Jaké jsou antikoncepční pilulky - firmy a popisy

Jaký druh antikoncepčních pilulek se rozhodnou chránit před nechtěným těhotenstvím? Rostoucí počet žen aplikuje účinné hormonální antikoncepce. Univerzální popularita těchto fondů ovlivňuje pohodlí použití, spolehlivost a minimálně vedlejší účinky na tělo.

Jaké jsou antikoncepční pilulky

V dnešním světě je obrovský výběr antikoncepčních ochranných prostředků a většina žen je velmi obtížné vybrat nejlepší antikoncepční pilulky.

Před nákupem dat je nutné pečlivě přečíst všechny navrhované možnosti a dozvědět se více o jejich vlastnostech a výhodách.

Existuje několik odrůd kombinovaných perorálních antikoncepčních prostředků, které mohou poskytovat různou ochranu proti nechtěnému těhotenství. A přípravy.

V níže uvedené tabulce jsou popsány určitý druh antikoncepčních látek.

Navalizace hormonu a Dosatenu (RUB.)Popis
Tam je ethinilestradiol a desogestrel. Nízká hlasitost.Od 200 do 1126Snadný premenstruační syndrom
Má ethinyl estradiol a chppyririrenone. Nízká hlasitost.Od 800 do 1100Vhodné pro rozbité ženy
Kompozice je ethinylestradiol a chompirenon. Microsmstrosted.Od 800 do 2500Efektivní odstranění akné
Obsahuje ethinyl estradiol a dienogest. Nízká hlasitost.Od 827 do roku 1780 Vhodné pro vysoké ženy s štíhlou postavou.
Guestborn a Ethinyl estradiol. MicrosmstrostedOd 380 do 500 Vhodné pro ženy s mastnou kůží a vlasy.
Ciproteron a ethinyl estradiol. Nízká hlasitostOd 450 do 700 Pomáhá zbavit se růstu nadbytečných vlasů a akné.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. Nízká hlasitost.Od 200 do 400 Eliminuje bolestivé příznaky PMS.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. Nízká hlasitost.Od 200 do 600 Vhodné pro ženy střední výšky, s normální postavou.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. Nízká hlasitost.Od 200 do 500 Doporučeno pro ženy s vlasy a kůží normálního tuku.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. Nízká hlasitost.Od 150 do 700 Pomáhá předcházet gynekologickým onemocněním.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. Zprostředkovaný.Od 200 do 450 Vhodné pro ženy s nízkým růstem a svěží formy.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. ZprostředkovanýOd 345 do 600 Vhodné pro dívky se suchými vlasy a vysokou suchou pokožkou.
Levonorgestrel a ethinilestradiol. ZprostředkovanýOd 250 do 680 Účinně normalizuje menstruační cyklus.
Linestrenol1100 až 1500 Vhodné pro ženy během laktace.
DesogestrelOd 980 do 1100 Žádné kontraindikace migrény.
NorthellOd 700 do 1000 Lze užívat s diabetem.

Monofasická drogy

Monofázové antikoncepční tablety

Každý rok se objevují nové zlepšené drogy, ale mnoho žen raději dostane antikoncepci předchozí Generace.

Monofázové antikoncepční pilulky se liší od ostatních typů léčiv přítomností dvou důležitých hormonů: progestogenů a estrogenů.

Jsou přítomny v tabletech rovných množství a umožňují vám dosáhnout téměř plné kontroly nad procesem menstruace a ovulace.

Tyto tablety jsou ukázány ženám odlišného reprodukčního věku, které mají větší potřebu vysoce kvalitní ochrany před neočekávaným těhotenstvím. Monofasické nástroje jsou vhodné pro většinu žen.

Příjem mikrodostovaných tablet se doporučuje pro stále narozené, mladé ženy, systematicky přední sexuální život.

  • Pokud uvažujeme o produktech s nízkým objemem, je vhodný pro Akt a ženy více senior Věková kategorie, například po 35 roky.
  • Průměrné specialisté se doporučují pro ženy, které již porodily, a pro ty, kteří mají dospělý reprodukční věk.
  • A velmi viděné drogy mohou být přiřazeny, když se průměrně ukázaly jako neúčinné.

tady je tři Pohled ženského fenotypu.

Monofázové pilulky jsou s větší pravděpodobností jmenovány ženami malé a střední výšky s bujnou postavou a dlouhým menstruačním cyklem.

Také v přítomnosti antandogenové složky lze doporučit pro vysoké ženy, tenké kulturistiky s Scanty Měsíčně.

Jes

Jess - antikoncepční pilulky

Efektivní hormonální tablety s antandrogenem a anti-periodoculticoidovými vlastnostmi. Má chispirenone a ethinyl estradiol. Působí potlačením ovulace a měniče. S správným použitím, perlový index, což znamená, že počet těhotenství pro rok na 100 žen může být menší než 1.

