Léčba a symptomy genitálních herpes, jaké herpes vypadá na sexy rtech

Herpes o sexuálních rtech je nemoc infekční povahy. Zvláště často se vyskytuje u žen ve věku 20 až 35 let. Symptomatika se projevují okamžitě. Herpes se projevuje po prudkém snížení ochranných vlastností těla. Jak být v takové situaci a jak léčit herpes na sexuálních rtech, podrobně popsané v tomto článku.

Příčiny výskytu

Herpes na sexu rtechK dnešnímu dni, odborníci identifikují několik odrůd herpesvirus, ale pouze dva - HPV-1 a WSG-2 jsou příčinným agentem genitálních herpes a druhý z statistik je mnohem častěji založena (v 80% případů).

Onemocnění je přenášeno v důsledku sexuálního kontaktu (vaginální, anální a perorální). Ve vzácných případech může dojít k infekci a při sdílení osobní hygieny. Stejně jako každý nemoc má herpes své vlastní symptomy a léčbu. Terapie je jmenována výhradně odborníkem.

Ostré snížení imunityDZa účelem infekce infekce musí být přítomny následující faktory:

  1. Poškození kůže nebo sliznice.
  2. Ostré snížení imunity. To může nastat z nějakého důvodu - chemoterapie, supercooling, přijímání některých léků.
  3. Dostupnost několika partnerů v krátkém časovém období nebo zároveň.

Pokud jde o WSG-2, tato specifikace má kolosální procento relapsů. A on je stávkující nejen sexní rty, ale také rozkroková oblast, vagina a někdy i Udat.

V rizikové zóně jsou ženy, které:

  • mají imunodeficience;
  • mají vředy nebo erozi v zóně genitálií;
  • zapojený do prostituce;
  • Praxe časté potrat.

Kromě výše uvedených způsobů infekce, specialisté naznačují, že HPV je přenášen jako rostoucí dráha, která je procesem infekce z těhotné ženy na novorozená dívka.

autoininfekceDalší zajímavým faktem infekce je vlastní účinky, které se vyskytují v důsledku nedodržení základní hygieny. To znamená, že když dívka nemocní herpes na rtech, může přenášet infekci a v oblasti rozkroku. Úplně mladé dívky, které nemají chovat sex života, mohou být nemocné, ale mají jednoduchý herpes virus v jejich těle.

Symptomatics

Příznaky genitálních herpes u žen mají své vlastní rysy. Po první infekci s virem, onemocnění obvykle probíhá asymptomatický a HPV sám je v režimu spánku.

Mělo by být známo, že po prvním zásahu v těle, virus činí osobu s dopravcem.

Mnoho žen má vědět, jaké herpes vypadá na sexy rtech. Chcete-li to provést, můžete citovat následující srovnání s projevem genius herpes u mužů:

Mezi ženamiU mužů
Na velkém sexuNa šourku
U vchodu do pochvyNa bocích a v oblasti třísla
Na čípkuV oblasti Yagoditz
V oblasti YagoditzNedaleko od anální díry
Nedaleko od anální díryV oblasti hlavy penisu

Studentská močení

Známky Infections WSV:

  1. Spalování nebo svědění v oblasti genitálií.
  2. Malá vyrážka ve tvaru bublin. Bubliny po nějakém čase roztržení s tvorbou vředů pokrytých kůrou.
  3. Itching a brnění při močení.
  4. Herpes v tříslech u žen vyvolává zvýšení lymfatických uzlin (jako u mužů).

U mužů se tato nemoc nazývá urogenitální herpes. Je možné distribuovat vyrážky v celém těle (s podmínkou imunodeficience a nedodržením pravidel intimní hygieny).

Vývoj onemocnění

Inkubační období Herpesvarus je od dvou do dvacet dnů. Další informace o patologii žena může na vzniku bublin na sex rty. Bubliny budou silně vyléčit a způsobují podstatné nepohodlí.

Samotný virus herpes je v nervových uzlech míchy, a ne na kůži nebo sliznici, jak se zdá.

Z tohoto důvodu se objeví vyrážky, určité prekurzory bude určitě vzniknout:

  • bolestivé bolesti;
  • hořící;
  • svědění na místě budoucí vyrážky.

Veškerá činnost herpes na genitálních orgánech se vyskytuje v několika fázích:

  1. Varovný. V počáteční fázi onemocnění se následující žena dramaticky zhoršuje celkovou pohodu, dochází ke zvýšení tělesné teploty, dochází k nepohodlí v oblasti genitálií. Výhody a zarudnutí v místech budoucího vyrážka. Proces trvá asi tři dny.
  2. Vzhled kapalných bublin, které se vztahují na různá místa. Fáze trvá asi dva dny.
  3. K dispozici je bublina bublina a tekoucí jeho obsahu, pak rány mohou být pokryty žlutou kůrou. Veškerý tento proces trvá asi 7-10 dní.

Existuje další druh toku onemocnění - abortivní. Všechny příznaky jsou rychle vyvinuty za 2-3 dny, po kterých vyrážka zmizí.

Urogenitální herpes u mužů je méně výrazný a recidivy se často nevyskytují. To je způsobeno tím, že mužské tělo je méně náchylné ke snížení imunity v důsledku fyziologických důvodů, jako je menstruace nebo těhotenství.

Pokud jde o herpes na sexuálních rtech, symptomy jsou zde zřejmé. Malá vyrážka mohou indikovat různé nemoci, takže v každém případě musíte konzultovat se svým lékařem. Možný opakování onemocnění.

