Jak si vybrat kondomy?

Sex během kritických dnůVolba kondomů je důležitým a excitementálním úkolem pro muže i ženy. Zvláště nezkušené a stále mladé páry jsou velmi výhodné pro otázku správné volby konders.

Sugestivní otázka, která by měla přemýšlet o výběru kondomů: muž nebo žena, odpověď je člověk. Proč? Protože kondom je muž antikoncepce bariérového typu, t.E. Omezuje spermie v pochvě. A ze správné volby kondomu, první ze všech velikostí, jeho spolehlivost bude záviset na bezpečnosti, pokud jde o sexuální výměnu. Ale níže v tomto příspěvku se dotkneme téma, které kondomy jako dívky.

Jaký druh kondomů je lepší koupit?

  • Už ne
  • Správné skladovací podmínky
  • Velikost
  • Textura
  • Ověřená značka

Skladovatelnost

Určuje možnost použití gumy antikoncepce. Datum náhodného vypršení negativně ovlivňuje pohodlí a bezpečnost sexuálního kontaktu (na kondomech není žádný mazivo s uplynutou trvanlivou životností, jsou špatně válcované, lepené, stávají lepkavými, mají nepříjemný zápach ... co říct o jejich spolehlivosti).

Podmínky skladování

Podmínky aktivně vystavené teplotním zatížením (celoroční skladování v autě), fyzická námaha (opotřebení v zadní kapse džíny, sedět na něm, neustále tmavém balení a t.D.) a další nežádoucí účinky, jako nevhodné pro sexuální kontakt pro nepohodlí a vysokou pravděpodobnost nespolehlivosti.

Velikost kondomů

Velikost kondomu určuje rozhodující roli v bezpečí a pohodlí sexuálního kontaktu. Standardní kondom velikost 180 / 52mm se vejde nejvíce, ale ne všichni muži. Šířka kondomu - hlavní mezník ve výběru kondomu ve velikosti. Příliš úzké a blízké "Presik" lze snadno rozbít, ale velké, naopak létat se vším obsahem v vagíně. Proto věnujte zvláštní pozornost výběru velikosti kondomu, určit nejpohodlnější značky a značky pod penisem.Jak si vybrat popisný? + Kalkulačka

Textura a úleva

Čerpadla + body + anatomický tvar"Obrázek" kondom ovlivňuje oba partnery, ale ve velké míře ženě než muže. Podivná žebra prstenů a pupínků byla vynalezena obchodníci pro další samice stimulace. Pracují nebo ne - to je další otázka, čistě individuální. Nicméně, to stojí za zmínku, že se doporučuje vyzkoušet vše, ale začněte s klasickými hladkými kondomy.

Výrobce

Ověřená značka - bezpečnostní a bezpečnostní záruka. Osvědčené značky, jako je Durex, Ganzo, Okamoto, Masculan, Vizit A mnoho dalších sleduje kvalitu svých výrobků, její normy, kontrolují kondomy v různých fázích výroby. Pokud vezmete nějaký levný "sex" pro 15 rublů pro balení, pak s největší pravděpodobností budete zmizet v následujících parametrech: Je to špatně válcované, různé velikosti ve všech kondomech, není tam žádný maziv. Proto je lepší používat osvědčené značky.

Doporučujeme přečtení: Nejlepší kondomy. Rating

Jaké kondomy jsou pro dívky lepší?

Problémy s účinnostíNebereme v úvahu ženské kondomy, které jsou s námi velmi populární u nás v zemi. Zvažte standardní kondomy, z hlediska výkresu, jaké dívky mají.

Trh je plný různých kondomů: s body, kroužky, Exotické S špičky a Ohřívaný T.D.

Každá dívka reaguje různými způsoby podobné textury v závislosti na citlivosti a vlhkosti vagíny. Někdo, kdo dodají radost, a někdo je zcela třel, aby sexuální kontakt s bolestivým. Jak to zjistit? Jen se snažíte se svým partnerem.

Bezporuchová volba bude latexové hladké kondomy s dobrou dávkou maziva.

Ale pokud chcete raisher, můžete zkusit žebrované a kondomy s tečkami. Výhodou jejich volby je obrovský a prezentován pro každou značku.

Existují kondomy pro hrubý kontakt Contex Extra pocit s výraznými body a prsteny a žákovými kondomy Ganzo.

Důležité! Pokud použijete potlačené kondomy poprvé, a nevíte, zda se budou líbit dívku, pak doporučujeme zásobovat extra mazivo. Odlehčovací kondomy vyžadují dobrou dávku mazání.

Doporučujeme také přečtení: Nejlepší kondom poprvé