Jak dát na kondom: chyby a jemnosti procesu

Kondomy s tečkamiJak víte, Kond je nejoblíbenější a nejspornějším prostředkem ochrany před sexuálními chorobami a nežádoucím těhotenstvím. Spolehlivost kondomu přímo závisí na lidském faktoru: uvedení, skladování, použití. Spolehlivost kondomu je například přibližně 95%, ale v podmínkách reality s přihlédnutím k chybám jeho použití, ochrana kondomu klesne na 75%. Je to o tom, že je důležité vědět, jak nosit kondom.

Kde jste kresli informace o uvedení na antikoncepci? Většina lidí si užívá připojené pokyny pro kondomy na obalu, někdo se učí z prostředí, na internetu, v řecích. A kde získáte pokyny pro použití kondomu?

Začněme s nejzákladnější.

Jak vypadá kondom?

Gumová antikoncepce je vyrobena z různých materiálů: polyuretan, latex (nejčastěji) a další hypoalergenní materiály.

Na penisu vypadá kondom jako vakuové balení sexuálního nástroje, mnoho způsobuje asociace s balíčkem.

Pokyny pro kondomy

Pokyny pro opotřebení kondomůPokynu pro použití kondomu je na každém balení antikoncepce, bez ohledu na kategorii cen, ať už "přítele" pro 15P nebo DRS.

jeden. Beru gumičku, zkontrolujeme trvanlivost.

2. Jemně proveďte přestávku od okraje balení kondomů s rukama (nedoporučuje se dělat se zuby, je možné poškodit strukturu antikoncepce).

3. Definujeme pravou stranou gumy (ve kterém směru musí být nasazen).

čtyři. Jedna ruční svorka kondomová spernar s velkým a ukazováčkem, takže neexistuje žádný vzduch.

Pět. Spočíváme na stisklém kondomu v hlavě eregined (!) penis a nasadit kondom po celé délce k základně penisu. Neotáhněte žvýkačku a pečlivě ji vraťujte v členu.

Nejasný? Sledujte video:

Ve videu níže ukazuje důležitý bod při vybavení kondomu - vytváření vakua! Poznámka!

Která strana nosit kondom?

Novichkov v sexuálních vztazích často vzniká otázkou: jak pochopit, která strana nosí kondom? Definice stran v této situaci je velmi důležitým bodem. Není možné nosit na vnitřnosti alespoň ze dvou důvodů:

jeden. Nedostatek potřebné dávky mazání

2. Prostě nenechte se nosit.

Pravděpodobnost uvedení na kondom je správně 50/50, navíc odstraněním kontaktu s obalem, nejčastěji, nejčastěji vyčnívá v požadované straně. Ale pro 100% důvěru je nutné vizuálně vidět. Pokud se klíč spermií drží na špatnou stranu, vyhodil ji zpět, aniž by se dotkl rtů na antikoncepci.

Nezkušeni muži přicházejí následovně: snaží se nosit kondom, chápou, že je to špatná strana, rozložte žvýkačku a znovu ji nasaďte. To se nedoporučuje: existuje riziko spermií a patogenů STD.

V jakém okamžiku musíte nosit kondom?

sexuální vztahTato položka by měla být učiněna samostatným odstavcem, neboť vyžaduje nově pozornost nováčci. Nejprve jsou předběžné pohladění, polibky, tahy, pomalé svlékání. Platit náležitou pozornost erogenním oblastem partnera, masáže hrudníku a hýždě. Z kondomu by měl být přísně před sexem zákonem o postaveném členu, ať už je to ústní, vaginální nebo anální sex. Doporučuje se připravit kondom předem a dát na správné místo, aby nebylo hledat, a nebude se rozptylovat sexuálním procesem.

Jak mít sex v kondomi?

Sex v kondomi není odlišný od klasického sexuálního kontaktu s výjimkou několika nuancí:

jeden. Dejte si pozor na stav antikoncepce, nemělo by být suché. Jinak věnujte více pozornosti partnerské stimulaci, nebo

Použijte další mazivo maziva gelu. Suchý kondom se snadno rozbije.

2. Změňte stranu alespoň jednou za 30 minut nebo striktně po každém orgasmu.

3. Sledujte svou účinnost, pokud člen stojí pomalý - nechte ho relaxovat. Jinak riziko lezení kondomem je skvělé a všechny vaše dobré zůstanou ve vagíně spolu s gumičkou.

čtyři. Po každém orgasmu, během pullaxu penisu z pochvy, držte konec ke dnu se základnou tak, aby nedošlo.

Jak nosit rychlé?

Pro rychlé postrání potřeby. Použijte také kondomy osvědčených značek, například Dyusk. Tyto kondomy mají snadné technologie, které jsou dokonale na penis. Opačný příklad bude nejlevnější podmínky Erotica de Luxe, které jsou velmi špatně oblečené, zaseknuté.

Jak nosit kondom do neobřezaného člena?

Proces vybavení kondomu na neobřezaného členu není odlišný od výše popsaného standardního postupu. Jediný okamžik je předurčeno, aby se zcela odstěhoval extrémní maso a odhalit hlavu penisu.

Chyby, které ještě nebyly zmíněny

* Koupit antikoncepci nejlépe v lékárně nebo ve specializovaných prodejnách. Není známo v jakých podmínkách, že kondomy jsou uchovávány v pouličních stáncích, obchodech jedlících.

* V žádném případě neotevírejte obal antikoncepce s nůžkami, nožem nebo zuby. Striktně zbraně.

* Před uvedením je nutné zkontrolovat integritu kondomu. (V minulosti byla dávka propíchnutých kondomových kondomů).

* Pro anální sex, speciální, zesílené kondomy se používají.

* Zároveň nedávejte dva kondomy. Vzájemné tření mimořádně negativně ovlivňuje integritu bariéry antikoncepce.

* Udržujte design v baleních na bezpečném místě s nedostatkem slunečního světla, mechanickými účinky (komoda, šatní skříň a t.D.).

Zpožděný kondom

Je možné použít kondici kondomy? Jsme velmi doporučeni používat podobné kondomy, t.na. Riziko rozbití kondomů se dramaticky zvyšuje, což je možnost alergické reakce.

Kdo by měl nosit kondom: chlap nebo dívka?

Řekněme, že pokud je někdo v sexuálním vztahu nový, pak v poprvé, nechte zkušenější partner, a tak - samozřejmě, muži. Někdo řekne: "Nechte dívku klade", ale zda může? Ve většině případů, pokud to není nejzkušenější služka, nebude úspěšná.

Je možné několikrát používat kondom? KONDITOROVANÝ VÝROBEK, Opětovné použití je zakázáno.

Malý humor

Jak Italové nosí kondom ?

Doporučujeme článek pro dívku: Jak nosit kondom?