Výběr peignoir pro nevěstu, módní trendy

Moderní svatební móda nabízí široký výběr příslušenství nevěsty. Obraz novomanželů je vždy promyšlen na nejmenší detail, od stylu šatů a dekorací ve vlasech na boty a náhradní obuv pro chůzi v chladném počasí. Ale jsou zde podrobnosti o záchodě, které jsou skryty před očima druhých. Kromě problematického hledání vhodných šatů musíte vybrat pohodlné a krásné svatební prádlo. Tento článek je věnován vlastnostem volby peignuar pro nevěstu.

Wedding Peignoir a jeho jmenování

Peignoir pro nevěstu je svatební župan, budoucí oblečení, krása je schopna soutěžit s svatební šaty. Slovo "peignoir" pochází z francouzského peignoir, to je druh intimního domácího oblečení.

V kontextu moderního Svatebářského průmyslu fotografování střílet v procesu rána nevěsty. Stylista, zpravidla přichází brzy ráno, příprava svatební obrazu trvá 3-4 hodiny. Přibližně hodinu před koncem práce mistra přes účes a make-up přišel fotograf. Aby nedošlo k tomu, abyste zůstali ve fotografiích v nataženém tričku nebo starých domácích šatech, dal na speciálně koupil župan nebo peignoir. V zájmu velkolepé střelby, stále častěji nevěsta preferuje, že nebude shromážděna doma v nudných interiérech, ale v grimybém fotografickém studiu nebo v hotelovém pokoji. V těchto případech neudělejte bez svatby Peignuara. Před fotografováním v šatech, fotograf bude určitě vytvořit sérii obrázků ve spodním prádle a županu.

Tento budoucí oblečení bude v ruce a po slavnostních akcích, kdy mladý opustí hlučnou zábavu pro soukromí. Krajkové koupání bude hodnou změnou nádherných šatů, což dává mladou ženu obdivu pro svého manžela.

Penuyar Storyae pro nevěstu

Podmíněně přidělit několik typů.

  1. Peignoir pro spánek. Tyto modely jsou vybaveny řezem, tenkými popruhy a délkou mírně nad koleno.
  2. "Baby Dol". Krátká košile z nejlepšího materiálu, rozložené knihy, ujistěte se, že prsa krásně tvořící.
  3. Ve stylu kimono. Svatební šaty pro nevěsty, připomínající Kimono, se vyznačují volnými řezanými a širokými rukávy.
  4. Peignoir ve viktoriánském stylu. Jedná se o elegantní prodloužené modely, z nichž epocha královny Victoria. Se podobají domácí verzi večerní šaty. Často jsou zde možnosti "v podlaze", můžete najít svatební peignoir s smyčkou.
  5. Kompozitní. Dokončeno přímo společností Peignoir na tenkých popruhech a županu. Mohou být noseny společně a samostatně.

Výběr peignoir pro nevěstu, módní trendy

Tradičně, Pendyar šije od Shyoche. V obchodech můžete často najít alternativu k polyesteru. Za cenu svého takového modelu značně vyhrává, ale má obrovskou nevýhodu. S dluhem nošení je tkanina elektrifikovaná a lepenka na tělo. Během spánku přinese takový materiál nepohodlí, protože kůže nebude schopna dýchat. Proto se doporučuje preferovat vysoce kvalitní přírodní materiály.

Při šití se často používají vary a peignoirs:

  • atlas;
  • šifón;
  • drinking;
  • Color-gorzhet.

Ne vždy model sestává z homogenní tkáně, často se používá kombinace s krajkou:

  • bavlna;
  • nylon;
  • Batista;
  • Viskózy.

Možné prvky z:

  • velur;
  • markýz;
  • Rozměry pleteniny.

Svatební roucho pro krajkovou nevěstu může být šitý z polyesteru.

Hlavní vlastnosti, které musí mít tkaninu pro Peignoara, jsou hygroskopicity, hygienické a pohodlí.

Trendy 2019

Pro navigaci v trendu roku 2019 při výběru krajky pobřeží nebo košile, můžete se podívat na obecné trendy ve spodním prádle. Na nejnovější módní přehlídky se často objevují modely v retro stylu.

Také v trendu vrátí spodní prádlo s květinovým tiskem.

Jeden z oblíbených směrů budoucí sezóny je styl "Bandanda" a "Angelica". Vyznačují se širokým výstřihem, otevíracími rameny a vrcholy hrudníku. V materiálech Výhodné atlas bez přebytků.

