Analogy yariny a yarina plus

Analogy Yariny a Yarina plusJaký je rozdíl Yarina z Yarina Plus Už jsme rozebrali, a teď mluvíme o tom, co mají analogy v těchto dvou hormonálních drogách.

POZORNOST! Informace jsou poskytovány seznámit. Nahradit jednu orální antikoncepci vůči ostatním, musíte hledat radu gynekologu. Nezávislé jmenování antikoncepčních prášků může znamenat těžké komplikace a poruchy v práci těla.

Jarina antikoncepční tabletyYarina a Yarina plus - monofáza kombinovaná perorální antikoncepci (všechny tablety obsahují stejnou dávku hormonů).

Obal Yarina Obsahuje 21 tablet. Po dokončení balíčku musíte udělat 7denní přestávku a začít si nový balíček na osmém dni.

Vyrobeno společností Bayer Pharma AG (Německo). Cena v průměru je 1040-1300 rublů (může se lišit od místa akvizice).

Jak vzít Yarina - číst.

Pokyny Tablety Yarina hnisObal Yarina Plus obsahuje 21 hormonálních tablet a 7 tablet, které zahrnují pouze vápenatý levoměfolt. Nemusíte přestávku mezi balíčky.

Vyrobeno společností Bayer Pharma AG (Německo). Cena v průměru je 1060-1500 rublů (může se lišit od místa nákupu).

Jak vzít Yarinu plus - čtení.

Takže stejné, můžete tyto antikoncepci nahradit?

Analogy ve složení

  • Jes (Bayep Beemp GmbX a KO. KG, GEMNIA) - Monophasian Kok Antandrogen (kosmetická) akce. Balení 28 tablety, t.E. Vezměte drogu, kterou potřebujete denně bez přestávky mezi balíčky. Cena v průměru je 1070 rublů (může se lišit od místa nákupu). Přečtěte si více o Jessu - číst.
  • Dimia (OAO "geeoyn pyrtep") - monofrazické antikoncepční tablety antandrogenu a antimineralokortikoidní akce. Balení 28 tablety, t.E. Vezměte drogu, kterou potřebujete denně bez přestávky mezi balíčky. Cena v průměru je 760 rublů (může se lišit od akvizice).
  • Mostian (OAO "geeoyan pyrtep") - koks antandrogen. Balení obsahuje 21 tablet. Po dokončení balíčku musíte udělat 7denní přestávku a na osmém dni začít s novým balíčkem. Cena v průměru je 740 rublů (může se lišit od místa akvizice).

Analogy v akci

  • Pugulo (OAO "geeoyan pyrep", bengie) - monofasická hormonální kontaciitida. Související tím, že je často jmenován za léčbu ženských patologií (Mioma, ovariální cyst). Balení obsahuje 21 tablet. Po dokončení balíčku musíte udělat 7denní přestávku a na osmém dni začít s novým balíčkem. Cena v průměru je 410 rublů (může se lišit od místa akvizice).
  • TPI MEPCIA (H.B. Opgan, OCC, Hideblands) - odkazuje na kok. Často je předepisováno, aby vyřešilo hojné a bolestivé měsíční. Balení obsahuje 21 tablet. Po dokončení balíčku musíte udělat 7denní přestávku a na osmém dni začít s novým balíčkem. Průměrná cena je 995 rublů (může se lišit od místa akvizice).
  • Lindinet 20 (OAO "geppy pyrep", ložní prádlo) - kombinovaná perorální antikoncepce. Kromě přímého cíle se také používá k normalizaci menstruačního cyklu. Balení obsahuje 21 tablet. Po dokončení balíčku musíte udělat 7denní přestávku a na osmém dni začít s novým balíčkem. Průměrná cena je 390 rublů (může se lišit od místa akvizice). Přečtěte si více o Lindinet 20 - číst.
  • Diana 35 (Bayep Beemp GmbX a KO. Kg, gemnice) - monofasická perorální antikoncepční, nízký objem (malá dávka hormonů v kompozici). Blister obsahuje 21 tablet, po dokončení toho, který je 7-denní přestávka. Průměrná cena je 890 rublů (závisí na místě nákupu).
  • Poznámka (OAO "GECANG PYREP", ložní prádlo) - blistr obsahuje 21 antikoncepčních tablet, po dokončení toho, který je vyroben 7denní přestávka. Průměrná cena je 490 rublů (závisí na místě nákupu).
  • Jess Plus (Bayep Beemp GmbX a KO. Kg, gemnice) - monofasická perorální antikoncepce. Balení obsahuje 21 aktivních tablet a 7 tablet obsahujících vitamíny. Nemusíte přestávku mezi balíčky. Průměrná cena je 1090 rublů (závisí na místě nákupu).
  • Zhanina (Baield Fapma AG) - KOK. Blistr obsahuje 21 tablet, což znamená 7-denní přestávku po dokončení. Průměrná cena je 740 rublů (v závislosti na místě nákupu).