Postihuje pravidelné období, které se stávají méně bolestivé a intenzivní. Prohlížené příznaky PMS zmizí, jako jsou bolesti hlavy, otok a bolest v mléčných žlázách a charakteristických bolestivých pocitech v kloubech a svalech. Také tento lék snižuje rizika výskytu různých nádorů a anémie.

Víte, že Jes je kontraindikován s menopauzou? Zajímavá fakta o drogovém Jessu naleznete zde.

Yarina

Yarina - antikoncepční pilulky

Jedná se o kombinovaný univerzální estrogen-gestagne antikoncepce. Jeho účinek se provádí zvyšováním viskozity hlenu v orgánech malé pánve a potlačení ovulace.

Zvláště Yarina je užitečná pro ženy s akné a hmotným zpožděním tekutin v důsledku hormonálních příčin.

Má pozitivní vliv na průchod menstruace. Může také ovlivnit eliminaci bolestivých symptomů během menstruace. Snižuje mastné vlasy a pokožku pokožku.

Pravidelný

Antikoncepční tablety jsou pravidelné

Jedná se o kombinovaný činidlo, které má ve svém prostředku estrogenní složku (ethinyl estradiol) a gestagenní (desogestrel). Postihuje represivní schopnost vyvinout gonadotropiny hypofýzy žlázy a je obtížné ovulovat. V tomto případě nemůže hustota hlenu církve a spermií proniknout do dělohy. Zároveň pozitivně ovlivňuje výměnu lipidů. Dobře ovlivňuje kůži a dokonale pomáhá zbavit akné. Také normalizuje menstruační cyklus a zabraňuje vývoji gynekologických onemocnění

Přečtěte si o pravidelných Přečtěte si více - recenze, které pomáhá léčit, funkce.

Zhanina

Zanin - monofzární tablety

Jedná se o estrogen-gestagne činidlo s antagangenickým účinkem. Kompozice obsahuje hormony: DienOgtest a Ethinyl estradiol. Tyto účinné prostředky produkuje brzdné ovulace. V tomto případě se cyklus stane konstantní a pravidelně a také snižuje intenzitu krvácení. Také snížil riziko anémie nedostatku železa. Zhanin mimo jiné zlepšuje charakteristiky lipidového krevního profilu.

Lindinet

Lindinet - metoda antikoncepce

Jedná se o tablety, které mají estrogen-gestagne efekt. Potlačuje sekreci hypofýzy některých hormonů. Nemá znatelný účinek na sacharidy a metabolické procesy lipidů v těle. Zabraňuje zrání schopným hnojením vejce. Zvyšuje úroveň viskozity látky v děložním krčníku. Má léčebný účinek, varovat rozvoj mnoha gynekologických onemocnění.

Chloe

Chloe - Výkonný antikoncepční přípravek

Kombinovaná s nízkým objemem antikoncepce s antandrogenní aktivitou. Ovlivňuje pokles aktivity mazových žláz a přispívá k zániku akné. Performantně zpomaluje ovulace a zabraňuje zrání vejce. Postihuje normalizaci menstruace a snižuje intenzitu krvácení. Nedoporučuje se používat tento lék na normální úrovni androgenu.

Dvoufázové antikoncepční tablety

Dvoufázové antikoncepční tablety

Ve dvoufázových léčivech má dávka obsaženého estrogenu stejnou hodnotu ve všech tabletách a dávkování gestagenových změn pro 1 a 2 poloviny menstruačního cyklu. Balení obsahuje 2 typy tablet.

Dvoufázové prostředky, s výjimkou základního použití, pomáhají léčit akné.

Vhodné pro ženy střední výšky, s normální kůží a vlasy, které mají normální menstruační cyklus.

Antehin

Antehin

Má ve své kompozici takové hormony jako levonorgestrel a ethinyl estradiol. Má zpomalení účinku na ovulaci a zrání folikulů. Bude aplikován nejen jako antikoncepci, ale také obnovit menstruační cyklus a eliminovat bolestivé symptomy.

Miniziston

Miniziston

To je výsledný antikoncepční kombinovaný lék. Kompozice má ethinylestradiol, stejně jako levonorgestrel. Blokuje uvolňování určitých látek hypotoleamus a potlačuje sekreci hypofýzy, čímž se zpomaluje ovulaci. Zabraňuje vzniku souboru gynekologických onemocnění.

Microjinon

Microjinon

Je s nízkým objemem perorální antikoncepce. Obsahuje také levonorgestrel a ethinyl estradiol. Na úrovni hypotolem-hypofýzy regulace potlačuje ovulaci. Změny vlastnosti krčního tajemství. Ovlivňuje změnu endometriální látky, což činí téměř nemožnou implantaci vejce po oplodnění. Snižuje riziko anémie nedostatku železa a snižuje krvácení během menstruace.

Riguevidon

Riguevidon

Je antikoncepční činidlo, které reguluje průchod menstruace a přispívá k včasné prevenci nebezpečných gynekologických onemocnění. Například různé nádory. Ve své kompozici obsahuje takové hormonální látky jako levonorgestrel a ethinyl estradiol. S správným příjmem působí neprotivně na hypofýzu vylučování hormonů, což zpomaluje výstup vejce, připravené pro zrání.

