Pokud jsou sexuální rty po sexu

Podráždění a spalování v "bikini zóně" po intimní blízkosti člověka je znepokojen mnoha ženami: ne vždy pochopit, co jsou způsobeny nepříjemné příznaky. Svědění zbavuje dívku všech potěšení a přetrvává po dokončení pohlavního styku, takže nepříjemné příznaky: pálení a touha poškrábat pokožku někdy vznikne v nejvíce inopportune momentu.

Zbavte se nepříjemných pocitů velmi tvrdě, zejména pokud je nežádoucí pozornost nežádoucí. Vyřešit problém svědění v důvěrném místě, musíte vědět, jaká je příčina podráždění na sexu rtů. V této ženě pomůže gynekologovi.
Itching v "bikini zóně" po sexu může být doprovázeno jinými příznaky:

  • vředy a erozi malých velikostí;
  • Trhliny a suché kůže;
  • krvácející;
  • Zarudnutí vulvy;
  • otok kůže;
  • rostoucí pocit nepohodlí;
  • hojný vypouštění nepříjemného zápachu.

Svědění a další příznaky ukazují porušení v práci těla. Chcete-li se zbavit nepříjemných pocitů, dívka potřebuje konzultovat se specialistou a následovat jeho pokyny.

Příčiny Itch

Příčiny sexy rtů po sexu u ženJe-li sexuální rty po sexu, to naznačuje přítomnost patologie v těle. Svědění může být důsledkem špatné kvality intimního umístění a nošení nepohodlného syntetického prádla.

Alergická reakce na kondom materiál je nejčastější příčinou klíče. Jak je známo, většina kondomů je vyrobena z latexu, který obsahuje látky provokující podráždění kůže. Kromě kondomů, podráždění způsobuje jiné léky na antikoncepci, intimní maziva, příchutě.

Alergika na kondomový materiál se vyznačuje svědění a vyrážkou na kůži. Pro zkoušku je nutné navštívit gynekolog a alergik. Žena s podobným typem alergií je žádoucí používat kondomy bez latexu.

Partner Cum může způsobit alergickou reakci z dívky. To je způsobeno obsahem spermií mužů, které negativně ovlivňují mikroflóru ženského organismu. Tento typ alergie je snadné diagnostikovat. Takže Itch neruší ženu, měli byste být chráněni během pohlaví a neumožňují spermie spadnout do pochvy.

Itching může být reakcí tělu na šampony, mýdlo nebo gely pro intimní hygienu. Chcete-li odstranit nepohodlí, je nutné nalézt výměnu nástroje, který vyvolal podráždění v intimním místě po sexu.

Spravovat zárodečné rty dochází v infekčních onemocněních. Mezi nejčastější příčiny podráždění po sexu, Candidiasis. Existují však další sexuální onemocnění, provokující svědění a indikující infekční proces.

Candidiasis vznikne kvůli kvasinkovému podobnému Cukrovinka, který vyvolává zánět s nízkým imunitem. Přítomnost houby v těle zdravého člověka je normou. Onemocnění se vyvíjí v důsledku užívání antibiotik nebo hormonální nerovnováhy. S pohlavním působením dochází k tření sliznice, která způsobuje spalování a bolestivé pocity v pochvě. Při použití hygieny může dojít k svědění. Posílení svědění je zaznamenáno krátce po menstruaci.

Silný výtok Podobně.

Nemoci, pokud jsou pohlknuty sex rtyBakteriální vaginóza (vaginální dysbióza) je charakterizována specifickým rybářským zápachem výběru. Onemocnění se může vyskytnout současně s kandidózou. V prvních dnech menstruace se bolestivé pocity v pochvě stávají silnějšími.

Hořící a svědění v intimní zóně mohou být způsobeny vyčerpáním pochvy vagíny. Onemocnění je pozorováno převážně u žen od 40 do 60 let. Kromě těchto symptomů je atrofie doprovázena suchým a šitým pocitem. Známky onemocnění se projevují během sexuálního kontaktu.

Podráždění po pozorování pohlaví kvůli urogenitální píštěci. Bolest se vyskytuje a při pěší turistice na záchod. Swistulas jsou tvořeny po chirurgickém intervenci v sexuálním systému, Cesarean sekce a těžké přírodní rody.

Cystitis často kombinovaný s infekčními onemocněním genitálních orgánů. Hlavními znaky poruchy jsou hořící a svědění na genitálních rtech.

