Dámské losphery: doporučení stylistů

Loapy jsou různé boty. Přeloženo toto slovo znamená "Slacker". Příběh jejich vzhledu ve světě bot začal ve 30. letech minulého století v Norsku. Místní ShoeMakers kombinoval tradiční indické boty s norským. Existuje další teorie, podle kterého lofer v Anglii byl vynalezen jako domácí boty. Od té doby tyto modely pevně zajistily jejich výklenek a staly se populární mezi muži a ženami.

Co je lofer

Rozlišovací rysy těchto bot jsou:

  1. Nedostatek soelarů.
  2. Přítomnost samostatného podešve.
  3. Přítomnost malé paty.
  4. Nízká výška, horní okraje vždy v oblasti kotníku.
  5. Kožený pásek.
  6. Dekorativní prvky (střapci, pruhy).

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

Často jsou lofer omylem zaměňovány s mokasíny a skluzavkami. Jejich rozdíly jsou následující:

  1. Na rozdíl od mokasinu nemají další dekorace. Výjimka je jen kartáče, kovová uzda nebo kožené pruhy.
  2. První vždy má patu, druhý druh se vyznačuje jeho úplnou nepřítomností.
  3. Samostatně, šitá nebo nakloněná podešev je charakteristická pouze pro Lhorious.

Pantofle se vyznačují jednoduchým designem, bez popruhu a podešve. Obvykle je to monotónní horní tahání do malého jazyka.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

Dámské Losphery

Po vzhledu této boty bylo považováno za výlučně, ale v 60. letech se stal populárním a slabým sexem kvůli jeho pohodlí. Rozlišit dva typy:

  • Stoklady s charakteristickými střapce.
  • Penny Lofer s můstkem.

Ženské modely různých barev jsou prezentovány na prodeji od klasické černé a hnědé až leopardí a barevných možností. V každém případě, tato boty z pravé kůže. Existují lakované laky a semiš. Exotické typy materiálů, jako je leopard nebo plazová kůže.

Kromě barvy a typu kůže mohou modely žen obsahovat patu a podešev.

  1. Lofer na tlustých chodidlech. Na první pohled vypadá hrubý, ale v kombinaci s lehkým oblečením, vytvořte dokončený obrázek. Takové boty Stylisté doporučují nosit štíhlé dívky. Dobře kombinovaný s šifónovými šaty, vaky džíny, šortky.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Lošté na podpatcích jsou populární mezi ženami. Vypadají stylové a elegantní. Výška paty může být vysoká, střední nebo nízká. Jeho celá řada může být ze stálého těžkého a trojúhelníkového k tenkému čepu. Takové boty pomáhají vizuálně vytáhnout obraz, prodloužit nohy a fit na různé oblečení. A také takové modely jdou dívky jakéhokoliv komplexu.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Možnost na klínu vypadá zajímavě. Výška platformy může být odlišná, ale doporučuje se poskytnout výhodnější pro více omezených možností, protože nadměrně vysoký klín může vypadat ošklivé a vytvářejí významné nepříjemnosti při chůzi. Držáky tenkého kotníku by se měli vyhnout takovým modelům, jak vizuální noha ztratí proporcionální zobrazení. Obecně platí, že tato boty vyhovují téměř všem věcem.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Na podešvi traktoru, který je charakterizován stiborem. Mohou být nošeny s mini sukněmi, šatnými šaty, šortkami a kalhotami. Nedoporučuje se pro kompletní ženy.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

Lospér se osvědčila jako volba univerzální boty. Jsou vhodné jít do práce a na dlouhou procházku. Na oficiálních akcích vypadají podle potřeby.

