Metody, jak zúžit vagina

Tvar pochvy je individuální, jeho šířka a objem nezávisí na růstu ženy nebo z jeho hmotnosti. Jedná se o elastickou svalovou trubku s sliznicemi uvnitř. Jeho funkcí je chránit před penetrací a pevně uchopit. Když se vagina nevyrovnává se svými úkoly a připomíná již elastický kanál a taška s klesajícími stěnami nejenže omezuje život ženy v sexuálním pojmům, ale také dodává každodenní nepříjemnosti. Problémem je, jak zúžit vagina - úspěšně řešil pomocí plastické chirurgie a domácí metody, které nevyžadují zvláštní podmínky.

Důvody pro deformaci vagíny a způsoby, jak ji snížit

Sedavý životní styl ženDokonce i široká povaha vagíny ve zdravém stavu může tleskat a udržet tužku. Nefunkční toto tělo nedělá svou dutinu, ale snížení tónu stěn a slabosti svalů. To se děje ve třech důvodech:

  1. Pasivní životní styl. Počínaje školním věkem je dívka nucena strávit stále více času. Z toho v pánevní oblasti se krev a lymfy tvoří v pánevní oblasti a jeho svaly se stávají ochablými a oslabením.
  2. Nedostatek zdravé sexuální excitace. Svaly vagina zákon reflex. Jejich hlavní školení - sexuální napětí. Nemusí to být pohlavní styk. Během jakéhokoliv hormonálního výbuchu je vagina napjatá a krevní tyčinky ke stěnám. Čím častěji žena zažívá takové napětí, zdravější jeho reprodukční systém a tělo jako celek.
  3. Těžké narození, časté potraty, onemocnění genitourinary (když tkáně pochvy) jsou zraněny), stejně jako věkové změny.

Existují tři účinné metody ke snížení pochvy ztráty pružnosti:

  • Gymnastika pro malé pánve svaly;
  • Mazání vnitřních stěn vagíny se speciálními prostředky;
  • Vaginoplastika - plastová operace Snížením vagíny.

Jak zúžit vagina s gymnastikou

Rozšířen, neschopný zúžit vagina - jeden z příčin odkapávání močové inkontinence. Gynekolog Arnold Kegel v polovině minulého století vyvinul systém cvičení, které vám umožní vrátit kontrolu nad močením. Ukázalo se, že většina žen, které pravidelně plní tyto cvičení, se nejen zbavit takového nepříjemného problému, ale také zažívají živější pocity během sexu, stejně jako jejich partneři.

úzká vagina s gymnastikou

Komplex je velmi jednoduchý, může být proveden v libovolné poloze kdekoli (včetně práce). Hlavní podmínkou je pravidelně.

Za prvé, měli byste definovat a cítit svaly, do kterých bude zasláno úsilí. Chcete-li to udělat, během močení, je třeba vědomě zastavit proces. A udělej to několikrát, necítící boky, břicho a hýždě. Je třeba si pamatovat, které svaly kontrolují vnitřní kompresi. Poté můžete pokračovat do pravidelné gymnastiky.

Základem gymnastiky Kegela:

  • pomalá, silná komprese svalů;
  • časté škrty;
  • Chudoba.
Cvičení 1Svaly jsou stlačeny na několik sekund (tak silnější, jak je to jen možné), a pak současně relaxovat. Můžete začít s 3 s a postupně přinést až 10 s. Hlavní věc není převrácení.Proveďte cvičení, potřebujete každý den 5-7 minut. Na začátku můžete tuto dobu zlomit pro několik přístupů.
Cvičení 2Svaly jsou stlačeny a uvolněné s frekvencí 1 s. Postupně musí být frekvence snížit, aby se dosáhlo "třese".Dělej 5-7 minut denně a několikrát se rozpadne.
Cvičení 3Single, Dlouhý, stejně jako možné kusy svalů (jako když něco vytáhnete v pochvě). Můžete začít s 3 s a přinést na 10-20 s.Nejprve udělat 1 čas denně a postupně přinést až 5-10 krát.
Cvičení 4Svaly jsou sníženy, jako když něco odtrhne z pochvy. Napětí musí být drženo první 3 S, pak 5-7 s. Svaly pochvy, řiť, pánevní dno a niza peritoness.Na začátku 1 krát pak 5-10 krát denně.

Gymnastika by měla být provedena až do pocitu malé, příjemné únavy. Každá žena sama o sobě určuje počet přístupů a cvičení. V prvních dvou týdnech musíte udělat trochu, ale každý den. Postupem času, když napnutí svalů již nezpůsobuje únavu, počet tréninků lze snížit na 2-3 krát týdně.