Mít celý seznam před očima, můžeme zavolat analogy, které jsou výrazně levnější než Yarins. To je: Lindinet 20, pravidelný, devatenáct, Zhannin, Midiana, Dimia.

Všimněte si, že nižší cena nemá vliv na kvalitu léčiva a reakce těla na recepci těchto fondů. Je to všechno o jednotlivých vlastnostech těla, přítomnost kontraindikací. Proto je vybrání hormonální antikoncepce, je tak důležité projít úplnou zkoušku a získat podrobnou radu gynekologa.

Neváhejte se zeptat na svého lékaře. Je lepší obnovit desetkrát, než pak trpět nečekanými důsledky.

Stanovisko lékařů a žen

Specialisté často čelí otázce "Jaký je rozdíl mezi Yarinou Plus a JES plus".

Lékaři Odpověď: Celý rozdíl spočívá v tom, že přípravky obsahují různé dávky hormonů (účinné látky). Mladé dívky jsou lepší vzít Yarinu a ženy ve věku, aby si vybrali Jes.

Recenze žen jsou většinou pozitivní. Mnozí jsou spokojeni s působením drogy Yariny.

Mimochodem, podle statistik, nejoblíbenější antikoncepci jsou Yarina Plus a JES plus.

Porovnání drog

Nabízíme provádět podrobné srovnání některých drog a odhalíme to, co je rozdíl. A jak mohu nahradit Yarinu nebo Yarinu plus.

Yarina a Jes - co je lepší?

Ústní ústní djes antikoncepční pilulkyCo se liší a co se od sebe liší tyto léky?

Oba léky se týkají monofáze COC, jsou podobné ve složení, ale liší se v akci.

Hlavní rozdíl je to Jes Je to mikrodosted (dávka estrogenů až 20 mg) a Yarina je snížený nástroj (dávka estrogenů až 30 mg).

Proto je Jess považována za lék s jemnější činností a jsou obvykle předepsány mladým dívkám a Yarina - ženy zralého věku.

V každém případě vyzvedněte perorální antikoncepci, že ústní antikoncepce by měla. A ne Ababa Co, a ten, kdo se nestarají o vaše zdraví.

Proces výběru hormonálních antikoncepce - čtení.

Řekněme, že hlavní rozdíl mezi JES z jiných perorálních antikoncepce - v režimu příjmu:

  • Užívejte aktivní tablety 24 dní v řadě
  • A zbývajících 4 dny pít placeba tablety
  • Dále okamžitě spusťte nové balení léku

Tak, recepce Jess neznamená přestávku.

Yarina Plus a JES plus - co si vybrat?

Analogy Yariny a Yarina plusOba léky obsahují:

  • Ethinyl estradiol (yarina 30 μg-jes 20 ug) - analog endogenního estradiolu
  • Chrospirenone (3 mg) - má antidrogenní účinek
  • Levemine Soldolate vápník (451 μg jako součást každé neaktivní tablety) - biologicky aktivní vzorec kyseliny listové

Vidíme, že rozdíl je opět v dávce ethinylestradiolu. Jinak jsou téměř identické.

Přečtěte si více o JES Plus - Číst.

Přečtěte si více o Yarina Plus - Číst.

O tom, jak jít s Jess (Jess Plus) na Yarině (Yarina Plus) nebo zpět k vám lépe konzultovat se svým lékařem. Samozřejmě, to obvykle jen stojí za obal, a pak začít pít další OK. Tělo je však individuální, takže odborná konzultace nebude nadbytečná.

Bělorusko nebo Yarina - srovnání

Analogy Yariny a Yarina plusCo je lepší a jaký je rozdíl?

Yarina - s nízkým objemem monofause orální léky s antimineralokortikoidem a antidrogenním účinkem.
Bělorusko - všechny stejné, ale rozdíl je, že neexistuje žádná antimineralokortikoidní akce.

Vzhledem k tomuto rozdílu, Yarina zabraňuje narušení metabolismu soli soli a zvýšení tlaku. Ze stejného důvodu nemá Bellar žádný diuretický efekt.
Zbytek léků je podobný. Nicméně, to je věřil, že Yarina je těžší Kok. Takže musíte diskutovat vše podrobně s lékařem.

VIOSA nebo YARINA

Analogy Yariny a Yarina plusChcete-li pochopit, co je lepší, musíte je porovnat.

