrchový povrch, který po kontaktu s kapalinou semen způsobuje smrt spermií, hub a některých pohlavně přenosných infekcí.

Stock fotografie Antikoncepční ubrousky

Vzhledem k nízké účinnosti, gynekologové nedoporučují používat antikoncepční ubrousky jako hlavní nebo jediné prostředky antikoncepce, musí být kombinovány s jinými metodami, například kondomy, hormonální omítky nebo kombinované perorální antikoncepce (pilulky).

Ve vzácných případech způsobují antikoncepční ubrousky svědění a spalování v pochvě, ale tento vedlejší účinek je krátkodobý a rychle přechází. Pokud se nepříjemné pocity obávají asi několik dní, musíte hledat poradenství gynekologem.

Kontraindikace pro použití antikoncepčních ubrousků:

  • Zvýšená citlivost na složky prostředků;
  • maligní nádory genitálních orgánů;
  • cervikální erozi;
  • Kolpit, Vakinit, Salpingoforit.

Během období kojení (laktace) vyžaduje předběžnou konzultaci s lékařem.

Pokyny pro zavedení antikoncepčních ubrousků

10-30 minut před pohlavním stykem by žena měla umýt rukama, odhalit balíček s ubrousky, dostat jeden z obalů, oddělte film z ochranné vrstvy, přeložte do trubky a vložte do vagínu. Po 10-15 minutách film zcela rozpouští. S každým certifikátem re-sexu je nutné zavedení nového filmu.

Pro zvýšení antikoncepce po dobu 6-8 hodin se nedoporučuje sušit vagínu a sprchovat se mýdlem. Snadná abution čisté vody je povolena.