Secrets, jak vypadat mladý po 47-50 letech

Moderní svět má poněkud rozšířené věkové omezení a obecně uznávané stereotypy. Jak jeden slavný telegeryman řekl: "Život po 40 letech začíná". Děti vyrostly, zapojené do rodiny, denní zatížení se snížilo, rytmus života se stál. Mnoho žen po 47 lidé vypadají mladší, ale nedělejte velké úsilí. Dobrá genetika, samozřejmě, velký plus, ale projev znamení souvisejících s věkem a akumulované únavy je stále důležitá.

Vnější atraktivita ženy tvoří její sebeúctu. Dáme nějaké tipy, které nikdy nezasahují.
Dobrá genetika
Kůže. Péče o pleť začíná v mladistvém věku, ale nikdy to není pozdě, dokonce čtyřicet let. Kosmetický obchod je místem, kde potřebujete rozpoznat svůj opravdový věk a vybrat si nástroje kosmetologie, které odpovídají. První nákup - nástroje pro základní péči o pleť. Základní čistící a zvlhčující výrazně zlepšují vzhled ženy. Po 50 letech se kůže stává suchou, hydratační činidla vdechnou druhou mládež do ní, udělejte tvář na zářit.

Secrets, jak vypadat mladý po 47-50 letech
Je důležité si pamatovat: Přebytek kosmetologických činidel může poškodit pokožku více než absolutní nedostatek péče.

Nedostatek viditelných vrásek by neměl zastavit ženu, když péče o pleť. V tomto případě je prevence velmi důležitá. Je mnohem snazší zabránit vzniku zřejmých známek kůže a znatelných vrásek, než se objevit. Je důležité dostat se před začátkem procesu a zpomalit, kolik času může.

Mladá kůže sama zahajuje proces regenerace a exfoliace starých buněk. Co je v mládežích dosaženo jednoduchým umýváním, v pevném věku bude muset být proveden pomocí slupky a křoviny. Peeling musí být měkký a jemný. Použití těchto prostředků aktivuje systém aktualizace pleti a pomůže kyslík volně proniknout do buněk.

Televizní reklama není nejlepší asistentem při hledání dokonalých nástrojů. Jedna individuální konzultace s dobrým kosmetologem bude schopna profesionálně identifikovat celou řadu nezbytných postupů, typu pleti, hlavní problémy a způsoby, jak je eliminovat. I když není možnost pravidelně navštívit kabinet specialisty, mnoho postupů může být provedeno samostatně, používat všechny bohatství přírody a malou fikci. Velmi osvěžující obličej nezávislé kostky ledu s copánky léčivých bylin. Můžete otřít obličej zmrazených odvzdušnění heřmánku, bělení a osvěžení kůže a dotek ledu zvýší tón.

Musíme se cítit mladí, a ne vyobrazení mládeže externě. Hlavní chyba mnoha žen je, že někdy jsou příliš rádi dospívající styl v oblečení a vypadají jen směšně. Highlights vypadat mladší, oblečení, vhodné make-up a další atributy nebudou nahradit mladou kůži a naivní vzhled. Můžete použít mnoho nápadů, ale kombinovat je lépe s klasickým nebo romantickým stylem. Možnosti stylu mládeže budou vhodné na dovolené, na pikniku nebo během sportu. Tam jsou dámy, kteří se snaží mluvit s mladými lidmi v jazyce pomocí slangového slova a žargonu. Nedělej to. Samozřejmě je dobré pochopit mládež a témata jejich rozhovorů, ale takový sebevyjádření nebude přidávat autoritu, ale jen mu ublížil.