Třífázové antikoncepce

Třífázové antikoncepce

Odborníci tvrdí:

  • Jaké mladé dívky jsou nejvhodnější monofrazic pilulky, které nezpůsobují výrazné změny v hormonálním systému.
  • A po 30 letech staré ženy a porodu se doporučuje léky "neoporčící povahy", tj. Dvou- a třífázové antikoncepce.

Před volbou určitých prostředků je vyžadována odborná konzultace.

Třífázové léky mohou simulovat menstruační cyklus, protože mají hormony v číslech co nejblíže fyziologickým vlastnostem. Takové prášky obsahují dva typy hormonů, ale v balení jsou přítomny tři odrůdy tablety.

Nejprve se používají tablety jedné specifické barvy, a pak pít postupně další dvě barvy.

Moderní vysoce kvalitní tablety mají obecnou regulační akci na ženském organismu a nečiní změny endokrinní struktury.

Látky ve třífázových tabletách ovlivňují aktivitu žlutého tělesa vaječníků a významně sníží tloušťku a aktivitu endometria, které zabraňuje implantaci.

Důležitou výhodou těchto léků zahrnuje jejich schopnost snížit rizika cyst, ektopických těhotenství a různých nádorů.

Triciston

Triciston

Tento lék obsahuje hormony v různých poměrech. Jedná se o hormony progestin levonorgestrelu a ethinyl estradiolu. Triziston normalizuje menstruační cyklus a uvolňuje bolestivé pocity během menstruace.

Trvcvilar

Trvcvilar

Jedná se o účinnou třífázovou antikoncepci, která imituje fyziologické výkyvy na úrovni určitých hormonů v kompozici krve během menstruačního cyklu a podporuje pozoruhodnou toleranci léčiva. To znamená, že zvyšuje viskozitu hlenu v čípku a potlačuje sekreci hypofyzomomu gonadotropních hormonů, což ovlivňuje brzdění ovulace.

Tři regol

Tři regol

Poskytuje vysokou antikoncepci účinnost, vzhledem k vnitřku progestinu s estrogenem, rozlišujícím v různých fázích cyklu a v takovém vztahu s příslušnými fyziologickými procesy. Nejen varovat těhotenství, ale také reguluje menstruační cyklus.

Mini-pila

Mini pily mají pouze progestagen

Tyto kvalitativní přípravky mají v jejich kompozici pouze jeden progestogen. Jejich akce je založena na místní akci na okrajových oblastech reprodukčního systému. Ovlivňují počet a strukturu sliznice převodovky, a také provádějí změny biochemických procesů endometria. Tyto léky jsou horší v účinnosti s kombinačními protějšky, ale mohou být úspěšně použity v přítomnosti některých kontraindikací.

  • Nepochybná výhoda tohoto léku je, že může být přijata na ženy, které nedoporučují kombinované fondy. Například s diabetem, zvýšeným arteriálním tlakem, migrény.
  • A také známé ženám po 35 letech, zejména kdo kouří.
  • Mohou být účinné u žen, které kojí.
  • Tato příprava se doporučuje pro ženy po 40 letech.

Výhodou těchto antikoncepčních prostředků je přítomnost menšího počtu vedlejších účinků, než při použití kombinovaných léčiv.

Exluton

Exluton

Je to syntetický progestogen. Zabraňuje zavedení oplodněného vejce do dělohy v důsledku změny složení hlenu děložního čípku a transformace sekrece endometria. Kompozice obsahuje Linestrenol. Exlyton doporučil pro kojící matky. S dlouhodobým použitím zabraňuje zánětlivým procesům v malých pánevních orgánech a snižuje rizika fibrózní cystické mastopatie.

Charozetta

Charozetta

Je antikoncepční produkt, který obsahuje pouze progestogen (desogestrel). Účinek prevence těhotenství je dosaženo inhibicí ovulace, která je zajištěna zahušťováním cervikálního hlenu. Příjem tohoto přípravku vede k výraznému snížení hodnoty množství estradiolu k charakteristickému rané folárné fázi.

Ovret

Ovret

Kompozice obsahuje hormonální látku - Northetrel. Jedná se o gestagne lék, který má antikoncepce. Ovlivňuje snížení snížení svalů děložní trubky a dělohy. Ovlivňuje sekreci hypotalamických faktorů a blokuje tvorbu gonadotropních hormonů. Má účinnost asi 97%.

Ideální doporučení na téma nejlepší antikoncepční pilulky, které si vyberou, ne. V každém případě nebude nadbytečný konzultovat lékaře, který jmenuje nejoptimálnější možnost. Je důležité si pamatovat jednoduché pravidlo, že pokud po obdržení antikoncepčních agentů neexistuje 3 měsíce, pak je to pro vás vhodný tento lék. Je také nutné vzít v úvahu skutečnost, že jakákoli droga nestojí za dlouhou dobu.