VIOS - s nízkým objemem. Analog Yarina Plus, ale jen levnější (přibližně 400 rublů na balení). Oba prostředky jsou podobné ve složení a akci.

Viola Micro (dropirenon 3,0 mg a ethinyl estradiol 0,02 mg) je analogem JES plus, ale pouze je levnější (v oblasti 400 rublů na balení). Rozdíl od JES plus znovu v režimu příjmu. Viola Micro je přijata, jako je Yarina Plus - 21 tablet s účinnými látkami a 7 pilulkami s vitamíny.

Zhanin nebo Yarina

Analogy Yariny a Yarina plusCo je lepší a jaký je rozdíl?

Zpětná vazba ženy a dívky ukazují, že na tuto otázku není definitivní odpověď. Co je vhodné pro jednoho, nespadá do druhého. A přesto budeme kreslit srovnání.

Dávková forma. Yarina se vyrábí v tabletách a Zhanne - jako dražé pod filmovým skořápkou.

Obě fondy jsou vyráběny společností Bayer a jsou monofzární. Obecná složka je ethinylestradiol (dávka v obou léčivech je 30 ug).

Ale tato podobnost končí. Druhou aktivní složkou v Yarinu je sousedství a v Zanin - Dienenoyal. Pomocné látky se také liší v dávkování a sadě složek.

Co je lepší s endomentriasis? Zhanne nebo Yarina jsou uvedeny v počátečních fázích endometriózy, když budete muset jednat rychle. Yarina se zjišťuje efektivněji s patologickým dělením endometriálních buněk. V některých případech je drogová Yarina nahrazena méně aktivní Zhinin.

Jak funguje Yarina pod endometriózou?

Tento hormonální činidlo je jedním z nejlepších mezi COC pro léčbu, t.na. to:

  • Bloky syntetizaci hypofyzomem gonadotropops a jejich vydání
  • Potlačuje výrobu pohlavních hormonů s vaječníky
  • Neutralizuje proliferativní změny endometria

V důsledku toho jsou cyklické procesy zastaveny v endometriálních a atrofii začíná na konci příjmu (kurz) a dochází k fungování endometrioidního ohniska.

Clair nebo Yarina

Analogy Yariny a Yarina plusZa prvé, Doodle Rozdíl:

  • Yarina - nízkoobjemový konverzní (až 30 ug ethinyl estradiolu)
  • Clair - Mikrodosted (až 20 ug)

Za druhé, Rozdíl v účinných látkách:

  • Yarina - ethinyl estradiol a chrospirenone
  • Clair - Estradiol Valerat a Dienogest

Za třetí, Rozdíl v kombinaci hormonů:

  • Yarina - monofasická antikoncepce (jedna kombinace hormonů pro všechny tablety v průběhu cyklu)
  • Clair - multifáza (více než tři kombinace, konkrétně čtyři)

Jak vidíte, jen číst informace, je těžké určit, co je pro vás nejlepší - Clayra nebo Yarina. Chcete-li to zjistit, musíte mít testy a projít úplným vyšetřením.

Jak jít s Clayrou na Yarině? Přechod z Clayry do Yarina: Down Všechny tabulky Cliwes (naplánováno) a další den začít užívat Yarina.

Yarina nebo Load

Analogy Yariny a Yarina plusCo je lepší a co si vybrat?

Účinné látky v loga jsou ethinyl estradiol a gest, v Yarinu - ethinyl estradiolu a chrospirenone.

Oba prostředky jsou nízkoplasie (až 30 ug) monofzové kombinované perorální antikoncepce.

Určete, jaké prostředky vám bude vyhovovat více, nemůžete předem říci. Musí projít a projít testy.

Novinek nebo Yarina

Analogy Yariny a Yarina plusCo je lepší a co si vybrat?

Účinné složky v devaneteentu jsou ethinyl estradiol (20 ug) a desogestrel (150 ug). T.E. Je to mikrodosovan.

V YARIA, Dávkování hormonů je o něco vyšší, a je to nízkoobjemové prostředky.

Co je vhodné přesně pro vás závisí na věku a individuálních vlastnostech těla. Pro výběr vhodných prostředků konzultujte s osvědčeným gynekologem.

Silhole nebo Yarina

Analogy Yariny a Yarina plusYarina - nízkoobjemová monofázová antikoncepce. Účinné látky - ethinyl estradiol (30 ug) a obslovný (3 mg).

Silueta má 2 aktivní složky: ethinyl estradiol (30 ug) a dienogestu (2 mg), ve skutečnosti je analogem Zhaninu. Silholes jsou předepsány v následujících případech: antikoncepce - rozzlobená vyrážka cykly - bolestivé měsíční anémie a velká ztráta krve v menstruaci - endometrióza.

