Kondomy pro první sex. Který si vybrat?

Problémy s účinnostíVolba Confeds pro "poprvé" - velmi vzrušující a velmi důležitý aspekt, a to jak pro chlapa, tak pro dívky. Nesprávně zvolený kondom může negativně ovlivnit pro první sexuální kontakt.

Pozornost! To je věřil, že při pronikajícím panenské dívce není nutné použít kondomy, aby bylo jednodušší, méně bolestivé. Pokud ten chlap má také sex poprvé, je tato metoda kategoricky zakázána, t.na. Existuje šance okamžitě cum po vstupu do pochvy.

Při potvrzení výše uvedených slov: video

Jaké chyby mohou být povoleny při výběru konders poprvé?

  • Nevhodná velikost, v důsledku čehož kondom může létat z členu uvnitř pochvy, nebo naopak, stlačuje člen, dodávat nepohodlí, které ovlivní negativně k účinnosti. Kromě nepohodlí existuje pravděpodobnost přestávky, jejichž důsledky jsou kritické: těhotenství, riziko vyzvednutí sexuálních onemocnění.
  • Nedostatečné množství mazání u kondomu. Přítomnost dobré dávky gelu v kondomu je pro dívku velmi důležitá pro dívku z následujících důvodů: první pronikání, mezera panenské sklavice, stěny vagíny jsou stlačeny, tření síly působí konvoluce. Kromě toho může být dívka strach, vzrušení jde do pozadí, přírodní mazivo není zvýrazněn.
  • Forma kondomů. V prvním sexu pro dívku by neměly koupit reliéfní kondomy: pískoviště, žebra, prsteny. Texturou kondomy mohou dodávat bolest.
  • Tloušťka kondomu. První sex pro chlapík trvá dlouho, po dobu 4 minut před dosažením orgasmu. Chcete-li prodloužit první sexuální akt, a ne "spadají do špíny" před dívkou, můžete si vybrat kondomy s tloušťkou latexu nad průměrem (0,8-1 mm)

Důležité! V důsledku zvýšení stresu před sexem poprvé, člen nemusí vstát. Doporučujeme se uklidnit a zapojit se do předběžných. Četl jsme podrobněji v článku "Jak a v jakém okamžiku nosit kondom?"

  • Místo akvizice. V žádném případě nekupujte Konda ve stáncích, t.na. Podmínky skladování je nesplňují požadavky. Takové kondomy mají sušené mazivo, křehké latexu.

Co doporučujeme:

Co kondomy koupit poprvé?

Ideální kondomy poprvé musí mít následující faktory:

* S dobrou dávkou mazání

* Koupil v lékárně

* Vhodné ve velikosti

* Classic (bez textury a dalších přísad, Anestteatikov, Spermicidová maziva a t.D.)

* S výhodou se schopností rychle nosit člen (tak, aby nedostal uvízl v této fázi z vzrušení)

O velikostech kondomu

Existují požadavky na internetu podobné následujícím "mám 16cm, a kontext v délce 18cm nejsou pro mě skvělé?

Bolshoy-bananNejdůležitější je, že kondom se přiblížil k šířce kondomu. Standardní kondomy mají šířku 52-54 mm. Dusk je přidělen v tomto plánu - šířka je 56 mm ve většině modelů této značky.

Pod širokou šířkou je polovina obvodu člena. T.E. - vezmeme centimetrovou pásku, upevňujeme člen, rozdělte na polovinu a získejte šířku kondomu.

Příklad: vaření členu o 104 mm / 2 = 52 mm přivádění penisu = žádoucí šířka kondomů.

Důležité! Je-li členem bez hladkého tvaru, doporučuje se měřit pokruby na základně a v největší části člena, pak vezměte průměrnou hodnotu.

Latexové kondomy jsou snadno natažené, takže to není kritické, pokud šířka kondomu je o něco více deklarovaná šířka kondomů.

Značky kondomů poprvé

Kondomy pro deprivaci panenství by měly mít následující vlastnosti: mít dostatek mazání, rozšířené, hladkého tvaru

  • Durex Classic - 195/56 mm. Snadné oblečení.
  • Masculan Klasický citlivý -185/53/1.065. Dokončeno v obchodech Magnet Kosmetika
  • Vizit Classic -180/52/0.06
  • Ganzo Classic - 180/53/0.06
  • Sonx Classic - 180/52/0.06

Jaký kondom je lepší vybrat poprvé - vyřešit vás. Vedli jsme seznam klasických, neutrálních, spolehlivých, nejčastějších kondomů.

Existuje obrovský výběr kondomů nejen v nejvyšší, ale také v nejnižší kategorii cen. Ale poprvé, preference je lepší dát osvědčenou značku.

Snaž se Tlusté kondomy Poprvé stejných značek rozšířit svůj první pohlavní styk - seznam tlustých kondomů.

Doporučuje se také pro nováčci do čtení:

Je důležité vědět! Kondom - jednorázový výrobek

Před použitím podívejte se na pokyny.