Doporučení stylistů

Kromě výše popsaných rad rady nabízejí módní návrháři a stylisté následující kombinace s tímto typem bot:

  1. Vždy zůstat na módní vlně styl příležitostné je dobře doplněno lofhe. Čerstvý obrázek vytvoří krátké nebo roll džíny. Vrchol může být ve stylu pánské košile nebo krátkého vrcholu. Stylová malá bunda bude vynikající volbou.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Leopard boty nádherně doplňují stručné černé šaty. Dokončete obrázek lze zavřít. To může být také romantické krátké šaty klidné barvy.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Lospér od semišů vypadají skvěle s širokými kalhotami a džíny. Můžete nosit halenku připomínající košili. Příslušenství bude vyhovovat objemové tašce bez složitých dekorů.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Tyto boty jsou přípustné nosit jak na naboso, as punčocháče, ponožky nebo heterem.
  2. Možnosti lakování vypadají elegantní. Kombinovat je se stejným lakovým příslušenstvím by nemělo být. Stojí za to dostat se do tónu tašky. Lesklé listy by se měly stát vrcholem obrazu, středem kompozice. Punčochové kalhoty musí být vybrány striktně matné a bez dekorativních prvků. Je třeba mít na paměti, že lakové boty vypadá příliš vhodný s lehkým letním oblečením, vážícím obrazem. Dokonale doplní demi-sezónu skříně.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Bílé papíry jsou určeny pro letní sezónu. Historicky to bylo boty britských námořníků a byl populární mezi jachty. Proto bude perfektní kombinace v mořském stylu. Oříznuté šortky, sukně, bílé modré pásy na tričkách a vrcholcích. To vytvoří nový stylový vzhled.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Mořské motivy jsou stejně relevantní pro červené boty. Kombinace bílé modré s jasnou barvou bot vytváří neuvěřitelný efekt. V tomto případě je také dokonale hledá věci monotónně bílé. Dnes, odvážné stylisté naznačují kombinovat červené boty s oranžovou, mátou, růžovou nebo zelenou barvou.

Dámské Losphery: Doporučení stylistů

  1. Tvářová vesta a kravata dokonale zdůrazňují ženskou přísu s vysokým podpatkem.
  2. Takové boty budou neúspěšnou volbou pro dívky se zaoblenými tvary. Lofer přistane obraz tím, že je vizuálně tvrdě.

Dámské Losphery: Doporučení stylistůDámské Losphery: Doporučení stylistů

V případě pochybností, se kterým je nutné kombinovat apartmány Lic, měli byste se zaměřit na obrázky vhodné pro balety a lodě. Obecně platí, že doporučení pro tyto typy bot jsou velmi podobná.

Jakékoliv džínové a kožené bundy, zkrácené trenchcoty, kožešinové vesty z přírodní a syntetické kožešiny se zapadají z svrchních oděvů.

Můžete si koupit Loupce pod nejrůznějšími značkami. To mění náklady. V obuvi obchoduje široký výběr těchto populárních bot. Můžete si vybrat vhodné barvení a velikost.

Kde koupit lépe?

Na internetu volba, která má být o něco těžší. I přes různé modely existuje riziko mylné. Doporučuje se koupit boty v těchto internetových obchodech, kde je možné zapadnout do přítomnosti kurýra nebo převzít objednávku od samoúrovňové položky. Pokud se model, který se vám líbí v obchodě s poštovní lodní dopravou, musíte věnovat pozornost recenzím, pro které můžete přesně určit požadovanou velikost. Pokud neexistuje žádný model odpovědí, doporučuje se přečíst diskusi o značce těchto bot. Zpravidla v rámci jedné značky identických vlastností všech modelů.

  • "Koupil jsem lofer, musel jsem vydržet několik modelů, líbilo se mi přistání těchto ..."
  • "Stylové boty, krásné, ale nehodilo s velikostí, 25 cm 37 se ukázalo být neuvěřitelně malé ..."
  • "Objednáno na Ali, dříve číst recenze, dospělo k závěru, že potřebujete vzít 1 velikost a neztratil ..."
https: // lamoda.RuLOSPERSI LACQUER LINK3399 R.
https: // whotberries.RuClassic Lospal Link11990 R.
https: // ru.Aliexpress.ComČervené lospalské odkazy1865 R.
http: // pazolini.ComPata Lofaps Link8900 R.

Tento pohled na boty je zaslouženě populární. Díky všestrannosti může každá žena doplnit svůj šatník.