Jaký krém pro solárium je lepší vybrat?

Kosmetika pro opalování v soláriu umožňuje rychle dosáhnout tmavého odstínu kůže a zabránit tomu, aby se suší. A také pomáhá konsolidovat výsledek po delší dobu. Tyto nástroje se liší od těch použitých při pláži.

Porovnejte smetanu pro solárium

Pravidla opalování kvality

Pro získání odolné kůži ve tvaru tmavého tvaru, je důležité Sunbate správně, podle následujících doporučení:

  • Před návštěvou solárium by nemělo být aplikováno na parfémy nebo kosmetiku. Pod vlivem tepla mohou způsobit podráždění kůže.
  • Než se relace nemusí osprchovat s použitím detergentů. Porušuje přirozenou ochranu epidermis, což zvýší pravděpodobnost popálenin.
  • Nemůžete použít konvenční opalovací krémy. Je nutné použít speciální prostředky, které pomáhají dostat hladké opálení. Po zasedání také umožňují rychleji obnovit.
  • Je nutné odstranit kontaktní čočky a dát na speciální brýle.
  • Vlasy z řezání musí být chráněny čepicí nebo golkem.
  • Areolas a genitálie musí být uzavřeny.
  • Všechna dekorace musí být odstraněna. Některé z nich mohou zanechat bílé stopy na kůži a kovové výrobky budou vyhřívané a mohou hoří.
  • Hygienická rtěnka je vhodná pro ochranu rtů.
  • Po návštěvě solária můžete osprchovat, aplikovat hydratační.

Porovnejte smetanu pro solárium

Po těchto radu vám umožní získat hladké opálení a udržet zdraví kůže.

Speciální kosmetika

Od sezení v soláriu je kůže silně ohromena. Odlupování se vyskytuje, podpora rychlejší zmizení temného odstínu. Správná péče o pleť umožní rozšířit účinek opalování.

Jaký druh solárium krém je lepší vybrat?
Konvenční série opalovací krémy nejsou vhodné pro solárium, protože jsou navrženy pro dlouhý pobyt pod ultrafialovými paprsky. Během několika hodin pobytu na pláži má pokožka čas ohřívat mírně. V solárium trvá krátkou dobu, krém s vysokým stupněm ochrany sníží výsledek na nulu.

Porovnejte smetanu pro solárium

Na obvyklém opalovacím krému může být značka, kterou je vhodný pro solárium, pak to může bezpečně používat. Musí mít slabou úroveň ochrany. Někdy jsou speciální krémy pro umělé opalování nahrazeny všemi prostředky hluboké hydratační (s nízkou nebo bez něj) bez bělení.

Salon kosmetické výrobky jsou rozděleny do 3 skupin, z nichž každý si můžete vybrat z typu kůže:

  • Bronzátory. Tyto krémy mají speciální složku, která zvyšuje ztmavnutí kůže. Mnozí z nich dávají nasycený odstín s účinkem blikání. Reprezentovány pomocí různých stupňů intenzity. Tmavší kůže se stává, tím větší je sytost bronzálu by mělo být zvoleno.

Porovnejte smetanu pro solárium

  •  Aktivátory. Znamená zvýšit melaninovou výrobu. Umožněte vám dostat perfektní opálení v kratší době. Některé fondy této skupiny jsou navrženy speciálně pro lehkou kůži. Pomohou rychleji dosáhnout hladkého zlatého odstínu kůže.

Porovnejte smetanu pro solárium

  • S efektem názvu. Pod vlivem určitých látek ve složení kapilárního krému v kůži expanduje, je zvýšen průtok krve. Speciální kyselina aktivuje mezibuněčnou výměnu kyslíku. Takové krémy nelze použít na bledě a citlivé pokožce, protože pravděpodobnost popálení je vysoká.

Porovnejte smetanu pro solárium

  • Hluboké hydratační prostředky. Jedná se o univerzální krémy nasycené vlhkostí kůže. Zabraňují jízdě epidermis, dává kůži zdravý a mladý vzhled.

Porovnejte smetanu pro solárium

Účinnost speciálních fondů říká, že mnoho pozitivních zpětná vazba:

  • "Je velmi vhodné koupit sondu s každou návštěvou solária, aby nedošlo k obrovské láhvi. Líbí se mi Sunbate s Bronzerem, můj dimpe z kůže se stává krásnou čokoládovou barvou. ".
  • "Vždycky jsem spálil špatně, dokonce i na moři. V soláriu, rozmazání zesilovače měkké, velmi pomáhající ".
  • "Krém je velmi dobrý, hydratuje, navíc nano po opálení".

