Kondomy mé velikosti: recenze a charakteristiky

Kondomy - bariérové ​​prostředky antikoncepce, které musí být zvoleny individuálně. To je způsobeno anatomickými rysy každého organismu. Moje velikost kondomů jsou uvedeny v 7 velikostech. Díky tomu jsou považovány za jedinečné. Jsou klasifikovány jako prémiové bariéry antikoncepce.

Struktura

Moje velikost kondomů jsou vyrobeny z přírodního latexu. Ve skladovací oblasti je vodní mazivo. Poskytuje mírný skluz, aniž by vyvolal negativní reakce těla. Podmínky mají hladký povrch a průhledný odstín. Neexistuje vůně.

Kondomy mé velikosti: recenze a charakteristiky

Charakteristika kondomů.Velikost

Jedinečná funkce kondomů Moje velikost je považována za širokou škálu. Jsou nejdůležitější pro majitele nestandardních velikostí členů. Vzhledem k obsahu maziva na vodě, kondom zřídka vyvolává alergickou reakci. Poskytují nejpřirozenější a chráněný sexuální akt. Kondomy jsou vyráběny v Německu na speciální technologii. Výhody antikoncepčních činidel zahrnují:

  • Větší velikosti;
  • tloušťka stěny není více než 0,06 mm;
  • Nízké riziko alergie;
  • Poskytování nejvhodnějších pocitů.

Balení 3 a 10 kondomů je k dispozici na prodej. Každý výrobek je chráněn individuálním obalem. Box pevně uzavřen. Pokud je balení poškozeno, je nežádoucí použití.

Kondomy mé velikosti: recenze a charakteristiky

Velikost

CONDOS Moje velikost má svou vlastní rozměrovou mřížku, která se zaměřuje na výběr příslušné volby. Výrobce tvrdí, že každý člověk vyzvedne v sortimentu, který potřebuje. Na oficiálních stránkách značky zveřejnil obraz řádku. Chcete-li určit velikost, stačí jej vytisknout a připojit se k postavenému sexuálnímu členu. Pravítko může být také detekován v každém balení kondomů.

Rozměrový řádek začíná číslo 47 a konce - 69. Tento ukazatel je určen délkou penisu:

  • 47 - od 9 do 10 cm;
  • 49 - od 10 do 11 cm;
  • 53 - od 11 do 12 cm;
  • 57 - od 12 do 13 cm;
  • 60 - od 13 do 14 cm;
  • 64 - od 14 do 16 cm;
  • 69 - od 16 do 18 cm.
Důležité! Obrázek zadaný jako velikost označuje průměr penisu.

Podmínky použití

Použití latexového produktu bude účinné pouze v případě řádného provozu. V rozporu s pravidly postoupení vzniká riziko škody. V důsledku toho riziko penetrace tekutiny semene do ženských genitálních cest.

Kondomy mé velikosti: recenze a charakteristiky

Condom Moje velikost musí být pečlivě odstraněna z obalu bez úplného otáčení. Dalším krokem se vyrábí vzduchem z pohonu pomocí velkých a indexových prstů. Pomalé pohyby jsou rozloženy na základnu. Pokud je velikost správně správná, výrobek by neměl tlačit penis a vůni během styku. Conidom využití se provádí obvyklým způsobem - v koši.

Rada! Nelze použít svou velikost společně s mazivem na bázi oleje.

Skladovatelnost

Moje velikost si zachovává své vlastnosti a provádí antikoncepční funkci po dobu 3 let po tvorbě. Datum výroby je indikováno na individuálním balení produktu.

Cena

Moje velikost se nachází v kategorii cen nadprůměrná. Balení, které zahrnují 3 kusy, lze zakoupit pro 340 rublů. Sada 10 kondes se prodává pro 900-1000 rublů.

Pozornost! Můžete si koupit antikoncepci nejen v sexu a lékárnách, ale také ve velkých obchodních platformě.

Kondomy mé velikosti: recenze a charakteristiky

Závěr

Kondomy Moje velikost je dobrou volbou pro muže s nestandardními poli genitálního orgánu. Jejich kvalita plně ospravedlňuje vysoké náklady. Výhody antikoncepčních prostředků jsou mnohem více než nedostatky.

Kondom recenze mé velikosti

Karyakin Oleg Petrovich, 28 let, g. Cheboksary
Použil jsem potíže při výběru kondomů, protože mám nestandardní velikost člena. Teď si koupím jen mou velikost. Nejsou nejen perfektní velikosti parametrů, ale velmi vysoká kvalita. Bez problémů vydrží jakékoli zátěž.
Angelina Aleksandrovna, 24 let. Moskva
Pro rozmanitost se pokusil s chlapem tyto kondomy. Recenze byly většinou dobré, ale nebyl jsem ohromen. Silikonový mazivo se mi líbí mnohem více. Ale ale neexistuje žádný specifický zápach gumy. Během sexu se prakticky necítí.
Zabelin Ivan Arkadyevich, 36 let, g. Irkutsk
Z bariérových antikoncepce najednou vyzkoušeli mnoho různých možností. Nyní periodicky podnikněte zajímavé instance od Durexu a mé velikosti. Ten jako více pro pohodlí. Mají širokou škálu velkých velikostí, které osobně pro mě je velmi důležité. Alergická reakce má partnera nikdy vznikl.