Kondomy ganzo

Britská značka GANZO je kvalita angličtiny v hravém světlém balení za přijatelnou cenu.

Výrobcové těchto výrobků se zaměřují na styl a spolehlivost výrobků. Balení těchto dětí se vyznačuje skutečností, že se snadno tiskne. A produkty samotné se snadno a snadno rolují. Tak deklaruje výrobce. Co v dealeru?

Kondomy ganzo

Charakteristika

Materiál - přírodní latex

Mazání - voda a silikonová

Balení - 3 ks. a 12 ks.

Zkontrolována elektronika.

Sortiment Ganzo Condom Line

  • Ganzo Classic - klasické kondomy s mazivem na oxidu křemičitém bez zápachu a chuti. Textura - mal. Velikosti - 180 mm / 53mm / 0,06 mm (délka / šířka / tloušťka stěny).
  • Ganzo smysl - Ultra tenké válcové kondomy s pohonem. Mazání - silikon, bez chuti. Textura - Smooth. Velikosti - 180 mm / 53m / 0,05 mm.
  • Ganzo Twister - žebrované kondomy s oteplováním silikonovým mazáním. Tvar - anatomický s pohonem. Velikosti - 182 mm / 53mm / 0,06 mm.
  • Ganzo extase - kondomy anatomické formy s tečkami a žebry a skladováním. Silikonové mazivo. Bez zápachu. 1 Velikosti - 81mm / 53mm / 0,06 mm.
  • Ganzo šťáva - hladké kondomy s vůní a barvy: jahoda (červená), ovocný mix (oranžová), banán (žlutá). Velikosti - 183 mm / 53mm / 0,06 mm.
  • Velikost Ganzo King - hladké kondomy zvýšené velikosti z přírodního latexu s silikonovým mazivem a skladováním. Velikosti - 185mm / 53 mm / 0,06 mm.
  • Ganzo dlouhá láska - hladké kondomy, mazání s přidáním benzokainu. Bez zápachu. Velikosti - 186 mm / 53mm / 0,06 mm.
  • Ganzo silný - hladké zesílené kondomy pro speciální pevnost. Přírodní latex, silikonový mazivo, pohon. Velikosti - 187 mm / 53mm / 0,1 mm.
  • Ganzo černá - hladké kondomy černé s silikonovým mazivem bez zápachu. Velikosti - 185mm / 53 mm / 0,06 mm.
  • Ganzo Fusion - Mix "tři v jednom": 1 klasický ceremonický kondom s pohonem a silikonovým mazáním - 1 kondom anatomického tvaru s pohonem, bodem a žebrovaným povrchem a silikonovým mazáním, 1 kondom anatomického tvaru s pohonem a topným silikonovým mazivem. Velikosti - 180 mm / 53mm / 0,06 mm.

Náklady a distribuce

Ceny pro tyto gumové antikoncepce jsou docela demokratické. Náklady na malý balíček (3 ks).) Začíná od 80 rublů. Ceny pro Big Pack (12 ks.) Začněte od 300 rublů.

Mínus v tom, co je nemůžete koupit v každé lékárně. Samozřejmě, že nejsou tak vzácné, jako, pojďme říci, japonské kondomy (například, Okamoto nebo sagami), ale nicméně nemůžete všude.

Recenze

"V loňském roce je koupil s chlapem. Libilo se mi to. O rok později, náhodně narazil na ně v lékárně. Vzal s body. To je hrozný! Tyto body jsou roztrhané vše uvnitř, sušené, mazivo sušší občas. ".

"Mluvil. To je vše, co jsem chtěl říct ".

"Normální přísahy. Žádné stížnosti. Snažil jsem se celý vládce. Zvláště se líbilo ultra tenké. Samozřejmě, že ostatní značky lze nalézt lepší možnosti. Ale tam jsou ceny a ceny jsou dražší. ".