Diagnostika

Určete asymptomatický průběh herpes v těle může pouze s pomocí speciálních analýz. Po s odkazem na odborník na pacienta jsou jmenovány laboratorní studie, které pomohou identifikovat typ viru dostupného.

Účastný lékař jistě ví, jak přesně se genitální herpes mohou projevit a může bezpečně převzít svou přítomnost v oblasti vizuální kontroly. S pomocí gynekologického zrcadla lékař provádí inspekci vagina a děložního čípku. Materiál je považován za výzkum (PCR, IFA),

Pro virologickou studii má pacient obsah bublin, který bude umístěn ve zvláštním prostředí. Podle výsledků je možné určit typ herpes (diagnostika PCR).

PcrExistuje další typ studia - to je imunoanzová analýza (ELISA), která odhaluje protilátky proti viru. Zároveň je důležité vědět:

  • Při identifikaci kmene kultivačního média je přesnost od 80% do 100%;
  • Definice antigenů poskytuje 70% - 75% výsledku;
  • PCR je nejcitlivější diagnostická metoda - asi 95%.

Jak zacházet s touto nemocí, řekne výhradně odborník, který analyzuje celkový stát, vnější ukazatele a specificitu reakce těla.

Léčba

Léčba herpes na genitáliích neumožňuje zcela zbavit tohoto onemocnění. Nalezení do těla, Herpes zůstává navždy v něm. Ale s pomocí léčiv, je možné prodloužit dobu remise a zbavit se symptomů herpes v intimní zóně (včetně v oblasti anus, rozkrok),

Co se týče herpes na genitáliích u žen, jejichž fotografie jsou často zveřejněny na internetu, žena by měla věnovat pozornost takové skutečnosti: bílá vyrážka na sexuálních rtech, což se často vyvíjí do malých puchýřů, označuje přítomnost infekce. Tyto bubliny mohou mít samostatný znak nebo skupinu. Žena se často cítí nesnesitelná svědění a bolest z dotýkat se i při nošení prádla.

Léky pro léčbu herpes na sexuální rty

Odborníci předepisují pacienty s Herpes virem Infekce PLANELLENED Léky a masti pro venkovní použití. Nejčastější mezi nimi jsou "acyklovir", "famciclovir" a "penciclovir".

Antivirové léky mohou být použity dvěma metodami:

  1. Krátký kurz po dobu 10 dnů.
  2. Preventivní kurz pro měsíc.

Pokud jde o masti, jsou nejoblíbenější: "Acyklovir", "Oxolin mast", "Zoviraks" a tak dále.

Pro účely potopení a utírání rány se používá roztok "chlorhexidinu" nebo "mirismin".

Používají se také imunomodulátory: Amaxin, interferon a polyoxidonium. Jako podpůrná terapie musí pacienti užívat vitamínové komplexy.

Nejúčinnější je léčba, která začala před projevem vyrážce nebo první den výskytu.

Během těhotenství se nedoporučuje použití antivirových léků. Výjimky jsou těžké formy onemocnění. Imunoglobulin přichází na záchranu, podávaný intravenózně na jmenování lékaře.

Léky obsahující Aciclovir pro léčbu genitálních herpů mají minimální vedlejší účinky a jsou používány i pro léčbu novorozených dívek.

Lidová léčba

Jako další léčba, ženy často používají tradiční medicínu, které pomohou oslabovat charakteristické značky:

  1. Bylinné poplatky - břízy listy, měsíček, bylinná tráva, jetel květiny a pampelišky kořeny. To vše ve stejném podílu je zaplaveno vařící vodou (pro každých 10 g. 350 ml) a vaří asi 5 minut. Výsledný odvod je eviditelný nebo jednoduše namontován před spaním.
  2. Tea Tree Oil - 10 kapek přidaných do 400 ml vroucí vody. Použití pro zbraně.
  3. Série, kterou lze přivádět a vzít dovnitř nebo dělat bummer na genitálii.
  4. Heřmánek: Zpracování genitálií.
  5. Lázně s esenciálními oleji, jako je eukalyptus, geranium, čajový strom a citron.

Komplikace

Mezi pravděpodobnými komplikacemi se rozlišují:

  • Prodlouženým příznakem, který dodává nepříjemnost nejen během sexuálního kontaktu, kdy je skvrna patrný, ale také v každodenním životě, protože bolesti jsou přítomny, výběr a nepříjemný zápach.
  • Vysoké riziko kontaminace partnera.
  • V nepřítomnosti genitální herpes terapie může virus jít na jiné místo, což vede k rozvoji jiných onemocnění k smrti.
  • Když má žena virus papilomu (HPV), riziko vzniku vzniku nádoru rakoviny.
  • Psychologické problémy, deprese.
  • Bez včasného zacházení s 50% u těhotných žen je infekce plodu.

Z tohoto důvodu, že každá žena musí představit, jaké herpes vypadá na intimních místech, aby měl čas reagovat na jeho vzhled a pokračovat do léčby.

Výstup

Pokud se vyskytnou první příznaky genitálních herpů, musí žena okamžitě hledat radu od specialisty. Lékař bude diagnostikován a poté předepsán léčbu. Nezanedbávejte radu specialistů a doufám, že onemocnění sama bude projít. Bez léčby, genitální herpes je plný vážných zdravotních problémů jak pro samotnou ženu a pro její budoucí dítě.