5 Mýtů o přerušeném sexuálním jednání

Žádná metoda antikoncepce vytvořila takovou řadu mýtů a legendy kolem sebe jako metodou intercastrů. Mnoho párů to nepovažuje za antikoncepci a patří k němu "Lepší něco, co není vůbec nic". Ostatní páry jsou úspěšně používány v letech a poradenství nebude mít paranoidní a neobtěžují se všemi druhy pilulek a spermií.

Skutečnost zůstává fakt - více než 60% všech párů alespoň jednou v životě přerušil sexuální čin jako způsob antikoncepce.

Proto budou příznivci a oponenti této metody užitečné pro čtení následujících mýtů.

Mýtus číslo 1. Přerušený sexuální akt nefunguje, ani zkuste

Mýty o přerušeném sexuálním jednání

Určitě tímto způsobem. Největší složitostí této metody je, že je 100% řízena ejakulací téměř nemožnou.

Ze 100 párů, které tuto metodu používají, asi 22 bude otěhotnět za rok.

Dokonce "Super Star" přerušil sexuální pohlavní styk, který nemá žádný Mishai pro veškerý sexuální život, může vyvolat. Následující statistiky patří mezi Guru: od 100 párů za rok budete těhotné asi 4.

Metoda funguje. S výhradou dokonalé životní situace: Oba partneři jsou naprosto střízliví, jasně ovládají své emoce, člověk je jemně pocit přístupu orgasmu. Ale zda mají často ideální životní situace? Dokonce i malá fyzická únava nebo nedostatek spánku nás může zbavit plné kontroly nad jejich tělem.

Mýtus číslo 2. Metoda je bezpečná, protože před ejakulační spermií v členu je stále ne

Myslíte si, že před ejakulací neexistují žádné spermie v pohlavním styku mužů?

Spermiea v členu před ejakulací tady je, Tam jsou a ještě jednou. Jedinou otázkou je:

  • zda tyto spermie jsou schopny hnojit vejce?

Mýtus nepřítomnosti v tělo sexuálního spermatu před ejakulací se objevil po studiu 43 mužů, kteří prošli čísly pouze jednou a ve kterém byly odhaleny některé problémy systému moči. Nedostatek spermií pro tyto muže by proto mohl být spojen s jinými důvody.

Nedávná studie ukázala, že většina mužů v genitálním orgánu před a po ejakulaci obsahují živé spermie, připravené k hnojení. S největší pravděpodobností je to spermie, která zůstala od okamžiku poslední ejakulace.

I kdyby se muž šel na záchod, některé spermie zůstanou v členu.

Samozřejmě si můžete pamatovat, že na průměrném spermatizzói žije 2-7 dní. A pokud jste například na týden neměl sex, lze předpokládat, že v penisu zůstala pouze neaktivní spermie. Ale znovu - to je jen předpoklad.

A pokud nemáte profesionálně vlastnit mikroskop, řekněte určitě, těhotná druhá polovina nebo ne, je to nemožné. Zůstane buď někdy riziko, nebo použít další metody antikoncepce.

Mýtus číslo 3. Pokud člověk vybere metodu propleteného styku, znamená to, že je nezodpovědný

Nespěchejte, abyste volali muže nezodpovědný

Ve skutečnosti, asi 60% žen a mužů od 18 do 45 let v určité fázi jejich sexuálního života použila metodou intercastrů. Muž by proto neměl posuzovat nezodpovědnost.

Většina rodinných párů, které nejsou obývány pro zahájení dětí, ale pro které těhotenství není kritické, použijte tuto metodu.

Mýtus číslo 4. V této metodě není nic dobrého

Ano, to není nejspolehlivější způsob ochrany proti nechtěnému těhotenství. Ale není to zbaveno jeho výhod. Žádné hormony, výlety na klinice nebo lékárně, absolutně svobodné, nepotřebující přípravný fázi, vždy s vámi. Můžete najít mnoho důvodů, proč ho používat.

Ideální pro ženy, které přežily bakteriální vaginózu. Přerušený pohlavní styk zabraňuje opakování infekce.

Mýtus číslo 5. Každý blázen může přerušit

Metoda přerušeného styku není tak snadno použitelný, jak se zdá

Správně se naučit přerušit sexuální akt, pečlivé školení, interakce a důvěru mezi partnery.

  • Uspořádat se "Obecná zkouška v kostýmech". Nechte člověka v kondomovém pokusu cítit přístup orgasmu a v čase táhne péro z pochvy. Stalo? Pak pro vás tato metoda.
  • Pravidelně předáváme v sexuálně přenosných infekcích. Vzhledem k tomu, že vás tato metoda nechrání před chorobami.
  • Povídejte více, řekněte, že budete dělat, pokud se stane nejvíce "špatné".
  • Mají alternativní antikoncepci s vámi, například kondom, na těchto případech, kdy je obzvláště obtížné omezit. Je také příjemné mít nouzové antikoncepční pilulky v případě, že to nefungovalo.
  • Každá žena má nejvíce a nejméně nebezpečné dny pro sex. V nejnebezpečnějších dnech použijte další metody antikoncepce.

Doufáme, že jsme rozptýlili některé běžné mýty o přerušeném sexuálním jednání. Pokud chcete mít sex se 100% důvěrou, že nebudete otěhotnět, jděte kolem části strany. Ale nezapomeňte, že neexistuje nic špatného a více než polovina lidí, které vidíte na ulici, používáme přesně tuto metodu.