Kondomy s hroty

Tento článek je určen pro ty, kteří milují běhání, nebo spíše dalekosáhlé. Na agendě máme dnes kondomy s hroty. Ano ano! Existují ty.

POZORNOST! Nezaměňujte se Kondomy s knírkem a kondomy s hroty. To jsou různé věci. Jejich nejdůležitějším rozdílem je, že první měkčí ("knír" je obvykle vyroben z velmi měkkého materiálu - jsou plastové a snadno ohnuté), druhý těžší, t.na. Materiál pro výrobu hrotů se používá hustý.

Prezidenti

Co jsou reprezentovány kondomy?

Proto takové předsedy budou vyhovovat přísnějším sexu. Kromě toho, když používáte partner, váš partner by měl být velmi dobře navlhčený. Jinak poskytují oba partneři alespoň nepříjemné a bolestivé pocity. A jako maximálně je plná zraněním, poškozením a podrážděním citlivé kůže a sliznice genitálií.

Video recenze

Kondomy s aliexpress: Ježky

Kondom Luxe s špičkami

Sitabella kondomy s hroty

Známky Confeds s hroty

Hlavní monopolisté ve výrobě těchto gumových antikoncepce jsou značky Luxe a Sitabella. Zvažovali jsme je podrobněji Článek o prezidentech s knírkem.

Také celá řada možností produkují čínským výrobcům.

K dispozici je také německá volba - perla kondomy s hroty Billy Boy.

Kolik jsou?

Cena takových kondomů je mnohem vyšší. Dát 3PCS. bude vás stát v 170-300 rublech.

Kde koupit kondomy s hroty?

V obvyklé lékárně určitě nenajdete toto dobré. Budete se muset podívat do sexu nebo vyslovování specializovaných online obchodů. To takové "lotiony" jsou plné čínských stránek (stejné aliexpress). Jen si pamatujte, že čínské kondomy jsou obvykle menší velikosti, rusky a evropské.

Sex v kondomech s hroty: pocity, recenze

Velmi často na internetu na některých ženských fórum si můžete přečíst, že Kond s hroty "běhounu vagina". Ano, někdo jasně nemá štěstí. Proč se to mohlo stát? 1) Nedostatečný vzrušení a v důsledku toho malé množství maziva - 2) nezkušeného partnera.

Zda sex v hubovaném kondomu je nebezpečný?

Ne, pokud přesně víte, co chcete. Ne, pokud milujete rezavé a z jedné myšlenky o tvrdém sexu jsou nadšeni více než z orální náklonnosti. Ne, pokud používáte Dostatečné mazání. Ne Pokud správně používáte kondomy.

Na rozdíl od názoru, že hroty se mohou odtrhnout a zůstat v pochvě, je to extrémně vzácné. Existují důvody pro poškození výrobků: 1) pochybné výrobce- 2) vypršela životnost nebo nesprávné skladovací podmínky.

V každém případě, pokud pochybujete, můžete předběhnout hroty tím, že je zkontrolovat v síle.

Co říkají lidé?

"Tvrdý, nepříjemný. Více někdy "

"Jsem v bzučení, ale ten chlap proti jejich použití. Vidí ho, poškrábání "

"Moje přítelkyně byla v takovém potěšení, že nyní téměř skuluje, žádá o takové takové. Ale v nich se necítím pohodlně. Jsou o něco větší než člen. Ano, a Prescripa se trochu silnější. Ale pro potěšení z vaší dívky, někdy musíte spadnout do této "rezervace". Co říct - jít do kompromisů "

"Bolestně! Horně zraněný. Plus se zlomil. A druhý den byl pocit, že vagina byla zlomena "

Minute humor: