Cvičení pro rozšíření mládeže

Pro dosažení správného efektu byste měli nejen sen, musíte jednat. A pro to musíte udělat hodně úsilí. Speciální cvičení pomůže rozšířit mládež, posílit duševní zdraví a vždy zůstat v tónu.

Kdy začít aktivní práci na sebe?

V mládeži nejsou žádné významné změny na obličeji a těle, ale po 25 letech kolagen začne ztrácet své vlastnosti, které negativně odráží v podmínce kůže. Při pohledu do zrcadla zkontrolujte, zda máte známky stárnutí.

Proč jsme starší? Dermatologové identifikovali pět důvodů stárnutí:

  1. Potřeba vlhkosti. Kožní buňky potřebují denní vlhkost. Pokud to není provedeno, pak se stárnutí urychluje.
  2. Ultrafialová ochrana. Opalovací krém vás musí chránit nejen v letním teplu, ale v chladné sezóně.
  3. Večerní čisticí pokožka. Bez takového postupu póry rychle ucpávají kůži a dokonce i mladá tvář nevypadá čerstvé.
  4. Neustálá změna kosmetiky. Aby nedošlo k vystavení pokožce pokaždé stres, stojí za to vybírat nejužitečnější kosmetiku a používat ji.
  5. Nadměrné množství kosmetiky. Použijte tyto prostředky, které jsou vhodné pro věkové parametry nebo typ pleti. Pokud není třeba použít make-up, pak je lepší dát člověku relaxovat.

I když je nemožné vyhnout stárnutí lidského těla, můžete ho na chvíli ještě pozastavit. Na internetu Existuje mnoho způsobů, jak slibovat, že vaše tvář krásná, a tělo je sexy doslova za pár dní. Jít na zem! Pro dosažení významného efektu potřebujete nejen úsilí, ale také čas. Zvažte metody nejúčinnější v této situaci.

Rozšíření mládeže

Radikální metoda je plastová. Nicméně, ne každý je připraven jít pod chirurgovým nožem, riskovat zdraví pro krásu, a samozřejmě potřebuje velké úspory. Proto, když projdeme toto téma, promluvme si o reálnějších způsobech, jak dosáhnout požadovaného výsledku.

Podmínka vnitřních orgánů se odráží na lidské kůži, takže je to nejprve nutné postarat se o své zdraví. Projděte zkoušky, předejte testy. Pokud je vše v pořádku, pak zkontrolujte své návyky a výživu.

Kouření, alkohol, nesprávné nerovné jídlo se negativně odráží na těle. Podle statistik jsou lidé v životě, které jsou alkoholické a tabákové výrobky, rostou mnohem rychleji. Odmítnout špatné návyky!.

Lidové metody pro tvář krásy

"Postarej se o krásu Smalod" - tak mluví lidi. Naši babičci neměli drahé krémy, křoviny nebo více kosmetiky, ale měli vlastní tajemství krásy:

  • Mírný. Pro ženy by měl normální spánek trvat 8 hodin, pro muže - 6.
  • Méně nervy, více vitamíny.
  • Fyzická aktivita.
  • Normální intimní vztahy. Lidé, kteří se dříve zastavili sex, zemřel rychleji.
  • Použití domácích lotionů. Petržel, okurka, máta, brambory, mléko, různé bylinky pomáhají učinit velkolepou omlazování obličeje a krku.

Urychlit zlepšení stavu kůže, jít do salonu. Pro lepší postup můžete použít celý komplexní postup.

Mezi Salon Services je populární:

  • mesoterapie;
  • fotorejkovat;
  • ultrazvuk nebo chemický peeling;
  • Zvedání závitu;
  • Korekce drobných vrásek píchnutí;
  • Injekce problémových oblastí.

Populární je samomasáž. Jeho výhodou je, že to můžete udělat ve vhodném čase bez investic. Kromě toho stojí za to dělat tělo cvičení. Ranní nabíjení a večerní běh vám dá veselost a krásu vaší postavy.

Co dělá gymnastika pro obličej

  • Táhne svalnatý obrys obličeje.
  • Odstraňuje únavu a osvěžuje.
  • Okolo očí snižuje malé vrásky.
  • Dává pokožku přirozeného červenat.

Komplex cvičení proti vráskám:

Místo vrásekCvičení
Krk a druhá bradaPro posílení krčních svalů a odstranit druhou bradu, musíte navlhčit froté ručník ve studené vodě a otřít tužku na zuby a psát ve vzduchu, aby se tleskla ven dlaně na bradě.
Zóna kolem očíSnadné zatlačení prstů na oči, demonstrovat emoce, dělat obrat s očima.
Region LipPoslat dopis "o" první sotva ajar a pak široce otevřená ústa. Pevně ​​mačkání rtů, natáhnout prsty úsměv.

Postupy těla

Velmi nekomplikovaná cvičení, můžete dosáhnout dobrého výsledku. Aby nedošlo ke ztrátě pružnosti, napnutého a krásného tvaru, musíte se vypořádat s každodenním tréninkem.

Ale především si musíte pamatovat na hygienu. Je důležité nepoužívat mýdlo, které přeplyuje pokožku a mlékem nebo gelem, navštívit saunu (takže póry jsou otevřeny a vyčištěny). V lázni přidejte mořskou sůl nebo esenciální oleje do vody. Poté, Soda kůže se speciálním krémem s antioxidanty.

Užitečné poradenství

  1. Snažte se náhodně přijímat a neuskutečňujte prudkou váhu. Z toho se kůže stává klesající a vrásčitou a opravit je to docela obtížné. V obtížných případech se uchýlí k chirurgickým operacím.
  2. Vytvořit krásné tělo, které stojí za to dělat masáž. Navštivte salóny nebo se zapojte do samo-masáže problémových oblastí. Zlepšení omlazující tibetské masáže: Je to tak jemné, že i těhotná. Také tibetská hormonální gymnastika z mnichů je velmi užitečná (čelo a masáž čelní masáž, masáž uší, chrámy, nosní dutiny, palming, rubbing ruce, zastavení, břišní masáž).
  3. Trvalá gymnastika a cvičení.
  4. Vezměte vitamín C: Stimuluje výrobu kolagenu. Jíst produkty kyseliny askorbové.
  5. Opatrně a pečlivě řezejte všechny postupy s pokožkou.

Jóga - jeden způsob, jak překonat stáří

Systém jógy je navržen takovým způsobem, který vám umožní vyčistit tělo, tonizaci, dobře a co je nejdůležitější, omladit. Pravidelně studuje cvičení, vaše tělo bude dotaženo.

Takže, pamatujte a naplňte se sami, co pomáhá udržet tvar krásné a kůže je mladá a elastická:

  • Péče o tvář a ruku.
  • Správná výživa.
  • Fyzická aktivita.

Provádění všech postupů, po chvíli budete cítit oživení vašeho těla, viz omlazující účinek a zachránit si vlastní krásu a mládež.