Přečtěte si více o Salbě - čtení.

Yarina nebo Soliste s endometriózou?

Jak bylo uvedeno výše, Yarina je jedním z nejúčinnějších hormonálních léčiv v léčbě endometriózy. A jak se s tím zvládne?

  • Atrofie endometride foci, bez ohledu na jejich lokalizaci
  • Blokuje proliferativní cyklické změny
  • Zastaví zánětlivé prsteny

V důsledku toho je normalizován stav ženského organismu.

Více o akci je o akci - číst.

Diana 35 nebo Yarina

Analogy Yariny a Yarina plusDIANA-35 - s nízkým objemem monofause perorální kombinovaný estrogen antandrogen antikoncepční léčivo. Aktivní látky: ethinyl estradiol (35 μg) a ciproteron acetát (2 mg)

Aktivity Yariny: ethinyl estradiol (30 ug) a chrospirenon (3 mg). Yarina je také s nízkým objemovým monofasickým kokem.

Jak vidíte, Diana obsahuje velkou dávku hormonů než Yarina.

To, co je vhodnější pro vaše tělo, musíte určit, tím, že projdou analýz a průzkumy lékařem. Nikdo nemůže říci předem, jak získat určitý lék, ovlivní vaše tělo. Vedlejší účinky ve všech léčivech statických. Jediný rozdíl je, že se někdo projevuje, a někdo nemá. Chcete-li to udělat, musíte projít úplným zkoumáním, abyste zjistili, který z drog harmonický bude pracovat s vaším tělem.

Přechod od Diana do Yariny

T.na. Dávka hormonů v Yarinu je poněkud nižší, pak, když potřebujete jít do poprvé (od 7 dnů do měsíce), použijte další prostředky ochrany (náhle bude nastane Ovaelya). A tak pravidla jsou stejná jako u všech tablet - dokončila balení Diana, udělala pauzu po dobu 7 dnů, jak by to mělo být, a pak začít pití Yarina. Můžete se zlomit a neudělat (nebo dělat méně), hlavní věc je zahájit balení Yariny nejpozději do osmého dne po recepci Diana, takže neexistuje žádný antikoncepce.

V každém případě konzultujte s příslušným porodnickým gynekologem.

Lindinet nebo Yarina

Antikoncepční LindinetPochopit, které rozdíly v nich nejprve pochopí složení.

Složení Lindinet 20:

  • Ethinyl estradiol 20 μg - na 1 tabletu
  • Gestodine 75 μg - na 1 tabletu

Složení Lindinet 30:

  • Ethinyl estradiol 30 μg - na 1 tabletu
  • Gestodine 75 μg - na jedné tabletě

Složení Yariny:

  • Ethinyl estradiol 30 μg - jedna tableta
  • Throspirenone 3 mg - jedna tableta

Všechny tři léky jsou monofáze kombinované perorální antikoncepce.

Mezi yarinou I Lindinet 30 Rozdíl spočívá ve druhé účinné látku (gesteed proti sousedství).

Yarina I Lindinet 20 Kromě toho má také různé dávky hormonů. Lindinet 20 je mikrodosted droga a Lindinet 30 a Yarina - nízký objem.

Co je lepší pro vás závisí na věku a individuálních vlastnostech těla.

Yarina nebo Midiana

Analogy Yariny a Yarina plusAbychom pochopili, jaký je rozdíl, musíte porovnat medián a Yarinu.

Jsou absolutně identické ve složení a dávce hormonů: účinné látky v obou případech jsou ethinyl estradiol (30 ug) a chrospirenon (3 mg).

Oba léky jsou monofasické kok. Takže všechno se zde shoduje.

A dokonce i blistr obsahuje 21 aktivních tablet (Yarina plus také 7 tablet vitamínů). Proto je způsob přijetí z mediánu a yariny stejný.

Proto říci, že se vejdeš lépe - medián nebo Yarina - nemůžete předem.

Recenze lékařů a žen

Mezi ženami se objevují různé a hezké polární recenze. Je to proto, že stejný lék se může přiblížit jedné dívce a ne vůbec.

Někdo píše o drozd z recepce mušlí, někdo chválí tuto drogu. Někdo říká, že během recepce Yariny tam byl průlom krvácení, a někdo vezme Yarinu pro třetí rok a všechno je v pořádku.

Lékaři mohou také dát jednoznačný radu, protože:

POZORNOST! Chcete-li vybrat antikoncepční tablety, musíte předat zkoušku a předat testy. Nikdo vám neřekne předem, protože to bude fungovat pro vás. Protože to není v plusech a nevýhodách léku, ale v individuální snášenlivosti.