Plastová masáž obličeje: jak dosáhnout účinku

Plastová masáž - non-chirurgická plastová technika. Kosmetolog "vytváří" nový druh osoby, přizpůsobení obrysů a linek, pečlivě pracují na zónách ve špatném stavu.

Několik relací pomáhá omladit obličej bez ohledu na věk. To je také lékařský postup, který eliminuje stres svalů obličeje. Plastová masáž vytváří úžasný efekt po několika sezeních a výsledek se na dlouhou dobu uloží.
Plastová masáž

Indikace

Masáže příznivě ovlivnilo tělo s následujícími problémy:

  • Tažené, stárnutí kůže;
  • vrásky;
  • nezdravá pleť;
  • Nízký svalnatý tón;
  • Rozostření obrysů obličeje;
  • ztráta pružnosti a pružnosti kůže;
  • otok;
  • akné;
  • Přídavné tukové vklady.

Plastová masáž

Účinek

Postup optimálně ovlivňuje pokožku obličeje a krku, zlepšující krevní oběh, zpevnění svalů a zvyšování televizoru. Eyeflow zmizí, barva obličeje se stává zdravou, vrásky a nasolabiální záhyby jsou zarovnány, kůže se zotavená na tvářích. Po několika zasedání je kůže čerstvá, pružnost a pružnost se k němu vrací.

Plastová masáž obličeje: Jak dosáhnout účinku
Plastová masáž normalizuje fungování mazových žláz, má pozitivní vliv na subkutánní vláknitý tkáň, nervový systém, lymfatické uzliny a cévy.

Kontraindikace

Masáže může způsobit opačný účinek, pokud se provádí, pokud je kontraindikace:

  • Kooperóza;
  • Otevřené rány na kůži;
  • Zánětlivé poškození kůže;
  • opar;
  • pyodermie;
  • akné;
  • silná alergická reakce;
  • nízký intrakraniální tlak;
  • maligní neoplazmy;
  • Nemoci lymfatického systému a krve.

Plastová masáž

Technika

Na rozdíl od jiných technik nejsou oleje nebo krémy aplikovány na pokožku na kůži, protože hlavním cílem je pečlivě studovat všechny vrstvy kůže a svalů obličeje. Pro postup je nejvhodnější mastek.

Plastová masáž obličeje: Jak dosáhnout účinku
Není možné provést plastifikační masáž domu nezávisle, pouze kosmetička může provádět postup, protože provedení technika vážně ovlivňuje stav kůže.

Během relace se kosmetolog střídá pastva, pulzující a upevňovací pohyby, utratí je podél linií nejmenší tahové tkáně. V opačném případě jsou techniky podobné jiným možnostem masáže. Hlavním rozdílem je způsob hnětení: Během masáže jsou pohyby tranzit kruhu. Na začátku se používají tahy, pak kosmetolog se pohybuje prostřednictvím masážních linií shora. Na konci je bod upevněn na každém řádku. Také aplikovaný povrch nebo hluboký hnětení.

PostupPopis
Povrchová hnětení obličejeOd středu brady směrem k uh
Z nosu do chrámu
z rohu rtů do kozy
Z vnější části oka směrem k chrámu přes most a dohled
Ze chrámu ve směru dolní čelisti přes tváře
Od středu čelního čela směrem k chrámu
Povrchová hnětení krkuZ submandibulární oblasti směrem k UHM
Z hrudní kosti na krk nahoru přední povrch
Z dolní čelisti směrem k klíčnímu křižniku a konektoru

Další fáze je hluboké hnětení, jejichž recepce jsou podobné předchozí techniku, následované diskontinuitou zdola nahoru masážní linie a pohyby vibrací. Při dokončení masáže, hladil.

Na konci zasedání se aplikuje mléko, na obličeji a krku ukládá masku.

Ceny

Ceny plastové masáže v různých salonech krásy začínají od 499 rublů do roku 2000. Záleží na zkušenostech kosmetologa. Odborníci, kteří strávili jedno zasedání plastové masáže, předepisují cenu za svou práci nejméně 2 tisíce rublů. Pod cenou je obvykle nová.

Jak často musíte udělat?

Plný kurz trvá měsíc a zahrnuje od 10 do 15 sezení. Počet postupů je určen stavem kůže. Masáže pomůže pouze s pravidelným prováděním, je nežádoucí, aby ji přerušil. Sezení se konají za den. Po plném postupu je třeba provést podpůrné postupy po dobu 2 měsíců.

Recenze

"Kdysi jsem si dokázal představit, že i v 50 jsem mohl podívejte se mladě Plastová masáž. Když jsem měl druhou bradu, a kosmetiku, místo toho, abych skrýval nedostatky, jen zdůraznil, že jsem chtěl opravit situaci s chirurgickou cestou, ale včas jsem změnil názor, učení se o masáži. Nikdy jsem nelitoval, že kurz prošel: pouze 10 procedur, a moje tvář se stala k nepoznání. Kůže se bavila, vrásky hladká a dvojitá brada zmizela před očima "

Alexandra, 50 let.

"Vždy negativně souvisí s botoxovými a plastovými operacemi, protože masáž je nejen bezpečnější, ale také příjemnější, a výsledek nedělá dlouho čekat. Svaly obličeje byly konečně schopny relaxovat, kůže není tak suchá. Ne okamžitě, ale napodobené vrásky vyhlazeny. Není to jen omlazující a terapeutický postup, ale také relaxační. Díky ní vypadám mladší než můj věk. "

Marina, 37 let

"Slyšel jsem o plastové masáži, ale nemohla jsem se domnívat, že obvyklý postup by mohl omladit obličej, jako je operace. Když se moje kůže ztratila bývalá pružnost, tam byly flabing tváře a neexistující tváře, a tam bylo hodně vrásek na obličeji, rozhodl jsem se zkontrolovat, jak efektivní masáž. Při prvním postupu byla bez velkého naděje, ale pak se mi to moc líbilo, že jsem nemohl čekat na další sezení. Po průběhu plastové masáže byl můj obličej odmítnut a vytáhl ji - výsledek je úžasný "

Elena, 45 let