Přerušený pohlavní styk - hřích?

PPA je společná metoda, která vám umožní zabránit nežádoucímu těhotenství. Přečtěte si více o tom, že je sám o sobě, což má výhody a nevýhody, můžete si zde přečíst. A jak se k němu církev vztahuje, je hřích PPP?

V ortodoxii není přijato "vzdát se dítěte". Předpokládá se, že počet dětí, kterého Bůh poslal rodinu, musí být přijat, "zaměřené a zkoumané". Nicméně i ROC chápe, že v moderních podmínkách, výtah na vaše nohy, řekněme, 12 dětí jsou neuvěřitelně těžké.

Proto existují přípustné a nepřijatelné metody antikoncepce. Všechna abortivní antikoncepce je samozřejmě zakázána. To zahrnuje intrauterinní spirály a perorální antikoncepci, a navíc léky na prevenci nouzových situací. Je dovoleno používat spermicidy a kondomy.

PPA je také nežádoucí metodou, takže odpověď na otázku je, zda hřích přerušil pohlavním stykem, pozitivní. Církev se domnívá, že přerušení sexuálního styku je neúcta pro ženu a vlastní osivo.

Je založen na takové teorii na biblické historii o hříšníku Onně, který, nechce se sdílet své semeno z vdovy, nalil ho na zem. Zdálo se, že chybný interpretace, jako by onan byl zapojen do masturbace (tedy termín "onanist"), ale praktikoval přesně pPA.

Kromě toho církev hovoří o nebezpečích této technologie - jak mentální, tak fyzické. Jaké specifické negativní důsledky nese tuto metodu, neexistují žádné informace, ale zůstává zakázáno. Proto by neměl být praktikován přerušený sexuální akt v ortodoxní rodině.