Mnoho možností cvičení. Ženy, které zvládly hlavní komplex, přidají různé prvky:

  • Proveďte cvičení komprese, postupně se zvyšuje a poté snižuje dobu napětí;
  • Najít nejúčinnější pózy pro sebe - ležící na zádech, opírající se o ramena a podpatky a zvyšování pánve, stojící na všech čtyřech a dokonce i v představě "bříza";
  • dělat cvičení pro rytmickou hudbu;
  • Používá se v procesu vaginálních simulátorů - kuličky nebo speciální válcové tyčinky.

Jak zúžit vagina s mazáním svých stěn

Vagina Stěny můžete poskytnout elasticitu s následujícími domácími produkty.

Infuze na poruše:

  • Jemně řez 100 g citronu, 100 g máty (čerstvé), 200 g dubových listů.
  • Nalijte 1 l kvalitní, suché, červené víno (lepší domov).
  • Týden trvat ve teplém, tmavém místě a napětí.
  • V této infuzi potřebujete navlhčit tampon (gáza nebo speciální lékárna, ale ne pro menstruaci) a zavést do vaginy po dobu 3 hodin. Pokud neexistují negativní reakce, můžete udržet tampon delší (je doporučeno celou noc).

Řečitelství protokolování:

  • 1 C. L. Vzduchový kamenec (mohou být zakoupeny v lékárně) se rozpustí 1 šálek s teplou, vařenou vodou.
  • Toto řešení je aplikováno na touch. Účinek trvá 3-4 dny.

Můžete zúžit vagina vložením malého kusu citronu v něm, nakrájené "slámy". Držte uvnitř citronu nemůže být 2-3 minuty.

Předpokládá se, že tyto prostředky jsou neškodné (pokud nejsou na nich žádné alergie), nicméně, kyselé a opalovací látky zahrnuté v nich mohou vážně poškodit žlázy ve stěnách vagíny a narušit vnitřní mikroflónu. Proto namísto lidových prostředků je lepší aplikovat speciální přípravy stejné akce doporučené gynekology.

V lékárnách si můžete koupit zúžení vaginálních svíček vybavených podrobnými pokyny. Ale podle většiny žen, výhodnějším prostředkem, jako je gel, smetana nebo mast.

Nejoblíbenější je příprava s přirozeným složením "Naron Cream Gel". Má minimální nežádoucí účinky a účinně snižuje stěny pochvy do 5-7 hodin. Nemělo by však být používán častěji než 1 čas denně, stejně jako spolu s jinými prostředky podobné orientace, aby nepřekročila přípustnou normou.

Příznaky předávkování:

  • Zarudnutí kůže v intimní zóně, podráždění sliznic;
  • zvýšení teploty;
  • Bolest hlavy a křeče v oblasti chrámů;
  • Nevolnost a závratě.

Pokud se vyskytnou takové reakce, krém z pochvy musí naléhavě odstranit a konzultovat lékaře.

Vaginoplasty

VaginoplastyJedná se o nejúčinnější a dlouhodobou metodou optimálně upraví šířku a tón vaginy nebo se k němu udělejte užší vstup. Bohužel, pokud jsou stěny poškozeny, a svaly jsou příliš natažené nebo atrofované je jediným účinným způsobem.

Vaginoplastika je možná nejen jako operace v tradičním smyslu. Laserové technologie tonic účinků na tělesné tkaniny jsou široce používány.

Také, aby vagina získala pružnost a optimální tvar, je dostatek injekcí gelu na bázi kyseliny hyaluronové.

Největší mínus vagoplasty - jeho cena. V průměru taková operace stojí 400-1600 eur a vyšší.

Konečně

Odborníci doporučují ženy, které chtějí vytvářet vagínou s elastickým a úzkým, zapojit se do komplexního, použití a gymnastiky a vaginálních simulátorů a s potřebou mazat stěny s tónovacími prostředky. Je však třeba mít na paměti, že jakákoliv smetana nebo infuze musí být koordinována s gynekologem, aby nedošlo k poškození plnění těla a nepoškozovat jeho sliznickou membránu.

Zabývají se gymnastikami, je důležité, aby nebylo nadměrné a provést přestávku na dobu menstruace. Také v kritických dnech není možné aplikovat žádné dráždivé drogy na stěnách vagíny, tak, aby ji nezanedlo a neovlivňují infekci.