Oči - zrcadlo duše. Mashed život zažil pohled na ženu, kterou jí okamžitě dává věku. To si lze zaznamenat i fotografiemi, ve kterých v mladých letech vidíme šumivé s nadějí a zábavou, kteří včas začnou vypadat přísně a unaveně. Pokud si nemyslíte neustále o každodenních problémech, nezamračujete obočí a vytvořte drsný pohled, můžete změnit malý vzhled pro lepší. Sotva znatelný promyšlený úsměv nebude obrátit z nadvozku ženy v dívce, ale dělá jí pozornost.

opalovací krémUltrafialový - kategorický "ne"! Ženy, které se snaží vypadat mladší, ve skutečnosti se nezabývají v lázních na opalování. Tanová udeří kůži externě, vyschne svou přirozenou ochranu a zpomaluje výrobu kolagenu. V létě je nutné použít opalovací krém a nosit klobouk nebo panama s širokými poli a smetany s nejvyšší úrovní ochrany a deštníkem na pláži.

Správně vybraný make-up - klíč k úspěchu. Nezačínejte používat dekorativní kosmetiku, abyste vypadali mladší. Světlé make-up v křičí tóny pouze zkazit vzhled a roky vytvořený styl. Všechno je dobré v moderování. Příliš nasycené tóny kosmetiky přidávají několik zbytečných let. Můžete vyzkoušet make-up ve stylu "A la naturel", který se vrátí k osobě mladistvou čerstvost, bude schopen podívat se výraznost a rty zdůrazňují a mírně. Celý kouzlo pastelových tónů je, že vytvářejí účinek absence kosmetiky na její tváři a přírodní krásy získává nové barvy. Večerní a slavnostní make-up navrhnout použití bohatších odstínů kosmetiky.

Hlavní chyba krásné poloviny lidstva je, že platí zanedbatelný čas na rty, na které každý člověk věnuje pozornost. Speciální křoviny a hydratační krémy existují péči o rty. Stín rtěnky by měl být vybrán individuálně podle typu vzhledu.

Je nutné věnovat zvláštní pozornost formy obočí, která pomůže osvěžit obličej. Dobře upravené obočí vytvářejí zvláštní dojem a důraz na péči o sebe. V moderním světě existuje mnoho technik, které vám umožní vybrat nejúspěšnější možnost. Můžete vytvořit jemné obočí nebo upravit příliš široký, abyste mohli dále udržovat požadovanou formu.

Při použití tónových fondů s věkem stojí za to opustit krémy s hustou texturou a kompaktní prášek. Ženy po čtyřicet sedm letech se hodí k kapalným látkám a drobivým práškám, které nebudou vrácet v vráskách.

Nadváha. Pokud má žena nadváha, vizuálně to konečně a klesá 5-10 kilogramů, bude to vypadat mnohem mladší. Po čtyřicáti, metabolismus zpomaluje, takže stojí za to korigovat výživu a zvýšit fyzickou námah. To stojí jednou, aby se vzdal výletu do veřejné dopravy nebo auta a procházka pár zastávek, protože takové procházky vstoupí do zvyku. A čerstvý vzduch zlepší pleť!

Krátký účesZměna vzhledu. Tradičně se předpokládá, že ženy starší by měly mít kratší účes a vlasy je lehčí. Ale je to zakořeněné. Ve snaze o mládež není nutné malovat do radikálních temných tónů, můžete jít do přírodnější, ale blondýnka jen kořist a žádné křehké vlasy. Krátký účes je vhodný pouze v případě závažných poškození vlasů, bude schopna skrýt nedostatky.
Hlavní věc je optimismus. Neprovádějte paniku a vnímat svůj věk jako trest, nemilosrdně tím, že zničením sebemenší vrásky a další projevy změn souvisejících s věkem. V současné době může být Twitter volán i šedesátiletou dámou, která je dokonale orientována v moderních aktualizacích a podporuje formulář. Radikální změna vzhledu a návyků také hovoří o touze skrýt svůj věk. Potřebujete žít obyčejný život, trochu opatrně způsobit, milovat sebe, s optimismem, aby se těšil a nebojí se změny. V životě je vše možné!