Pravý make-up a kosmetika pro ženy po 50 letech

Volba dekorativní kosmetiky pro věkovou make-up by měla být oslovena s plnou odpovědností, protože to, co je vhodný pro mladou dívku, na zralé ženy bude vypadat nevhodně. Využití nápravných prostředků, stejně jako kompetentní výběr tónové základny, stínů a rtěnek pomůže skrýt nedokonalosti kůže a vypadat mnohem mladší. Moderování a přirozenost - hlavní make-up pravidlo pro ženy po 50 letech.

Stárnutí tváře

Kosmetika pro ženy po 50 letech

Touha vypadat krásně, stylová a mladá - přirozená touha každého představitele krásné podlahy bez ohledu na věk a sociální postavení. Bohužel, v průběhu let, péče o pleť musí strávit stále více času a výsledek ne vždy ospravedlnit očekávání. Kompetně provedený věkový make-up pomůže nejen vizuálně zdůraznit výhody vzhledu, ale také stoupat několik let. Zvažte, jaké vlastnosti by měly být dekorativní a opouštět kosmetiku, stejně jako základní pravidla make-upu po 50 letech.
Stárnutí obličeje kůže

Péče o obličej

Stav kůže je nejsilnější věk ženy. Pro boj proti prohlášení, suchému a hlubokému vráskám je nutné nejen pravidelně navštívit kancelář kosmetologie, ale také péče o sebe doma. Správně vybrané denní a noční krémy, séra a masky pomohou výrazně zlepšit stav vyblednutí epidermis a zpozdit proces vzdělávání nových vrásek po dlouhou dobu. Je třeba mít na paměti, že ochrana proti stárnutí musí obsahovat alespoň jeden z uvedených komponent:

  • kyselina hyaluronová;
  • Mlékárna a glykololická analytika;
  • Coenzym Q10;
  • kolagen;
  • Vitamíny A, C, E;
  • Antioxidanty;
  • lanolin;
  • adenosin.

Vyberte vhodné prostředky z celé rozmanitosti uvedené v obchodech pomůže konzultaci s kosmetička. Pro největší účinek se doporučuje použít opuštění kosmetiky patřící do jedné produktové řady.
Graf stárnutí tváře

Požadavky na dekorativní kosmetiku

Veškerá dekorativní kosmetika pro ty, kteří jsou v padesáti, by měly mít výrazný hydratační účinek zbývající po dlouhou dobu. Aplikujte prostředky, které sušily pokožku nebo způsobit podráždění je přísně zakázáno, protože nejen zdůrazňují věkové nedokonalosti, ale také nevratně urychlují proces stárnutí epidermis buněk.

Make-up pro ženy po 50 letech by měl být nejatrodnější a nejzurší. Stylisté a kosmetologové doporučují opustit použití perly a brilantní, stejně jako příliš světlé odstíny stínů a rtěnky. Se zvláštní odpovědností byste měli přistupovat k možnosti pro make-up. Tonální krém a konzola musí mít dostatečně lehkou sametovou strukturu pro jednotnou aplikaci, ale zároveň účinně masky pigmentová místa, rozšířené kapiláry a nesrovnalosti kůže. Aby nedošlo k chybě s výběrem barevných a nápravných prostředků, je třeba se řídit doporučeními make-up umělců:

  • Fialové odstíny pomáhají neutralizovat žloutnutí a zem kůže;
  • Zelená zarudnutí (podráždění, alergické skvrny, prodloužené cévy);
  • Peach Creder převršuje tmavé pytle pod očima a pigmentací na kůži.

Dámy zralých let by neměly být zneužívány růžovými, žlutými a hnědými odstíny tónového základu, protože v imperativním aplikaci zdůrazňují věk a vizuálně posílit stávající vady. Na rozdíl od stínů a prášků jsou tonální krémy a korektory vždy aplikovány pohyby od vrcholu dolů, tak, aby nezvýšily znatelné na zralé kůži chlupů.
Tonální krém pro ženy po 50 letech
Neubližujte na dekorativní kosmetiku, tím více užitečnějších exspira. Důvěra jako použité prostředky - klíč k dokonalému ženské make-upu.

Postup pro použití make-upu

Chcete-li použít dekorativní kosmetiku, měli byste začít v denním osvětlení a teprve po očištění a zvlhčování kůže. Hlavní fáze make-upu zahrnují krok za krokem použitím následujících nástrojů:

  1. Přiložnění a nápravné prostředky. Měly by být přesně aplikovány na problémové oblasti s tenkým kartáčem a distribuovat pokožku na kůži.
  2. Korektor. Povlaková zóna tónu by měla zachytit nejen centrální část obličeje, ale také se šíří do krku, plocha kolem uší, horní části výstřihu. Pečlivé řezání hranic krému - základní pravidlo úspěšného make-upu.
  3. Prášek. Stojí za to preference snadného drobivého prášku, se kterým můžete vyřezávat obličej, dosažení ohromujícího zvedání. Chcete-li vizuálně utáhnout flabby pokožku, doporučuje se rozsvítit můstek, čelní centrum, bradu a dolní víčka. S pomocí prášku na tónu je nutné dát lehké akcenty pod tvářími a na bočních plochách tváře.
  4. Obrys pro obočí. Kosmetologové doporučují používat speciální stíny nebo prášek, ale ne tužku. Pomocí tenkého štětce byste měli vytočit malé množství prostředků, které odpovídají přirozené barvě obočí, a jemně zdůrazňují jejich přirozený tvar, aniž by opustil obrysy a barvení viditelných mezer mezi chlupy.
  5. Oční linky. S pomocí tmavě šedého, černého nebo hnědého okruhu je nutné strávit tenkou šipku podél řady růstu řasy, zatímco malování Intersun. Špička šipky by se měla podívat nahoru a bokem. Ze oční linky nižšího století je lepší opustit úplně nebo omezit se na uspořádání malých akcentů z vnějších rohů oka.
  6. Oční stíny. Správný denní a slavnostní make-up pro ženu po 50 letech není možné bez použití matných stínů neutrálních barev: béžová, broskev, káva nebo šedá. Vnitřní roh a centrální část horního víčka musí být lehce dýchat a vnější obrys - ztmavne, řezání stínů ve směru chrámů.
  7. Řasenka. Malování řasy jsou s výhodou v jedné vrstvě, což dává přednostně hnědé nebo grafitové odstíny.
  8. Ruměnec. Pro věkové make-up, make-up umělci doporučují používat rosyan-béžovou rudou nebo lehkou broskví barvu. Na obličeji kulatého a trojúhelníkového tvaru se doporučují být aplikovány pod lícními kostmi a na bočních plochách čela. Chcete-li zamaskovat těžkou spodní část obličeje nebo klesající po stranách kůže, oblast použití rumyan by měla být posunuta do centrální části tváří a jejich nižších hranic.
  9. Rty a lipstone. Použití tužky je nutně, protože s věkem je ohraničení rtů rozmazané a fuzzy. Rtěnka a obrys musí zcela shodovat s barvou a mají maximální světelnou texturu.

Ve snaze o krásu a mládež není nutné zapojit se do dekorativní kosmetiky, protože s neomezeným použitím můžete získat opačný efekt. Je třeba si pamatovat, že pouze lehké a přírodní make-up v dospělosti je známkou dobrého vkusu.