Všechny prostředky pro solárium jsou vytvořeny na principu maximální hydratační. Suchá kůže sluníčka špatně as její rychlejší umytí opálení.

Krémová hodnocení pro solárium

Krémy pro solárium jsou vybrány nejen zohlednění přirozeného odstínu kůže, je zohledněna v úvahu a indikátor věku.

Porovnali jsme nejoblíbenější a nejúčinnější krémy:

VýrobceTypy produktůFunkceNáklady
Smaragdový záliv

USA

Sluneční zesilovač s hydratačním účinkem rozhodně tmavým je ideální pro začátečníky.

Mojo temná bronzingová omáčka je silným nástrojem pro extrémní spálení.

Hypoalergenní nástroj pro všechny typy pleti je temný únik.

Výrobce nabízí finanční prostředky na přírodní a hluboké tmavé opálení. Tato pobřežní věc, tmavý n omámený, mango tango, určitě černá, slunce luvin, choco latta.

Krémy na bázi přírodních komponent. Různé série z různých rostlinných koktejlů. Profesionální kosmetika účinně chrání pokožku. Unikátní kompozice tvoří neviditelný film.15 ml od 150 rublů.

250 ml od 1300 rublů.

Oddané výtvory

USA

Super černá, barva mě černá, kolagenetika, černá&Zlato, věřit v růžové, tanlife, někde na pláži, synchronizaci, omezený couture a další.

Nejoblíbenější krychle s enzymy banán. Krémy mají silný omlazující účinek.

Výrobce nabízí nejširší výběr kosmetiky pro solárium. Jsou založeny na Streivitan. Jedná se o hydratační složku s výkonnějším jednáním než retinol. Zvyšuje výrobu elastinu a kolagenu, čímž zajišťuje silný omlazující účinek.15 ml od 200 rublů.

Vločky různých kapacit od roku 2000 rublů.

Soleo

Polsko

Základní univerzální linie Basic.

Série spokojenosti je reprezentována intenzivním bronzerem.

Speciální linka je navržena tak, aby se vztahovala na jednotlivé části těla.

Sun Accelerators Evoluce.

Velmi populární lízátko krém.

Nástroje výrobce mají cenově dostupné náklady. Kvalita výrobku se v mnoha zemích Evropy osvědčila. Široká nabídka umožňuje vybrat prostředky pro jakýkoliv typ kůže a dosáhnout opalování různých intenzitou.Od 30 rublů. Sondy

Láhve z 500 rublů.

Onyx

USA

Onyx horká akce. Má efekt oteplování titulů. Umožňuje získat nasycené hluboké opálení.

Onyx led a oheň. Má funkci poskytovat několik vln tepla a chlazení. To se vyhýbá červeným skvrnám a podrážděním kůže.

Bronomorators používají konopný olej a tyrosin. Hydratační účinek vytvářejí přírodní oleje.Sasha od 100 rublů.
Supertan

USA

Endorfine linka má protisměrné akci.

Slim efekt přispívá k dodatečné korekci obrysů těla.

Senkování je populární linie.

Sortiment výrobce obsahuje další sérii.

Krémy obsahují rostliny extrakty, přírodní oleje a vitamínové komplexy.Pakety od 200 rublů.

Láhve z 1300 rublů.

Australský zlato

USA

Více než dva tucty položek lotionů a krémů pro obličej a tělo. Zvláště přidělte pomocí horké série!, Tyto nástroje jsou nasycené pečovatelskými komponenty.Osvědčený výrobce s vysoce kvalitními opalovacími činidly. Krémy jsou vyrobeny z přírodních živin a hydratačních složek, antioxidantů a vitamínových komplexů. Bronzingové ingredience jsou vytvořeny na inovativních technologiích pomocí peptidů. Tyto látky jsou schopny hluboce proniknout do vrstev kůže a mají silný regenerační účinek.Od 700 rublů.

Láhev od 4000 p.

Solbianca

Rusko

Populární smetanový čokoládový polibek, navržen tak, aby dosáhl ultrajatým nádechem.Jako součást bambového oleje a kakaa.Láhev 125 ml od 500 p.