Je možné vytvořit tetování obočí během menstruace

Některé složky salonu jsou zakázány během měsíčního krvácení. Je možné vytvořit tetování obočí během menstruace, tento článek vypráví, spoléhat se na názory zdravotnických pracovníků a mistrů tetování.

Typ trvalého make-upu

Pigment je zaveden do kůže s různými technologiemi:

  1. Metoda vlasů. Vzhledem k výkresu každých chlupů nemůže ani anestezie odstranit veškerou bolest.
  2. Pytlovina. Zavedení pigmentu je minimální (až 4 mm), tolik žen je snazší nést přesně vytvoření tenkých tahů.
  3. Rastune Paint. Používá se výhradně pro korekci obočí s vytvořením rustikálního pozadí.

Během menstruace jsou povoleny dvě poslední techniky, ale kresba chlupů je nežádoucí.

Příčiny pro odmítnutí řízení

Ženy, které někdy prošly takovým postupem, nemusí vysvětlit, proč během menstruace nelze vytvořit tetování. Nováčci v této věci musí seznámit se všemi možnými komplikacemi a důsledky.

Bolest

Na začátku menstruačního cyklu, tělo produkuje speciální látky. Vynutí děloha, aby se dostatečně zmenšil, aby přinesli nařízené endometrium rychlejší. Prostaglandiny jsou však přepsány nociceptory, což zvyšuje citlivost kůže.

Bolest je nejsilnější, když je vystavena rtům a místech v blízkosti je, protože existuje největší počet receptorů. Tolerantní pocity při práci na obočí, ale tam byly situace, kdy klienti ztratili vědomí během mikrobladingu na pozadí menstruace. A anestezie (gely a t. D.) Může být neefektivní v důsledku změn v hormonálním pozadí během menstruačního výboje.

Riziko krvácení

Práce se vyskytuje s poškozením microsudů. S dobrým srážením krve, žena je rychleji obnovena po zavedení pigmentu do kůže. Když menstruační sekrece se práce hemostázového systému zhorší. A to negativně ovlivňuje:

  • Na tempu hojení kůže;
  • o kvalitě práce specialisty.

Výsledkem je, že podráždění kůže, kůry a neatraktivních dentů po jejich depozici. Stejně jako pán na pozadí hojné krve v místech dopadu bude obtížnější nakreslit přesnou smyčku.

Pravděpodobnost zánětu

Kožní vyrážka - důsledek ucpání a zánětu pórů. Progesteron převažuje před menstruací. Tento hormon způsobuje zvýšenou produkci nejen subkutánní tuk, ale také sekreční tekutina. Kožní problémy v pracovním prostoru jsou přímé kontraindikace pro tetování před menstruací a v jakémkoli jiném denním cyklu.

Zánět může nastat později několik dní po postupu. A problém spočívá v chybách Mistra, kteří jsou plni s infekcí. Dokonce i čisté nástroje a dodržování technologií chrání před následným pronikáním bakterií přes zranění v epidermis. Důvod je skrytý při snižování objemu imunitních buněk, které nestačí k zajištění ochrany.

Kvalita tetování a alergie

Vyplnit přesný a krásný make-up nemusí fungovat. To platí i pro běžné tetování. Na začátku cyklu, nedostatek pohlavních hormonů přímo ovlivňuje, jak bude tělo vnímat barvu. Je možné několik možností:

  • příliš nudná barva;
  • Velmi světlý stín;
  • nerovnoměrné tetování;
  • Silná alergie.

Totéž platí pro změnu barevných účesů. Podle Stanovisko kadeřníků barvy během menstruace Nebuďte v důsledku rizika uvedených nedostatků.

Pravděpodobnost vad

Dalším důvodem, proč nebude porazit během měsíčního tetování nebo opustit tetování - to je vyvýšený otok během kritických dnů. Velké množství tekutiny se hromadí v oblasti obličeje, a to nejen v končetinách. Proto je snížena kvalita make-upu a problém se může objevit v následujícím textu:

  • Asymetrie šipky, obočí, obrysy rtů;
  • nepřirozená povaha tetování
  • nečekaný stín;
  • nerovnoměrné linie;
  • Skvrnité barvení.

Chcete-li eliminovat vady, budete potřebovat znovu postup. Ale někdy chyby barvy již nejsou opraveny.

Jaký den cyklu můžete udělat tetování

Na různých stránkách najdete recenze a komentáře, ve kterých se doporučují odborníci a jednoduché uživatele odložit aplikaci trvalého uprostřed cyklu.

Nejvíce nevhodné období je 2-3 dny před krvácením a měsíční.

Pokud provedete tetování vpravo, pak je poškození rychlejší, riziko zánětu a závad se sníží. Ale dívky potřebují:

  • Odmítnout aplikovat kosmetiku v této zóně;
  • Systematicky plýtvání sučně čistým ubrouskem;
  • Nenechávejte kůru;
  • Navštěvujte solárium.

Každý odborník odpoví na stejnou otázku, zda je možné během menstruace porazit tetování nebo použít trvalý make-up. Tento postup není zakázán, ale stojí za to vážit všechno a proti. Mnoho mistrů nedoporučuje tetování během menstruace. Neexistují žádné přímé zdraví pro zdraví, ale stav těla a hormonálního pozadí vysvětluje potřebu odmítnout tyto postupy. Existuje riziko negativních důsledků, i když dodržujete všechna doporučení průvodce během rehabilitačního období.