V intimním místě se nemusí začít skrývat ihned po sexu, ale po určité době. Je to zpravidla způsobeno tzv. Skrytými infekcemi, které ovlivňují tělo po několika hodinách nebo den.

Společné skryté sexuální infekce:

  • Trichomoniasis - charakterizované sekrecemi světla s pěnou s pěnovým zápachem;
  • Sálité poruchy - nejčastěji svědění provokující syfilis, genitální herpes, kapavka a venerální lymfranul;
  • Močasmóza a mykoplazmóza;
  • genitální bradavice;
  • Chlamydia - ve většině případů jde do chronické formy.

Itchy po sexuálním styku může být způsobena non-gynekologických onemocnění. Poruchy při fungování štítné žlázy, jater a ledvin ovlivňují nejen genitálie, ale také na jiných strukturách těla. Svědění ve Vagině často vzniká kvůli onemocněním orgánů umístěných v blízkosti zadního kanálu.

Bashed sex rty po sexuKůže pochvy se začne skrýt v důsledku přesné depilace. Ostré břitvové lopatky často opouštějí rány a trhliny na kůži, provokují bolestivé pocity po sexuálním kontaktu s partnerem, zejména to se týká agresivního pohlaví. Pro léčbu by měla žena využít speciálních mastí s léčivými vlastnostmi. Musíte se zdržet nějaký čas od sexu kontaktů.

Způsobuje podráždění v "bikini zóně" a nepříjemné držení těla. V tomto případě stojí za to změnit pozici.

Diagnostika a léčba

Ve výskytu svědění Po sexu ženy Měli byste navštívit specialistu pro diagnostiku. Léčba poruchy závisí na důvodech, které způsobily svědění v intimním místě. Diagnóza onemocnění je provádět následující postupy:

  1. nátěr na flóru;
  2. bakteriologický setí pro identifikaci infekce;
  3. cytologický výzkum;
  4. Obecný krevní test, moč;
  5. CAL na červa vejce;
  6. Analýza na identifikaci alergenů.

Kromě toho lékař nutně provádí průzkum pochopení pomocí zrcadel. Shromáždit další data, může žena muset projít ultrazvukem a kolposkopií.

Výsledky průzkumu odhalí příčinu položek zárodečných rtů a jmenují řádnou léčbu. Svědění způsobené infekčními onemocněním se zpracuje s antibakteriálními nebo antifungálními léky. Terapie se doporučuje předat nejen ženu, ale i její sexuální partner. Během léčby je třeba se vyhnout sexuálnímu kontaktu.

Pokud ItChies v důsledku alergické reakce na kondomový materiál, lékař vybere pacientovi bezpečné prostředky antikoncepce. Kromě toho odborník poskytne doporučení o tom, jaké osobní hygienické prostředky budou lépe přizpůsobit ženu během léčby. Je třeba poznamenat, že příznivě ovlivňuje tělo s obsahem aloe šťávy.

Rádové a křídlovači léčivých bylin pomohou zbavit se nepříjemných pocitů. Ne všechny rostliny jsou však užitečné pro ženského organismu, takže před použitím by mělo být informováno s gynekologem.

Proti zánětlivému procesu v sexuálním systému, heřmánku, léky Veronica, kopřivy a kalendónu. Tráva příznivě ovlivňuje tělo odděleně i sestavovat. Odmazání není přijato uvnitř: léčba se provádí umíráním.

Pro rychlé obnovení postižených oblastí jsou vhodné prostředky s hydratačním a regeneračním účinkem. Díky svým vlastnostem eliminují drogy zdroj zánětu a snižují svůj negativní dopad, bojujte s svědění a spalování v pochvě. Použití hydratačních prostředků pomůže zabránit rozvoji sexuálních onemocnění.

Ve stravě je žádoucí zavést fermentované mléčné výrobky: Kefír, jogurt, acidofilní.

Prevence

Osobní hygienické ženyTak, že sexuální rty nejsou čištěny po intimní blízkosti člověka, musí být žena především pozorována osobní hygiena. Intimní místo vyžaduje pečlivou péči, protože sexuální onemocnění mohou znamenat vážné následky. Aby se zabránilo svědění a spalování, je nutné důkladně otírat velké a malé pohlavní rty po močení, nosníku.

Měli byste dát preferenci bavlněným prádlem, které neublíží rozkrok. S pravidelnou návštěvou gynekologa se riziko nepříjemných pocitů po sexu sníží na minimum.