Na vrcholu barevných řešení popularity v béžových barvách, světle růžová a mléčná barva. Černá barva - nejoblíbenější ze všech ročních období, nikdy nechodí z módy, ale je méně pravděpodobný v poptávce nevěsty.

Výběr peignoir pro nevěstu, módní trendy

Vlastnosti volby

Volba stylu a barvy svatby peignoir je kvůli individuálním myšlenkám nevěsty o jejich obrazu. Pokud se předpokládá ranní střelba s fotografem, ne každý preferuje příliš transparentní a Frank model.

  • Pokud je nevěsta silnější, můžete zastavit výběr na elegantní tekoucí možnosti ze Silka. Delikátní obraz úspěšně zdůrazňuje ložní prádlo z pastelových barev. Hedvábí bílý roucho pro nevěstu - klasika. Chiffon verze také stojí za pozornost.

Výběr peignoir pro nevěstu, módní trendy

  • Svatba často kupují šaty světelných odstínů, například barvy šampaňského, slonoviny. V těchto případech by měl ranní župan vyzvednout ve stejném stylu.

Výběr peignoir pro nevěstu, módní trendy

  • Existují výjimky, a někdy můžete vidět extravagantní obrazy novomanželů. Neobvyklá barevná řešení nebo způsobující šaty stíny naznačují výběr vhodných spodních prádla v černých nebo barevných verzích.

Výběr peignoir pro nevěstu, módní trendy

Canding Otázka výběru budoucích šatů, musíte přemýšlet o vhodných punčochách. Hlavní možnosti:

  • Světlo nebo černé;
  • v malé nebo velké mřížce;
  • Klasický Kapron.

Všechno by se mělo harmonizovat. Často dívky získají svatební pás pro punčochy. Díky střetům na gumičkách se nemůžete starat o punčochy, mírně na nejvíce inopportune. Také, tento detail spodního prádla přidává celou množinu. Barva pásu musí odpovídat spodní prádlo a harmonizovat s peignoirem.

Na speciálních fórech můžete často vidět zpětnou vazbu o nákupu spodního prádla, kde jsou diskutovány svatební šaty pro nevěstu. Je zřejmé, že tento detail šatníku je populární, i když dříve tyto oděvy nevstoupilo do kategorie známých.

Například:

  • "... Otázkou není, že se stydím, že jsem se šířil sám, chci jen překvapit svého muže, protože jsem nikdy nešel do takového ...".

Nebo takové komentáře od Nevesta.Info:

  • "Budu v krátkém hedvábném županu modři ..."
  • "Na jedné straně musíte být v něčem jemném a hedvábí, ale není to moje. Miluji své pyžamy a pantofle ve formě psů. Mám dilema ... "
  • "... Chci být královským elegantním - korzetem + peignoir ..."
  • "Nezapomeňte si pronajmout místnost, abych mohl malovat v krásném prádle a krajkové mysu ..."

Jak nakupovat svatební peignoire?

Krásné peignoirs pro nevěstu v široké rozmanitosti jsou prezentovány ve svatebních salonech a spodních obchodech. Jako pravidlo, bílé nebo černé peignoirs jsou vždy přítomny v sortimentu, krajky šplouchá, která se mohou přiblížit svatební den. Barevné možnosti najít obtížnější, ale nejvíce složitější modely lze zakoupit v internetovém obchodě, které jsou nyní hodně. Například, následující jsou krásné peignoary pro nevěstu z populárních internetových obchodů, které pomohou trochu navigovat v cenovém spektru tohoto oblečení.

Internetový obchodPopis modelucena
https: // ru.Aliexpress.ComVelkolepý dlouhý peignoir bílou barvu z nejlepšího transparentního materiálu2416 R.
Nádherná krajka peignoir pro nevěstu v odkazu bílé verze951-1031 R. R.
https: // whotberries.RuBílý peignoir pro nevěstný odkaz10230 R.
Sněhový bílý peignoir z přírodního Silka Link? CIGHTURL = GP19285 R. R.
http: // vishco.RuDlouhý bílý peignoir odkaz3557 R.

Wedding Peignoir pro nevěstu je potřeba pro krásné ranní obrázky - zdobí dívku ve večerních hodinách, uveďte poznámku romantiky první manželské noci a vytvoří zvláštní pocit ženskosti v takovém významném dni.