Itching genitální rty

Ženy všech věkových kategorií čelí problému, když se vzniká svědění kolem zárodečového rtu. Podráždění se objeví jak v rozkroku, tak v genitáliích. Uvádí tento příznak vážnou patologii nebo to je důsledek nošení nevhodného prádla a hygieny nerešpektování? Důvody pro způsobení svědění jsou poněkud, a ne všechny z nich nesou ohrožení těla. Kromě toho, v některých případech nemusí být odvolání lékaře potřeba zbavit se podráždění a zarudnutí sexu.

Nicméně, když je nutná specializovaná návštěva pro vyřešení problému, ženy nejsou v žádném spěchu jít k lékaři kvůli omezením nebo nouzovým zaměstnáním. Je tedy nemožné jednat, protože mnoho příčin Itch způsobují nebezpečné komplikace a v zahájené formě jsou vážně ošetřeny. Nezanedbávejte kampaň k lékaři těhotné, protože pravděpodobnost smrt fetálu je skvělá.

Proč jsou sexuální rty poškrábání a jak to udělat, setkat se s tímto symptomem?

Příčiny Itch

Nemoci, pokud jsou pohlknuty sex rtyEliminovat vnitřní a vnější faktory, pro které je zárodečná ret červená a svědění v "bikini zóně".

Itching může vzniknout kvůli nerešpektování osobní hygieny. Lékaři radí dvakrát denně a musí po sexu.

Čistota intimní zóny je zvláště důležitá pro sledování dnů menstruace.

V prvních dnech, kdy jsou alokace hojné, musí být těsnění každé dvě hodiny změněny a nezapomeňte jít. Těsnění a tampony z důvodu jejich absorpční funkce jsou důvodem, proč jsou sexuální rty očkovány, zánět se vyvíjí. Kromě toho, těsnění obsahující nečistoty s příjemným pachem způsobují zarudnutí zárodečných rtů a silný svědění.

Nejužitečnější spodní prádlo pro ženy je bavlna, ale většina preferuje syntetika v důsledku atraktivního druhu. Poškození těchto kalhotek je, že blokují cirkulaci vzduchu, špatně absorbují vlhkost a otřete kůži, což způsobuje svědění.

Jedním ze společných vnějších důvodů je nadměrné použití antibakteriálního mýdla, deodorant, sprej. Poté, co začali špetku v intimní zóně.

Kromě zanedbávání čistoty v intimní zóně, důvod, pro který jsou úseky kůže očividovány, patologii sexuálního systému. Nejčastěji působí takové onemocnění:

  1. Genitální herpes - Tato infekce je přenášena při kontaktu infikovaného partnera, zánět způsobuje jednoduché herpes virus, který proniká tělem přes vagínu, konečník nebo ústa. Příznaky genitálních herpes Opravdové svědění, zarudnutí zárodečného rtu, vyrážka.
  2. Candidiasis - onemocnění je doprovázeno hořící v genitáliích, klitoris je nesnesitelné. Existuje bílý výtok z pochvy, která má vůni procentního mléka. Candidiasis se vyvíjí kvůli droždivým houbám jako kandidátové houby, které normálně existují v sexuálních stezkách každé ženy. Emocionální napětí, nízká imunita, nezdravá výživa a hormonální selhání pozadí provokují šíření houby způsobujících kandidóza. Malé sexy rty po pohlavním styku.
  3. Trichomonia - infekce je přenášena po pohlavním styku s infikovaným partnerem. V případě onemocnění jsou genitálie poškrábání poškrábání, vypouštění s nepříjemným zápachem.
  4. Gardnerellóza - v tomto porušení je nerovnováha Lactobacillia a Gardnerela v těle. Onemocnění se vyznačuje spalováním na výletu k záchodě, svědění a zvýraznění s nepříjemným zápachem.
  5. Balení epidermofilace - může se rozvíjet v těle v nedodržení osobních hygienických pravidel. Symptomy onemocnění: setí zárodečných rtů a vzhled skvrn malých velikostí červené barvy, svědčící na zánět.
  6. Endometritida - zánět vnitřní sliznice. Onemocnění se vyvíjí kvůli pronikání infekce v tělesné dutině. Endometritida je charakterizována bolestivými pocity v dolní oblasti břicha, oddělení hnisu, změna velikosti genitálních rtů, svědění v perineum.
  7. Crazoz vagina a vulva - infekce převládá především mezi staršími ženami. V případě onemocnění, svědění a suchosti v pochvě, Sex rty mohou oteklé.
  8. Urogenitální fistulas - vznikají po porodu nebo chirurgické intervenci v systému ženského pohlaví. V případě onemocnění jsou velké sex rty křičí. V nepřítomnosti řádného zacházení se vyvíjí zánět.
  9. Onkologické onemocnění sexuálního systému.

