Obličej masáž asahi

Asahuah masáž (Zogan) doslova znamená - vytváření obličeje. Poprvé začalo být aplikován slavný japonský beauty-specialista Yukuko Tanaka. Chtěla najít způsob, jak omladit pokožku obličeje bez použití kosmetiky a chemie, a proto založená na starobylých japonských masážních technikách, otevřela své vlastní tajemství mládeže. ASAHUAH Masáže omlazuje pokožku, upravuje sírovou tvář a eliminuje změny související s věkem. Jedná se o vhodné činidlo pro ženy a muže jakéhokoli věku.

Obličej masáž asahi

Když můžete udělat?

Indikace:

  • stárnutí;
  • Snížená pružnost kůže a pružnost;
  • četné vrásky;
  • otoky žen;
  • bolestivé barvy pleti;
  • dvojitá brada.

Jaký účinek by měl být: klady a nevýhody

Hlavním cílem masáže je intenzivní dopad na hluboké vrstvy kůže. Nedemocnit lymfatické testy v řádném provedení poskytují následující výsledek:

  • Lymfatický odtok zlepšuje;
  • sníží jejich otok;
  • Tmavé skvrny a tašky pod očima zmizí;
  • Napodobené vrásky budou vyhlazeny;
  • Pleti tváře utáhne.

Obličej masáž asahi

Obličej masáž asahi
Lymfatická odvodnění má a nevýhody. Nejprve se týká pohybu proti masážním liniím, ve kterém dochází k silnému posunutí tkání obličeje. Aby nedošlo k poškození kůže, je vhodné provádět plíce, posuvné tahy.

Masáž nemá dostatečný dopad na svaly obličeje, a proto nevyřeší další problémy, kterým čelí lidé v dospělosti. Jedním z takového problému je zvýšený tón svalů horní části osoby, díky kterému se objevují mezi těžkými vráskami a husí tlapkami. Během masáže, Asahi nemá relaxovat svaly, proto se doporučuje použít jiné techniky.

Kontraindikace

Asahi masáž je zdravotnickým činidlem, které ovlivňuje oba povrchové tkaniny a hluboké, takže má řadu kontraindikací:

  • kožní onemocnění, zejména zánět;
  • Studený;
  • porušení lymfatického systému;
  • zhoubný nádor;
  • měsíční;
  • Slabost v těle, špatná pohoda.
Obličej masáž asahi
Když Cooperose, je nemožné provádět techniky, ve kterém tlak na kůži v oblasti tváře a v těchto zónách, kde jsou umístěny prodloužené cévy.

Také s opatrností praktikující ASAS následuje v Autoimunitní onemocnění.

Technika

ASAHA Masážní technika se neskládá ze složitých cvičení, takže je snadné vystupovat samostatně doma.

Nejdříve musíte vyčistit pokožku obličeje, proplachovací make-up s čistou vodou. Z kosmetiky by měly být upřednostňovány přírodními oleji a mlékem. Cvičení musí sedět nebo stát, udržet zpět přímo.

Obličej masáž asahi
Pohyby se provádějí s tlakem, ale bolestivé pocity během relace by neměly nastat. V místech lokalizace lymfatických uzlin se používají hladina světla, ale je vhodné se je vůbec dotýkat.

Obličej masáž asahi

Masáže jsou vyrobeny podložkami prstů obou rukou, malý prst není používán, velký - zřídka, častěji pro upevnění brady.

Aby se masáž prospěch, je důležité dokončit všechna cvičení konečným pohybem podél obrysů obličeje a na krku, z lymfatických uzlin, lokalizovaných v oblasti uší, k klíčnímu prostoru. Díky tomu je lymfa vyčistěna a celkový stav těla se zlepšuje.

Prováděcí technika je uvedena v tabulce:

Obličej masáž asahi

Všechna cvičení se provádějí nejméně třikrát. Úplné pokyny jsou obsaženy ve videu.

Obličej masáž asahi
Po absolvování masáže musí Asahi klidně klidně sedět, po kterém se doporučuje umýt obličej teplou čistou vodou a aplikujte kosmetiku na kůži.

Obličej masáž asahi

Objednat cenu

Cena Asahi masáže závisí na úrovni profesionality kosmetologa, která ji bude vykonávat, stát kůži klienta a regionu. Takže v moskevských kosmetických salonech bude postup stát 1200-9000 rublů. V Krasnodar nebo Novosibirsk - od 300 rublů. U masážních terapeutů hostujících doma, ceny začínají od 500 rublů.

Jak často musíte udělat

Dosažení pozitivních výsledků je možné s každodenním prováděním lymfatické drenážní masáže Asahi. Postup v průměru trvá 10 minut. Doba trvání kurzu se stanoví individuálně - může pokračovat v jednom nebo dvou týdnech v závislosti na stavu kůže.

Recenze

Alina, 50 let "Prošel jsem dvoutýdenní kurz Asahiho. Použitý kokosový olej jako kosmetika. Opravdu se mi líbilo výsledek: známky otoků, nazolávných záhybů, vrásky byly vyhlazeny. Samozřejmě, jedna masáž mládeže se nevrátí, ale rozhodně jsem se začal vypadat lépe. "

Tatiana, 42 let : "Asahi masáže jsem to udělal sám. Po první sezení, obličej po všech ozvěných, musela si přestat. Ukázalo se, že to bylo nutné dělat cvičení v dopoledních hodinách, a ne večer, není to pro nic, co tato technika je odlišná nazvaná "ranní slunce". Když se otok spal, vrátil jsem se znovu na postup, ale tentokrát jsem následoval všechna pravidla. Po několika zasedání bylo znatelně zlepšeno stav kůže, i můj kosmetička to zaznamenal. "

Marina, 35 let : "Asahi masáže je krásná ve všem, od dopadu, že má na kůži obličeje, příjemný pocit světla, ke kterému dochází během a po postupu. Poté jsem si všiml výsledku po prvním týdnu: Volné tváře, druhá brada zmizela. Válcoval déle s kruhy pod očima. Doporučuji, abyste používali pěnu během relace, abyste současně projeli masáž obličeje a čistící pleti