Změna hormonálního pozadí způsobuje podráždění genitálií. Problémy s hormonem se vyskytují během menstruace, těhotenství, vyvrcholení a po porodu. Stres a deprese mohou být důvodem, proč jsou sexuální rty silně poškrábány.

Jiné příčiny svědění na sex rtů:

  • pubic vši;
  • necenění epilace v intimním prostoru;
  • antikoncepční drogy;
  • Trustrový.

Diagnostika

Co dělat, pokud sex rty stlačení? Když svědění v sexu se nezastaví, orgány jsou oteklé, žena potřebuje konzultovat s lékařem, objasnit příčinu poruchy. Nejprve se lékař požádá o otázky pacienta o příznaky onemocnění. Prozkoumejte stav vnějších genitálních orgánů pacienta.

Bude to trvat, aby se stěr odstranilo nádorové nemoci, detekovat zánět a zjistit, který patogen sloužil jako onemocnění. Pro více informací je přiřazena analýza výkaly pro identifikaci parazitů.

Terapie

Léčba sexuálního orgánu bez červeno-free závisí na příčině onemocnění. Nezávisle se nedoporučuje terapie. Léčivé přípravky získané lékařem lékaře mohou přinést tělo poškodit a zpřísnit proces regenerace.

Lékař předepisuje prostředky místního působení, navíc antibakteriální, anti-milující, antihistaminy a hormonální léky mohou být nabízeny vitamíny.

Kromě recepce léčiv, s podráždění velkých a malých zárodečných rtů:

  • Eliminovat dietu potravin sladké, slané a ostré potraviny;
  • zdržet se sexu k úplnému zotavení;
  • Změnit spodní prádlo: tkanina stojí za to výběru bavlny;
  • Vyhněte se stresujícím situacím;
  • Nedovolte, aby tělo bylo hyper;
  • udržovat osobní hygienu;
  • Zhoršujte, pokud chcete poškrábat postižené místo.

Sex rty začínají zakořenit méně a způsobují nepříjemnosti, pokud během léčby venku otřete intimní zónu s prezentací čistoty, otočení nebo heřmánku.

Prevence

Příčiny těsnění sexu u ženTak, že sekce pleti v intimním místě jsou méně, je nutné udržet osobní hygienu. Je rozumné používat hygienické nástroje a nezneužívají je. Po sprše musí být intimní místo pečlivě zabaleno s bavlněným ručníkem do sucha. Spodní prádlo by nemělo otírat nebo tisknout rozkrok. Po kampani k záchodě je nutné důkladně zavázat, je žádoucí uspořádat teplou vodu.

Při prvních známkách podráždění se doporučuje používat místní lázně s prezentací léčivých rostlin. Pomáhá krémem s vitamínem a. Pokud se sex rty začnou bolet silnější, potřebujete pomoc lékaře.

Zvláštní pozornost Genitální orgány vyžadují Během menstruace: Musíte často měnit těsnění nebo tampony a jít. Během vyvrcholení by měly být vodní postupy opuštěny s použitím sody nebo manganu, které suší pokožku, což umožňuje infekcím proniknout do těla.

S řádnou péčí o tělo bude imunita silnější a riziko rozvoji onemocnění genitálních orgánů se sníží.